Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: kamil dubas
w pko bp dla iko
Dodano: 31 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
porównywałem ostatnio oferty kont i pko pb źle nie wypada. Zależy mi na dobrze działających płatnościach komórką wiec decyduje sie na IKO
Autor: zadowolony
bank dla ludzi inteligentnych
Dodano: 30 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
polecam poczytać choćby ogólne warunki kont w pko bp. Wtedy będzie sie wiedzieć za co się płaci i jak robić by ograniczać opłaty. W moim konto za zero - konto jest za zero, opłata za kartę jest tylko gdy nie zrobię nią transakcji za min.300 zł, zamiast karty mogę miec IKO za które wogole nie ma opłat. Najpierw czytajcie a nie od razu głupoty piszecie.
Autor: klient
zdzieraja za wszystko
Dodano: 28 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konto za zero nie jest za zero od października konto bez granic 18 złotych zabieram się z tego banku
Autor: gosia
poziom obsługi
Dodano: 24 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zniknęła moja negatywna opinia o żenującym poziomie obsługi w 1 oddziale w Szczecinie. Jeżeli klient czyni jakiekolwiek uwagi, np.że na kartę bankomatową czeka 2 miesiące... to przerywa się rozmowę telefoniczną a oniemiały klient zostaje z telefonem przy uchu. A jeżeli niezadowolony klient wyraża negatywną opinię to się ją usuwa! Jaki bank taki poziom.
Autor: Konrad
Dramat i ciemny PRL
Dodano: 24 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uciekłem z tego banku do Nordea, po to żeby przymusowo wrócić. Zdzierają za wszystko, załatwianie zmiany zabezpieczenia kredytu ponad pół roku... Brak pełnej informacji o kosztach usług, naciąganie do kwadratu. Doradca/opiekun kompletnie nie wzbudza zaufania i zakładam że zarabia na prowizjach, bo kręci i ukrywa informacje. Żeby nie kredyt z nordea to by mnie już tu nie było...
Autor: elaela
opinia o pko bp
Dodano: 24 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
u mnie w rodzinie 3 osoby mają konto w PKO BP i nikt ani razu nie narzekał. bank o wszystkim dobrze informuje i ze wszystkich uslug korzysta sie bez problemów. Nowe iPKO to naprawde swietny krok ze strony banku.
Autor: pola
opinia negatywna
Dodano: 21 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Moja opinia o banku - negatywna a nie neutralna!
Autor: pola
znikające pieniądze
Dodano: 21 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wczoraj miałam na koncie dodatnie saldo.Dziś sprawdziłam konto i jest kwota na minusie po pobraniu prowizji i opłaty za konto! Z mojego konta zniknęło 20 złotych, ot tak. Byłam w banku i pani nie potrafiła mi powiedzieć dlaczego. A na nową kartę bankomatową czekam już dwa miesiące.Zmieniam bank. Zdecydowanie nie polecam!
Autor: Tomasz
Karta debetowa i obsługa
Dodano: 20 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To chyba jedyny bank, który pobiera prowizje za wypłatę w innych bankomatach. Mam też wrażenie, że ciągnął prowizje na każdym kroku. Bardzo niezadowolony, niestety muszę z nimi żyć dopóki nie spłacę kredytu :( Nie polecam tego banku.
Przelewy w oddziale
Dodano: 19 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Agata, prosimy się jeszcze zastanowić, bo najczęściej przelewy zlecane w oddziale są płatne - w każdym banku. Następnym razem proponujemy skorzystać z darmowych przelewów internetowych potwierdzanych kodem SMS.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.