Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Marcin
PKO BP
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam - likwiduje konta firmowe i prywatne...takie burdlu to jeszcze nie widzialem...bank - porażka.
Autor: lida
pbsługa
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa transakcyjno-kasowa to kpina z klientów. Kto nie musiał wpłacić pieniędzy w II oddziale w Raciborzu, ten nie wie, co nieprzyjazny bank.
Autor: Sylwia
Konto i kredyt w PKO
Dodano: 19 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jawnie naciąganie klientów. Już zlikwidowałam u Państwa 2 rachunki-w najbliższym czasie mam zamiar zlikwidować ostatni. Wprowadzacie zmiany w taryfach opłat i prowizji i tak za konto które miałam mieć "za zero" ponoszę opłaty, prowizja za wcześniejszą spłate kredytu hipotecznego miała wynosić 0,5% dziś jest 1,5% to proszę o informacje jaki jest sens podpisywania z wami umowy skoro muszę jej przestrzegać tylko JA!! a wy w trakcie jej trwania zasłaniając się tabelą opłat i prowizji zmieniacie jej warunki w trakcie obowiązywania umowy. TO JAKAŚ KPINA Z KLIENTA. Z pewnością nikomu nie polecę waszego banku a wręcz będę go wszystkim odradzała.
Autor: Kosa
Konto w pko
Dodano: 18 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Koleżeństwo widać nie lubi wszystkiego co polskie, narzeka i tak na prawdę nie podaje żadnych szczegółów - taki typowy hejt. Otóż szanowni jestem zadowolonym klientem PKOBP i raczej nie jestem naiwniakiem. Ciesze się, że to polski bank a jeszcze bardziej że mają dla mnie dobrą ofertę, bo nie płace za konto, za bankomaty za kartę (5 razy trzeba nią zapłacić - dziennie czasami tyle robię). Mają super serwis, mają bankomaty i wpąłtomaty, więc także nie stoję w tych osławionych kolejkach, ale szanuje też tych, którzy wolą obsługę osobistą - ich wybór, ja wolę wygodę.
Autor: Kosa
Konto w pko
Dodano: 18 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Koleżeństwo widać nie lubi wszystkiego co polskie, narzeka i tak na prawdę nie podaje żadnych szczegółów - taki typowy hejt. Otóż szanowni jestem zadowolonym klientem PKOBP i raczej nie jestem naiwniakiem. Ciesze się, że to polski bank a jeszcze bardziej że mają dla mnie dobrą ofertę, bo nie płace za konto, za bankomaty za kartę (5 razy trzeba nią zapłacić - dziennie czasami tyle robię). Mają super serwis, mają bankomaty i wpąłtomaty, więc także nie stoję w tych osławionych kolejkach, ale szanuje też tych, którzy wolą obsługę osobistą - ich wybór, ja wolę wygodę.
Autor: olo
bank
Dodano: 17 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
najgorszy bank jaki istnieje,klientów dzieli na lepszych i gorszych, dziadostwo do potęgi, odradzam wszystkim, omijajcie ten bank szerokim łukiem, pko bp złotów porażka do potęgi
Autor: rybus
taka obsługa to skarb
Dodano: 17 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mi dziś pani kasjerka w PKO BP zaplusowała. Zostawiłem 200 zł przy kasie, bo chciałem sobie podzielić na rożne wydatki, nie zauważyłem i wyszedłem, a ona wybiegła za mną z oddziału.
Autor: jerzy
opinia
Dodano: 16 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Stary oddział przeniesiony z barwinka , do kurnika wszyscy widzą i słyszą o czym się mowi. Pobieranie kwot pieniężnych od kasjera , jest widoczne dla ogołu. Klient jest obserwowany i nie jest bezpieczny. Brak intymności przy stole kasjera. Katastrofa.
Autor: Monika
bank
Dodano: 10 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bank jak bank. Każdy ma jakieś wymagania lub opłaty. W PKO BP dobre jest to że załatwi się każda sprawę. Przykładowo w euro banku nawet nie mogłam zrobić przelewu za granicę nie mają takiej usługi szok. A i kredyty nie wychodzą drogo mimo że oprocentowanie było wyższe niż w inny najwidoczniej ten bank nie ukrywa kosztów. Polecam
Autor: krysia dybas
pko bp jest ok
Dodano: 10 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja mam same dobre doświadczenia z PKO BP. To normalny bank dla normalnych ludzi.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.