Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: ja
cyrk
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po tej całej fuzji nie mam dostępu do bankowości internetowej. Używam linuksa, czyżby w tym był problem ? Dzwoniłem na infolinię, ale z nimi się rozmawia jak ze ślepym o kolorach. Spadam z tego pseudobanku.
Autor: EB
neutralna
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nordea Bank obsługa przez internet była dużo czytelniejsza. Kiepsko to wypada po nowemu :(((
Autor: nordea
nowy serwis
Dodano: 23 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
czy ktoś mi powie o co chodzi ? reklama na koncie to chyba nie miejsce na takie rzeczy BRAK możliwości filtrowania historii to skandal konta w Nordea Bank miałem od samego początku istnienia tego banku w Polsce i nigdy ani firmowe ani dewizowe po osobiste nie miałem z tym problemu a to co zobaczyłem tu to jakiś kompletny brak profesjonalizmu ma ktoś jakieś sugestie jaki bank bo przyznam przez lata nie myślałem o zmianie więc nie bardzo się orientuje
Autor: kolejny z Nordea
serwis PKO BP a Netbank
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Również uważam że serwis internetowy Nowe iPKO jest mało funkcjonalny w porównaniu do Netbank (Noredea Bank). Mam wrażenie że kierownik projektu nigdy nie prowadził własnej działalności (firmy). Albo ma małe rozeznanie w innych platformach. To tak jakby prowadzić restaurację nie bywając wcześniej w innych lokalach. Reklamę mogę tolerować na stronie logowania a nie na stronie z zapisem transakcji. Transakcje wpadają do jednego rejestru. Nie mam pojęcia jak je wyłowić. A może jestem w błędzie i czegoś nie odkryłem.
Autor: przeniesiony z Nordea
nowy serwis PKO
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Szanowny Panie Ekspercie PKO BP, ja nie narzekam na brak dostępu przez 2 dni do serwisu. Jest to normalne, że trzeba przenieś i przetestować. Ja narzekam na coś co otrzymałem po całej operacji. Cały zarys, funkcjonalność przedstawiania zestawień,brak filtrowania, wykorzystanie miejsca na ekranie (wspomina reklama) ma się nijak do tego co było w systemie Nordea. ps. właśnie przeczytałem o braku historii - nie jest to przypadłość fuzji ale PKO tak ma. Chesz się cofnąć bo masz sprawę sporną z kontrahentem to płać 30PLN
Autor: RafaŁ
Oddział I w Nowym Tomyślu
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam tam założone konto walutowe w euro za każdym razem, gdy tam przychodzę wypłacić pieniądze z tego konta, to bez przerwy jest ten sam problem.... brak waluty... i muszę czekać w kolejce po to, aby podejść do innej kasy gdzie nie brak euro. Pracownicy za każdym razem namawiają mnie natarczywie żebym sobie założył jakiś rachunek oszczędnościowy albo lokatę, a przecież przychodzę tam tylko wypłacić pieniądze i po godzinnym czekaniu w kolejce mam w d...e! ich propozycje. Dajcie mi lokatę na 4 albo 5% w skali miesiąca to pogadamy, a nie za jakieś gówniane 2%.!
Autor: Ekspert PKO BP
fuzja
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Przepraszamy za wszystkie niedogodności zawiązane z fuzją. Pracujemy nad usunięciem nieprawidłowości. Prosimy o kontakt na adres ekspert/at/pkobp.pl, podanie danych identyfikacyjnych i krótki opis sytuacji. Postaramy się pomóc.
Autor: przeniesiony z Nordea
nowy serwis PKO
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Potwierdzam, że również zostałem rozpuszczony przez serwis Nordea Bank. Serwis PKO zawiera jakieś duperele (ikonki), reklamę itp. Może to jest dobre dla kogoś kto lata ze smartfonem po mieście i płaci za bułki ale nie dla małej firmy. Czas na szukanie nowej alternatywy - może SKOK :)
Autor: kupiony z Nordea
serwis Nowe IPKO
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nordea wracaj ! Od 20-04-2015 to jakiś koszmar a nie rachunek internetowy dla firmy. Nie mam możliwości szybkiego wyświetlenia przelewów tylko wychodzących (zrealizowanych). Nie wspominam o możliwości filtrowania. Przecież nie będę pobierał historii w xls i jej sortował. Na stronie mieści się tylko 10 wierszy (wszystko wpada do jednego wora). 1/8 to jakaś przewijana reklama. Historia rachunku jest do wglądu tylko 13m do tyłu (właśnie rozliczam PIT`a i chcę sprawdzić wszystkie przelewy do ZUS) Za przyjemność cofnięcia się PKO rząda 30PLN !!! W Norda mogłem przeglądać historię zleceń nawet 5 lat wstecz.
Autor: przeniesiony z Nordei too
brak słów
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PKO BP To jest jakiś koszmar!!!!! Zapewniali, że po przeniesieniu wszystko będzie działać jak dotychczas, aktywacja nowego konta trwała 6 godzin, na infolinii każda osoba z którą miałam okazję rozmawiać, podawała inne informację.. Nie działa żadna karta bankowa.... Na infolinii nie dopatrzyli się problemu... Sama odkryłam że żadna karta nie jest przypisana do konta... to jest kpina żeby tak robić z kontem firmowym ... Po takich przejściach na pewno zmienię bank
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.