Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: przeniesiony z Nordei
fuzja
Dodano: 20 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kilka lat temu uciekłem PKO BP do Nordei, bo miałem dość fatalnej obsługi. Teraz PKO dopadło mnie znowu. Łudziłem , że tych kilka lat coś zmieniło, ale nie. To jest dalej ten sam bank z fatalną obsługą. .
Autor: trubadur
opinia o banku
Dodano: 20 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jestem powiazany z pko bp od 10 lat. Najpierw konto, potem kredyt, a ostatnio i lokatę udało mi się założyć. Bank ok , nie mam żadnych zastrzeżeń
Autor: Klient dawnego Nordea
Fuzja po byku
Dodano: 19 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Fuzja między bankami trwa już od października zeszłego roku ale nikt w tej instytucji nie pomyślał o tym jak ją zrobić tak aby nie było to ze szkodą dla klientów... niestety byłem klientem Nordea Bank który to został wchłonięty przez PKO BP, efekt, z powodu fuzji mam zablokowany dostęp do moich pieniędzy od piątku 17.04.2015 do poniedziałku 20.04.2015. Moja karta bankomatowa jest tą którą bank zablokował i nie mogę wypłacać pieniędzy . Gratuluje traktowania klientów dawnego banku Nordea i życzę aby jak najwięcej z nich pożegnało się z PKO BP.
IPKO/karta kodów
Dodano: 17 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Informujemy, że klienci mogą nadal korzystać z nowej lub starej wersji serwisu IPKO - zależnie od indywidualnych upodobań. Wystarczy kliknąć w odpowiedni kafelek w serwisie. W każdej chwili można też zmienić sposób autoryzacji transakcji - zrezygnować z karty zdrapki i np. korzystać z darmowych SMS-ów. Zmianę sposobu potwierdzania transakcji można dokonać w iPKO.
Autor: gtr
pko
Dodano: 17 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dlaczego zmienił się wygląd strony ipko, nie mozna powrócić do poprzedniej? I po co jest ta durna karta z kodami, tylko życie utrudnia!
Autor: maria
oddział 2 w raciborzu
Dodano: 16 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bardzo nieprofesjonalna obsługa - zmieniam Bank , mam dosyć tego oddziału
Autor: Karina
skandal
Dodano: 15 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
to jest najgorszy bank z jakim współpracowała , mają same wady , automatycznie ustawiają debety , maja najwyższe opłaty za prowadzenie rachunku , obsługa jest do kitu , w tym banku zawsze spędzałam strasznie dużo czasu , a oddział w Grodzisku Mazowieckim to jakieś żarty , wchodzisz do banku są 2 os . i 2 baby na kasie , ale przychodzą jacyś klienci z numerkami i zamiast spędzić tam 10 min. jak przewidywałam siedzę 30 min , totalny brak szacunku dla mojego czasu, jak sobie teraz pomyśle że tyle 5 lat na mnie zarabiali to szlak mnie trafia , teraz korzystam z 2 baków mbank i ing bank i jestem mega zadowolona , nigdy więcej moja noga tam nie postanie ,
Autor: daszny
najlepszy bank ever
Dodano: 15 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bez dwóch zdań. bez żadnych cudactw, wymysłów i zbędnej papierologi. Serwisu lepszego nie widziałem, a obsługa też profesjonalna w oddziale. Swoją sprawę załatwiłem kilka sekund, az się zapytałem czy na pewno wszystko.
Autor: Klakson
połączenie z Nordeą
Dodano: 15 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
To chyba zależy od oddziału. W mojej Nordei w zasadzie nic się nie zmieniło tylko musze się logować do innego serwisu, ale w oddziale żadnych zmian w obsłudze. Szczerze mówiąc to czekam na to połączenie z pko bp, bo koniecznie chce zrezygnować z tych nieszczęsnych zdrapek. Tam można potwierdzać sms-em i to jest max wygodne
Autor: polak
Nordea
Dodano: 14 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kiedy przejeli Nordea, to juz jakas maskra Burdel ze szok, o klKlientów wgle nie dabja, ciagle pisze nanich do KNF,
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.