Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów
PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: klient
o.k.
Dodano: 5 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jest o.k.
Autor: młody
chwalę
Dodano: 4 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem studentem i założyłem konto w tym samym banku co rodzice by mi kasę co miesiąc na życie przelewali. Nie myślałem nawet ze ten bank taki fajny. Nowoczesny design w ipko, płatności przez IKO, bankomaty wszędzie. Co więcej potrzeba?
Autor: owad
kiedyś było lepiej
Dodano: 4 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
za wszystko opłaty jestem klientem 20 lat ,traktowanie i obsługa coraz gorsze ,chyba zamknę rachunek, PKO ŚWIĘTOCHŁOWICE
Autor: aga
placówka w Piaskach
Dodano: 3 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pani obsługująca Klientów w placówce PKO BP w Piaskach chyba siedzi tam za kare.....Jest niemiła,wszystko załatwia od niechcenia,nie wytłumaczy spraw których się nie rozumie tylko z miną cierpiętnicy stwierdza że tak ma być bądź nie byc... Kolejki w banku są straszne,,,Pani obsługuje wolno urządza sobie pogaduszki prywatne a Klienci czekają ponad pół godziny na obsługę..... Jeśli Pani nie daje rady z obsługą Klienta proszę tej biedaczce kogoś dodac aby czekanie na obsługę nie trwało 45 min....Komuś może sie spieszyć.... Moja dzisiejsza wizyta w tej placówce była moją ostatnią wizytą... Pomiomo tego że mogę dokonywać tam wpłat bezprowizyjnych skotrzystam jednak z innych banków gdzie o Klienta i jakość jego obsługi się DBA,nawet płacąc prowizję,niemałą zresztą ....Chciałąbym jeszcze dodać że moze Pani wychowana była w okresie komuny gdzie pani w banku była boginią jednak proszę jej powiedzieć że te czasy juz minęły i teraz to Klient jest najważniejszy...Proszę również wysłać Panią na szkolenie z obsługi Klienta-myslę ze konieczne w jej przypadku bo jak tak dalej pójdzie to stracicie nie tylko jednego Klienta...... Pani życzę wiecej uprzejmości i na boga kobieto - uśmiechnij się czasami ...to nic nie kosztuje a moze zaczniesz być odbierana bardziej pozytywanie...Oczywiscie składam oficjalną skarge na Panią do siedziby głównej PKO BP...Mam nadzieje ze to nauczy Pania uprzejmości i traktowania Klienta z szacunkiem....
Autor: Maciej Maciej
Wpłatomat znaczy wiele
Dodano: 2 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ostatnio w moim oddziale zainstalowali wpłatomat. Kika dni temu przeszedłem na tej maszynie szkolenie i jestem w szoku jak bardzo ułatwia to życie. Mogę zapomnieć o kolejkach do kasy - mnie już tam nie zobaczą. Brawo pkobp. Teraz do oddziału to chyba pójdę jak będę brał kredyt hipoteczny i trzeba będzie podpisać umowę.
Autor: Michal
oszukany przez pko bp
Dodano: 28 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank pkobp mnie oszukał. A więc płaciłem karta debetowe za paliwo, w czasie tranzakcji dokonywania przez terminal tranzakcji została odrzucons i ponownie dokonałem tranzakcji wszystko było ok od czasu aż sprawdziłem saldo konta. Okazało się ze za tranzakcji odrzucona pobrali mi pieniądze. Skandal jeszcze raz skandal ja za tranzakcji odrzucona w terminalu można pobrać pieniądze. Po konsultacji tel. Zostałem poinformowany ze na moje przywlaszczone pieniądze musze czekać 30 dni... skandal
Autor: olo
pko liderem
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mi w pko bp sie podoba. Bank idzie do przodu, jest nowoczesny. no ale jak ktos chce trwac w prl -u to może skarpeta będzie ok.
Autor: leszek
frank
Dodano: 25 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bylem klientem bank nordea a tera przejal nas pko bp, i oczywiscie gorsi klienci nam nie uwzgledniaja zadnych regulacji ktore rekomendowaly calej Polsce tylko starym swoim kilientom SZOK I OBLUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: Michał
opłata
Dodano: 25 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opłata 7,99 za przelew między dwoma swoimi kontami na jednym numerze konta to skandal
Autor: maciej
zadowolony klient
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja zmieniłem bank na PKO BP. I powiem Wam, że obsługa i oferta pierwsza klasa.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.