Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: viski
smigam z IKO
Dodano: 14 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
chciałem skonfigurować IKO, zadzwoniłem na infolinię, wszystko mi wytłumaczyli i teraz ładnie smiga i płacę na mieście telefonem. Telefon w rękę i miasto. Żadnego portfela i kart.
Autor: ww
dno
Dodano: 12 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
I oddział Stargard Szczeciński - zero dbałości o klienta. "Pan" w garniturku przechadza się, panie dyskutują o pierdołach i z 5 okienek żadne nie obsługiwało klientów. Sytuacja powtarza się każdego 10 dnia miesiąca (i nie tylko wtedy!!!) Brak organizacji pracy!!! Za co Ci ludzie biorą pieniądze? Żyją tylko z naszych pieniędzy! Może ktoś z tzw. "Góry" zainteresuje się tym!!!
Autor: oliss
bank ok
Dodano: 10 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
odnowiłem mieszkanie z mini ratką. Kredyt z PKO BP bo mam w nim konto i ogólnie warunki mi odpowiadały. jest ok.
Autor: mag
kredyt hipoteczny
Dodano: 8 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oplaty za kontrole przy budowie pi 200 zl nikt nie przyjezdza nawet z banku.mimo wywiazania sie z umowy ze dom nadaje sie do uzytku w dalszym ciagu bank zapowiada kontrole przy czym wartosc zadluzenia na 100 000 tys zl.a po wykpnaniu wszystkich prac budowlanych dom bez wlasnej robocizny ma wartosc 260000 tys zl.dla mnie chory bank nie mila obsluga.z pewnoscia nie polecam.ja bylem u nich pierwszy i ostatni raz.
Autor: folok
bank jak kazdy inny
Dodano: 7 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
oj bank jak bank, każdy teraz podniósł opłaty i w każdym coś się znajdzie do narzekania. pko bp nie zmieniam z przyzwyczajenia.
Autor: Marco
zdzierstwo
Dodano: 2 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam konto w tym banku od ładnych paru lat,płacę miesięcznie 15 zł za prowadzenie,cała reszta miała być za darmo aż tu nagle bank bez uprzedniego poinformowania mnie zaczą pobierać opłaty za korzystanie z karty kodów w wys 0,70 groszy,zdzierstwo,zdzierstwo,jak tylko znajdę wolną chwilę to idę zrezygnować
Autor: Marco
zdzierstwo
Dodano: 2 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam konto w tym banku od ładnych paru lat,płacę miesięcznie 15 zł za prowadzenie,cała reszta miała być za darmo aż tu nagle bank bez uprzedniego poinformowania mnie zaczą pobierać opłaty za korzystanie z karty kodów w wys 0,70 groszy,zdzierstwo,zdzierstwo,jak tylko znajdę wolną chwilę to idę zrezygnować
Autor: Adam
dno
Dodano: 1 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nawet negatywu nie mogę ustawić!!!
Autor: Adam
dno i 2 metry mułu
Dodano: 1 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Opłaty za wszystko, nawet po wypowiedzeniu umowy potrafią zedrzeć za kartę i prowadzenie rachunku. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!!
Autor: pawel
kolejki
Dodano: 31 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Torun ulica dziewulskiego ladny oddzial 3 kasy godz 16 jedna pani ktora siedzi na okienku kasowym reszta pusta czy naprawde tak duzy bank musi oszczedzac na pracownikach
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.