Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: michal
porażka
Dodano: 14 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
chcąc cokolwiek załatwić w tym banku trzeba czekać godzinami w kolejce, a Panie w okienku zamiast załatwiać sprawy istotne namawiają do założenia kolejnego konta. Nie polecam
Autor: Maciek
Powiew PRL-u
Dodano: 17 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja dzisiaj musiałem odwiedzić ten "wspaniały" "bank" i wpłacić komuś pieniądze na konto. 30 min czekania, otwarte 3 kasy z 6, pracownicy plotkują z klientami o p*********, o kosztach wesela, o szkole a ludzie czekają, a kolejka rośnie. Na koniec rozwalił mnie tekst jednej z pracownic obsługującej przyszłe małżeństwo w kasie obok: "No, dzisiaj szybko poszło, prawda?". Dla porównania, później udałem się do swojego banku ING, gdzie również musiałem wpłacić pieniądze, co zajęło mi 3 minuty. Pozdrawiam czekających w kolejkach w PKO.
Autor: 123
321
Dodano: 7 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jakie 2 godziny temu granda
Autor: 123
zero
Dodano: 7 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
zero całkowite zero
Autor: monik
mam kredyt
Dodano: 30 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
udzielili mi kredytu mieszkaniowego :) jestem taka szczesliwa, nareszcie włąsne M
Autor: Asia
Nie polecam konowałów
Dodano: 27 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank porażka. Nic nie da się załatwić. Na infolinii i przez telefon w oddziale banku zero pomocy. Nie wiem po co im wogóle telefony. Odsyłają po 100 razy żeby donieść jeszcze jakieś dokumenty w celu załatwienia konkretnej sprawy. Zamknąć konto - tragedia. Dobrze że łaskawie pozwolili mi odejść od siebie. Nie chce mi się marnować czasu i opisywać całej przygody z tym (***) "bankiem"(o ile mozna to nazwać bankiem). Zdecydowanie nie polecam.
Autor: ten typ
nowy kleint
Dodano: 22 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
najlepszy bank, przeniosłem sie do pko bp poł roku temu i normalnie jakbym wykonał skok milowy w bankowości. Mam terazsuper serwis internetowy i IKO w telefonie. Dal mnie czad.
Autor: były klient PKO BP
duże kwoty za prowadzenie konta i nie tylko
Dodano: 20 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Miałem w tym banku konto przez 3 lata i szczerze żałuję ciągle jakieś opłaty...Przeszedłem do banku BPH "Lubie to Konto" i szczerze jestem zadowolony wszystko za darmo (należy pamiętać tylko o min. 4 transakcjach bezgotówkowych w ciągu miesiąca nie ważne na jaką kwotę by ominąć opłaty 6 zł za kartę) Polecam bank BPH
Autor: Apolonia
Ban PKO BP traktuje źle klinetów
Dodano: 19 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kolejki, klineci indywidualni korzystający z transakcji złotówkowych są traktowani podle, muszą czekać godzinami ażzostanąobsłużeni
Autor: Magdalena
jest ok
Dodano: 11 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Moj oddział w Lublinie sprawdza się, znam tam już wszystkie Panie. podchodzą do klienta z uśmiechem i ze zrozumieniem. Na konto za zero złoty też nie na, bo jest darmowe.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.