Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Gość
UWAGA!
Dodano: 7 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Proszę nie dać się zwieść tym pochlebnym opinią bo jak wszystko na to wskazuję są to oszukane komentarze, za które płaci bank aby było więcej klientów...
Autor: Gość
Masakra
Dodano: 7 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jezu, to jest najgorszy bank na świecie! ciągle za coś płacę! za przelew 8zł, hahaha to jest śmieszne. W t-mobile mam NATYCHMIASTOWE przelewy za darmo 10 w miesiącu, nic nie płace. Szczerze nienawidzę tego banku mam nadzieję że zbankrutują.
Autor: trzymaćsięzdaleka
kredyt hipoteczny
Dodano: 6 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w miarę możliwości trzymać się z daleka - niekompetentni pracownicy którzy potrafią (być może nawet i nieświadomie) wprowadzić w błąd który kosztuje kredytobiorcę. W moim przypadku, jak to często bywa, deweloper spóźnił się z etapem budowy o czym poinformowałem bank. Pani powiedziała że to nic wielkiego, wystarczy oświadczenie dewelopera o nowym terminie zakończenia prac i po kłopocie. Przychodzę zatem ze stosownym oświadczeniem, po czym okazuje się że to nie wystarczy, trzeba podpisać aneks a jako że termin właśnie minął to muszę zapłacić prowizję za niewykorzystany kredyt w wysokości prawie 3 000pln! MASAKRA!!!!!!
Autor: klient
zastrzezenie karty
Dodano: 6 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dzwoniac w sprawie zastrzezenie karty pod jeden numer czekalem 10 minut tam przelaczono mnie pod inny po polaczeniu bankow stracilem nastepne 10-15 minut tam znowu mnie przelaczono pod inny numer twierdzac ze tu nie moga tego zrobic stracilem nastepne 10 minut a wiec to powinnno zajac 5 minut zajelo mi ponad pol godziny LE[PIEJ ZMIENIC BANK SKORO KONSULTANCI PIJA SOBIE KAWKE
Autor: ja
pko aurum
Dodano: 3 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam od niedawna konto Aurum i jak na razie wszystko na plus, wszystko za zero, bez kolejki i miła obsługa a jak coś konkretnego trzeba załatwić to jest to robione kameralnie
Autor: lusia
oczywiste
Dodano: 30 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ludzie czytajcie warunki! a pretensje to do samych siebie a nie do banku. Ja jakoś nie mam problemów z tym bankiem. wiem jakie mam konto (konto za zero), wiem, że muszę obrócić karta na min. 300zł by za nią nie płacić.
Autor: janka
konto za o
Dodano: 29 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
fałsz - zmieniłam bank.
Autor: jan
koniiec po 20 latach
Dodano: 27 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zapropowano mi konto za zero,na drugi dzien s,kasowano 50 zł i skasowano mi dostep do debetu.i pobrano mi przy modyfikowaniu zlecenia 2,99 przy uwadze ze miało byc tanio Wazna odpowiedzia la ze nie o wszystkim sie pisze przy zmianie konta .narescie wolny. , ,Szczeliwy emeryt
Autor: tata
kpina
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
3 grudnia 2014 zalożylem konto dla mlodych corce , pin i karta kodow przyszla szybko po ok 2 tyg, natomiast karta bankomatowa po moich interwencjach ok 18 stycznia 2015 r. Gdy corka poszla uaktywnic karte do bankomatu okazalo sie ze pin jest niezgodny . poszla wiec do oddzialu pko bp i powiedziala jaki jest problem . po sprawdzeniu przeprosili ją i kazali czekac na nowy pin, ktory przyszedl 23 stycznia . Dzisiaj corka poszla uaktywic ta karte i juz jest ok ,ale gdy przyjechala do domu i weszla na swoje konto to okazalo sie ze za drugi pin skasowali sobie 10 zl. , tzn za bląd pracownika ktory zreszta w rozmowie telefonicznej( ze mną) nie poczuwal sie do zadnej odpowiedzialnosci . To jest wlasnie odpowiedzialnosc za bledy.
Autor: MIII
PKO BP
Dodano: 21 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Właśnie nie ma darmowych Banków ja miałam konto w Getin Bank mBank i wszędzie się płaci albo koszty są jawne albo gdzieś ukryte. Ludzie opamiętajcie się i albo podajcie jakiś super Bank gdzie wszystko jest słodkie piękne i miłe albo trzymajcie kasę w domu i przestańcie w końcu narzekać. Bo ciągle tylko masakra i masakra aż już nie dobrze się robi od tego.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.