Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów
PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: freedom
zadowolony
Dodano: 30 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam konto i nie narzekam.. infolinia zawsze pomocna, a i wszystkie formalności można załatwić bardzo szybko... do tego genialna apka iko.
Autor: olewany klijent
przelewy zagraniczne
Dodano: 20 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W starym ipko dane odbiorcy miąły 140 znaków w nowym ipko tylko 70 co skutkuje niemoznoscia wpisania pełnych danych odbiorcy i przelew wisi nie zaksiegowany poprzez rekjlamację trzeba dosyłać pełne dane odbiorcy i wtedy sa ksiegowane JAK TAK MOŻNA PRACOWAC ??? Ktoś wziął kupe kasy za program którty jest wadliwy . w odpowiedzi na reklamacje napisano że to mój problem a nie banku bo taja mam wpisać oełne dane odbiorcy ??? Tylko niby gdzie ???
Autor: forever_child
są OK
Dodano: 15 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bardzo dobry bank, mam konto dla młodych, zero opłat, wypłaty z bankomatów za granicą za free, jak dla mnie mega, a do tego co chwilę zaskakują fajnymi opcjami jak np. skarbonka w apce mobilnej
Autor: Zofia
nowa strona iPKO
Dodano: 17 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nowa strona iPKO ,do której przejścia zmuszono klientów jest fatalną porażką. Niefunkcjonalna, nieprzejrzysta, niczego nie widać. Nawet dobrze swoich rachunków nie można sprawdzić, a sprawdzenie przelewów i dobre wykonanie to duży wyczyn. Poprzednia strona była funkcjonalna i zupełnie dobra, ale pewnie komuś zależało, aby to zmienić na niekorzyść. Jak tak zostanie, to będę zmuszona zrezygnować z banku, ponieważ za dużo nerwów mnie to kosztuje.
Autor: JAJAJJA
BANK PEŁEN NIEKOMPETENTNYCH LUDZI
Dodano: 16 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, Ten bank to porażka cały czas są z nim problemy. 1. NIEKOMPETENTNI PRACOWNICY - to jest według mnie porażający problem tego ogromnego i wydawałby sie mogło kompetentnego banku. - Niekompetencja na każdym kroku od ponad 7 miesięcy nie potrafia poprawnie zmienić moich danych w systemie. Chodzi jedynie o nazwisko. - Do tego zaniedbywanie bardzo ważnych spraw dotyczących klienta. To jest tragedia jak tak można postępować z ludźmi/ wieloletnimi klientami. Pracownicy nie potrafią powiedzieć jakich dokumentów oczekują. Odrzucają wnioski ale nie wiedza dlaczego je odrzucają...... :):) Zyje juz na tym swiecie tyle lat i miałam kontakt z róznymi insystucjami ale niekompetencja tego banku powala wszystkich na kolana. Warto nagłosnic niekompetecje tej instytucji i pokazac co sie dzieje. Zgłaszam sprawe o telewizji oraz gazety.
Autor: Jan Rachwał
strona i-pko
Dodano: 10 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z przykrością stwierdzam, że nie rozumie dlaczego zmieniono b.dobrą stronę obsługi i-pko na tzw. nową. Obecnie nie mogę prześledzić historii moich transakcji, nie mogę ich wydrukować, Nie można w sposób prosty, jednym spojrzeniem ogarnąć wszystkie rachunki i szybko przejść do ich historii. Czyżby było to celowe działanie by utrudnić klientom rozeznanie co się dzieje w ich rachunkach? Przecież znajomość samego salda nie wszystkim wystarcza. Pozdrawiam JKR
Autor: JA
Poziom-DNO
Dodano: 19 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wizyta w Banku oddział w Rumii.Chcąc wypłacić pieniądze oczekiwanie do kasy przeważnie powyżej 30 minut. chcaac uniknąć kolejek poszedłem do banku rano,ale niestety okazało się że nie mają pieniędzy,chodziło o niewielką moim zdaniem kwotę 1000 Euro.Zaproponowano mi przejażdzkę do innego oddziału lub ponowną wizytę po południu.Chyba ciężko im zrozumieć że ktoś może po prostu potrzebować tych pieniędzy w danej chwili lub nie ma ochoty jezdzić po bankach. Nie wiem jak to wygląda w innych oddziałach ale w Rumii obsługa jest beznadziejna.NIE POLECAM.
Autor: smutas
złodzieje
Dodano: 7 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dostałem się do PKO BP mimo tego że nie chciałem z Nordei spłacam kredyt hipoteczny od 5lat spłacam z wyprzedzenie bez 1 dnia opóźnienia dzisiaj dostałem podwyżkę marży kredytu z 3% na 4% bez jakiej kolwiek przyczyny rata wzrosła o 15% jak ktoś może z tego banku spieprzyać niech robi to jak najszybciej ja już szukam gdzie przenieść kredyt
Autor: Krzysztof
Jestem zadowolony
Dodano: 20 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
U mnie w Toruniu bardzo dobry oddział jest. Zawsze sa dla mnie mili i bez problemu moge załatwić wszystkie sprawy.
Autor: jero
zmiana na gorsze
Dodano: 15 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank PKO.BP w Lęborku przeniesiono z komfortowego pomieszczenia przy ul.Al.Wolności na Pl.Pokoju,gdzie warunki są gorsze,ciasne pomieszczenie a klientów oczekujących w czasochłonnych kolejkach dużo.Natomiast dwa bankomaty umieszczono na nasłonecznionym miejscu,co utrudnia korzystanie z bankomatów.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.