Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: ola90
pierwsze konto
Dodano: 12 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ostatnio dołączyłam do klientów PKO BP. wszystko mi się podoba. ipko jest urocze
Autor: Gabski
Najgorszy Bank
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odkad PKO wykupilo Norde nie mam dostepu do konta bedac za granica, proby kontaktu telefonicznego sa nie mozliwe. Rozalczam sie po 20 min czekania. Coraz bardziej mysle o zmianie banku.
Autor: z Nordea
wplatomat
Dodano: 8 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
System PKO (w porównaniu do Nordei) nie dość, że żąda PINu przy wpłacie to na dodatek przyjmuje tylko 40 banknotów w paczce (w N. było 50). Dodatkowo po każdej paczce kończy procedurę. Wpłata kolejnej paczki , kolejne wbicie PINu..... Wczoraj miałem 5 paczek - strata czasu po modyfikacji (zrobiła się kolejka)
Autor: stacz
kolejka
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PKO Gorzów Górczyńska kolejka jak zwykle!
Autor: hana
kto może niech omija
Dodano: 29 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zostałam ''przymusowo'' przeniesiona z kredytem z Nordei i nawet splaty rat w CHF nie mogę wdrożyć. Miało to wyglądac tak ze max. do tygodnia bedzie trwało + 2 wizyty w banku - formalności dużo, ale cóż ... minęło już 2 tygodnie a odzewu nie było, żaden z telefonów nie odpowiada, albo zajety albo nieaktualny, albo nikt nie odbiera., na meila tez nie ma odpowiedzi ! a w tzw miedzyczasie kurs spadł a nie moge kupic waluty ba banko nie przyjmie chociaz mam konto walutowe
Autor: Beata
Beznadziejny bank
Dodano: 27 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Właśnie czekam już 15 min na wypłatę swoich własnych pieniędzy i nie zanosi się na szybki finał. Przy okienku kasowym jedna kobieta przez cały czas. Jest to placówka byłej Nordea w zgierzu. Po przejęciu przez PKO Bp dramat. Pani na stanowisku kasowym tłumaczy jak zmieniać pin. To kpina z klientów, jędze tylko dodam ze nigdy dobrowolnie nie zostałabym klientem tego banku beznadziejnego ale mnie kupili razem z moim kredytem. Dramat omijajcie z daleka.
Autor: ja
cyrk
Dodano: 25 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
No i się wyjaśniło. Używam wersji linuksa z wbudowanym TOR-em i ci "geniusze" zablokowali dostęp z wszystkich węzłów dostępowych TOR-a. Żaden inny bank nie robi takich jaj, po prostu mistrzostwo świata! "Gratulacje PKOBP tak trzymać"
Autor: klient Nordea
po co PIN przy wpłatomacie
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Historia, historią - jej brak to zapewne efekt oszczędności przy przenoszeniu danych. "Ja wiedziałem, że tak będzie" i przed 17-04-2015 zrobiłem kopie operacji 5 lat wstecz z systemu Nordei. ALE dzisiaj ręce mi opadły jak poszedłem wpłacić kasę a bankomat zażądał podania PNIu ! Po co ? W Nordei wkładem kartę. Padało pytanie czy chcę wpłacić kasę na konto nr.xxxxx (wyświetlał się na ekranie) do.którego została wydana karta i sezam się otwierał. Pewnie teraz muszę sprawdzić czy jakiś cwaniak nie zainstalował kamery i kopiarki kart.
Autor: klient Nordea
kpina
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W IPKO brak historii sprzed marca 2014. W tej co jest brak możliwości filtrowania, wyszukiwania zaawansowanego, brak salda dla operacji z przed 20.04.2015. Infolinia odsyła do oddziału, gdzie historia mam myć dostępna w formie wydrukowanej . Totalna kpina.
Autor: moli
ipko lepsze
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jak dla kogo, dla mnie np ipko to super system. Jestem z niego bardzo zadowolony, ładnie wygląda i jest intuicyjny.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.