Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 382

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (417):

Autor: Piotr
Polecam
Dodano: 12 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Finansowa dobra oferta. Konto i aplikacja IKO łatwa w obsłudze. Pracownicy dobrze wyszkoleni i mily. Fajnie tez dzialają na fb.
Autor: Ola
Nie ma do czego się przyczepić.
Dodano: 12 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ludzie czesto narzekaja na swoj bank, bo tak naprawde wczesniej nawet nie przeczytali dokladnie swojej umowy a pozniej zdziwieni. W PKO w Oddziałe wszystko zostało mi dobrze wytłumaczone, na kazde pytanie odpowiedza i nie ma z Nimi problemu.
Autor: Krzysztof
Na plus
Dodano: 12 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Miałem już konta w kilku wiodących bankach i uważam, że PKO to naprawdę dobry bank. Infolinia zawsze pomocna, zero ukrytych opłat i nieporozumień. Jeśli zdarzają się awarię (jak kazdemu) to sa szybko usuwane.
Autor: Klientka
NOWE IPKO to BUBEL
Dodano: 4 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po zmianie strony graficznej KATASTROFA!!!!!!!!!!!!! Kto to robił?? Nic nie można znaleźć;) Czy można coś zrobić,żeby było przejrzyściej?? Błagam,przywróćcie poprzednią stronę!!!!!!" PORUSZANIE SIĘ NA TEJ NOWEJ STRONIE TO MASAKRA!!!! TYLKO "POGRATULOWAĆ" INFORMATYKOM PKO
Autor: al
nowe ipko
Dodano: 14 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nowe ipko, to porażka! Do ostatnich chwil korzystałem ze starego serwisu. Nie wiem dlaczego zmienili stary, dobry i funkcjonalny na to badziewie.
Autor: Adam
Nowe gorsze IPKO
Dodano: 13 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dziś wyłączyli stare ipko - trzeba korzystać z nowego badziewnego. Mają w doopie opinie klientów. Zmiany powinny być ewolucyjne a nie rewolucyjne. System zrobiony wg widzimisię informatyków. totalnie nieprzejrzysty - mnóstwo zbędnych wodotrysków. To co w strym systemie załatwiałem jednym kliknięciem na jednym ekranie wymagania co najmniej pięciu kliknięć na kilku ekranach. System bankowy ma służyć klientom do szybkiej realizacji poleceń a nie do nauki. Coś się bankowemu molochowi we łbie do reszty poprzewracało. p.s. Wynoszę się z banku z 3 kontami.
Autor: Beata
Skarga na bank PKO.
Dodano: 4 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak słów...
Autor: Andrzej W
Likwidacja starej strony IPKO
Dodano: 24 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam konto osobiste w tym banku od IX.1976 roku.Ponadto konta walutowe, oraz firmowe. Pozostawałem klientem PKO BP miedzy innymi dla tego, że miałem dość prostą obsługę kont, choć finansowo nie była to dobra oferta. Chyba już dojrzałem do tego aby szukać innego banku. Stworzyli nowe iPKO - masakryczne. Mało intuicyjne, nieprzejrzyste i z wieloma błędami utrudniającymi obsługe. Na razie korzystam ze starego, ale stare iPKO, które można było obsługiwać "po omacku" likwidują. Jak mam się uczyć obsługi nowego IPKO jest okazja, aby uczyć się obsługi kont w banku gdzie bedzie lepsza oferta.
Autor: Pen
zamykam wszystko i przenoszę do innego banku
Dodano: 22 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzięki kompetencji pracowników banku mój zakup ziemi stanął pod wielkim znakiem zapytania. Całe szczęście, że oszczędności są, trochę się pożyczy od rodziny i staniemy do aktu. Dzięki pko, straciłem 2 miesiące, najpierw wymyślali dokumentów których nie ma, (np. plan zagospodarowania), po czym wszystko w końcu ruszyło i dostaliśmy wstępną decyzję na tak. Odpuściliśmy inne banki ze względu na cenę kredytu, idziemy już prawie podpisać umowę i jak grom z jasnego nieba, decyzja na NIE. Będziemy się odwoływać, padły słowa w oddziale... ale szukajcie może drugiego banku... Za tą akcję, PKO BP nie zobaczy już ani 1 mojej złotówki. Konto firmowe, lokaty i konta osobiste pójdą do konkurencji. Nigdy więcej... Mydlenie oczu przez cały czas, 6 miesięcy chodziliśmy i dopytywaliśmy - bez problemu otrzymacie... Taki wał PKO BP...!!
Autor: wioletta Kwidzyn
porażka
Dodano: 21 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jestem klientką banku od 18 lat. Stwierdziłam, że w końcu dorosłam do zmiany Banku na leszy. Niekompetencja pracowników, nie zależy NIKOMU na klientach. Pracownicy mega nie profesjonalni.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.