Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Tadeusz
Reklama
Dodano: 19 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Z naszych pieniędzy ten bank finansuje najgłupsze kampanie reklamowe. Najpierw z "panem" Szymonem a teraz z organizmem.
Autor: agata
zgroza
Dodano: 18 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Musiałam wysłać ze swojego konta zaliczę na wycieczkę szkolną. Za przesłanie 690 zł z konta w PKO BP na konto w PKO BP zapłaciłam 5,99... Zabieram się z tego ... zaraz na początku kwietnia!
Autor: radny
miło zaskoczony
Dodano: 17 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ekspert PKO BP działa tez tutaj. szacunek dla obłsugi
PKO Bank Polski
Dodano: 17 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W sprawach indywidualnych prosimy o kontakt na adres ekspert@pkobp.pl lub z naszą infolinią 801 302 302. Postaramy się wyjaśnić sytuację. Nie posiadając danych klienta nie jesteśmy w stanie rozwiązać problemu.
Autor: Kamil
Ile negatywnych opinii!!!
Dodano: 16 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
CZY KTOŚ W PKO BP. WYCIĄGNIE WNIOSKI Z TEGO, ŻE NEGATYWNYCH OPINII JEST AŻ 62 PROCENT, DO 33 POZYTYWNYCH, RESZTA TO NEUTRALNE. BANK, DO ROBOTY!!! SZANUJCIE LUDZI, KTÓRZY PRZESZLI Z NORDEA DO WAS, NIESTETY!!!!
Autor: dr Kamil
Lekcewarzenie klienta
Dodano: 16 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zostało mi zablokowane na koncie 200 zł aż na 10 dni, ponieważ dokonałem wypłaty kartą. Niby nic, ale napisałem prośbę o autoryzację tej transakcji z mojego konta PKO BP do rachunku. Odpowiedziano jakimiś frazesami i pouczeniami. BANK TEN ZACHOWUJE SIĘ JAK DYSPONENT, A NIE DEPOZYTARIUSZ MOICH ŚRODKÓW NA KONCIE!!! Wkrótce przenoszę się do innego banku. Trudno, po tylu latach...
Autor: Tymon T
tylko pko bp
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jeżdżę dużo po polsce i tylko pko bp spełnia moje oczekiwania. Łatwy dostęp do konta przez ipko i aplikację IKO. I co ważne dużo bankomatów i to bez prowizji.
Autor: poznan
złodzieje
Dodano: 9 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pobierają niesłuszna opłate za prowadzenie konta za zero nawet przy spełnieniu wszystkich wymogów zeby opłata niebyła pobierana . Złodzieje
Autor: Angela
kasa, kasa, kasa
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiedy zakładałam kartę kredytową pierwszy rok był za darmo a po roku pobrano opłatę i wszystko by się zgadzało gdyby nie to, że po roku od kolejnej płatności za kartę postanowiłam ją zlikwidować. Pan w okienku poinformował mnie, że trzeba będzie jeszcze pobrać opłatę za kartę gdyż minął już rok od poprzedniej płatności. Okazało się więc, że pierwszy rok nie był za darmo jak głosiła promocja lecz opłata pobrana była "z dołu". Poczułam się oszukana. Dziś poszłam do banku celem wyjaśnienia pobrania płatności za prowadzenie mojego konta "za zero". Pani w banku zupełnie nie była zorientowana i szukała pomocy u koleżanek i w mądrych księgach. TRAGEDIA spędziłam tam pół godziny zamiast 3 minut. Na koniec wizyty pani zaproponowała mi zmianę konta z darmowego na takie za 15 PLN wtedy nie będzie niespodzianek z płatnością za rachunek. Opłata za taką zmianę to jedyne 50 PLN
Autor: frankowicz
obsługa
Dodano: 5 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jestem klientem od 1999 roku. Generalnie nie można narzekać, uważam, że z wszystkich banków ten jest najbardziej rzetelny. Rozwiązania nie zawsze są po mojej myśli, szczególnie jeśli idzie o spłatę kredytu hipotecznego w chf, ale obsługa w PKO w Radomsku bardzo miła i profesjonalna.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.