Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: ania
brak słów
Dodano: 28 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
żeby odblokować konto internetowe czekam już prawie 2 godziny
Autor: Zibi
Konto nędza
Dodano: 27 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ale jaja! To jakiś absurd...konto zablokowane, a pani konsultantka (po 20 min oczekiwania na połączenie) mówi, że być może zablokowano mi konto "losowo" (he)...podaje, że trzeba ustanowić hasło 8-cyfrowe i przełącza na automat - po podaniu 8 cyfr automat mnie odrzuca i od nowa...w oddziale banku nie potrafią odblokować, w zamian dostaję kartkę z hasłem tymczasowym...owe hasło działa, jednak nie mogę się zalogować (brak okienka o koncie, chociaż niby jestem zalogowany)...po kilku próbach konto znowu zablokowane....próba polaczenia z infolinią - po 15 minutach rzygam ich muzyczką i rezygnuję...może jutro uda mi się załatwić w oddziale...jak nie będzie kolejek...paranoja - zarzucić ten twór obornikiem i zaorać
Autor: rozgoryczony
PRL
Dodano: 26 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Próba połączenia z konsultantem to ściema próbowałem z dziesięć razy i nic tam jeszcze panuje PRL .Zlikwiduje konto w tym banku bo tam klięta mają za nic .Szceże odradzam ten bank!!!!!
Autor: SHE
Emeryci
Dodano: 26 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Emeryci. Trudno im zaakceptować innowacje. Mają czas na stanie w kolejce, dodatkowo jest to dla nich pewna ,,rozrywka" dnia codziennego. W każdym banku można dopatrzyć się niedociągnięć, ale na pewno PKO BP SA ma najszerszą ofertę na rynku. To czego ja potrzebuje tam znalazłam. Korzystam z iPKO, bankomatu, płacę karta w sklepach, oraz Supermaklera i bardzo rzadko chodzę do banku. Po prostu jak nie muszę to po co !!!!
Autor: RS
dramat
Dodano: 22 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Te kolejki to jakaś tragedia. Właśnie stoję (!!!!!) W banku od 29 minut. Przede mną nadal 9 osób z numerkiem. W ciągu tego kiedy stoję zostało obsluzonyvh 3 klientów na 3 stanowiskach!!!!! To jest żenada. Najgorsze jest to za 70 % petentow to emeryci, którzy mają czas iść do banku od rana skoro już nie respektuja bankomatu, ale co tam, lepiej blokować miejsce ludziom którzy jeszcze pracują! !!!!! A ja chce tylko głupi kwit do zusu!!!!!
Autor: były z Nordea
do SHE
Dodano: 20 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja też kiedyś odwiedziłem kilka banków i byłem wielce rozczarowany. Najwięcej punktów zebrała Nordea. A tu nagle cap i trafiam w objęcia PKO BP. Zauważ, że osoby wypowiadające się negatywnie mają nie tylko doświadczenia opisowego ale praktyczne (były kilka lat w jednym banku a po przejęciu trafiły do Twojego).
Autor: SHE
Zostaje w PKO BP SA
Dodano: 17 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto w PKO BP, konto inwestycyjne, lokaty i kiedyś posiadałam kredyt, postanowiłam zmienić bank. Jakie było moje rozczarowanie kiedy odwiedziłam trzy inne banki. Zostaje w PKO BP . Czasem taniej nie oznacza lepiej !!! a opłaty są wszędzie. Poczytajcie sobie opinie klientów w konkurencji. Np. w trzech odwiedzonych bankach nie ma placówki która profesjonalnie zajmuje się kontami inwestycyjnymi, tylko telefonicznie!. PKO BP SA ma taką placówkę w Katowicach, tam mam najbliżej. W PKO BP mogę bez problemu zrobić przelew za granice, inne banki mają z tym problem (odsyłają do PKO BP :)) lub nie posiadają tej usługi. Sprawdziłam też ilość placówek w tych bankach - bardzo mało. Kolejki ? tak się składa,że nie tylko w PKO BP, Profesjonalizm pracownika? no cóż są różni ludzie, w innych zawodach też, wybieram tą placówkę w której najłatwiej jest mi się dogadać, a placówek PKO BP jest bardzo dużo. Ktoś narzekał na brak przesłanej korespondencji, czy to nie czasem wina firmy przesyłowej !? Niektóre negatywne opinie wymagają domówienia, są niejasne dla mnie, a niektóre, wydaje mi się, są niezasadne, ponieważ wynikają z nieprawidłowego użytkowania danego produktu. Mnie również zdarzyła się niemiła historia ale wkurzona poszłam do innej placówki, fakt musiało to trochę potrwać, ale załatwiłam sprawę. Okazało się, że dużo zależy od podejścia pracownika. Korzystam z : iPKO, wpłato-matów,bankomatów, robię płatności kartą w sklepach, ułatwiają życie i ograniczają wizyty w oddziale. Podsumowując - Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)
Autor: były z Nordea
lokaty
Dodano: 16 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chciałem założyć lokatę na wolne środki. To jakiś absurd w porównaniu do tego co było w Nordea. Po wybraniu kwoty i podaniu okresu jedyna możliwość poznania oprocentowania to przestudiowanie kilkunastu stron tabelek,nazw itp. http://www.pkobp.pl/oprocentowanie/ Ja mam tracić czas na coś takiego. To powinno być z automatu - kwota, czas, rodzaj lokaty, oprocentowanie/"zysk". MAM za to reklamowy baner na ekranie konta (na jakieś 25% powierzchni ekranu)
Autor: iza
porażka a nie bank
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tez byłam w Nordei a jak przejeło to zakichane PKO to same kłopoty miałam najpierw zablokowali mi konto i nie mogłam dostać się do moich pieniędzy to musiałam trzy dni chodzić do tego ochydnego oddziału żeby móc dostać się do konta potem kolejne konto za zero a PKO sobie zmienia warunki dotyczące konta bez mojej zgody i tylko okradają ludzi nagle znikąd pojawiają się gigantyczne kwoty do zapłacenia PKO porażka dobrze że przeszłam do innego banku mam teraz spokój
Autor: stefan
tragedia
Dodano: 13 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nordea była super, a w PKOBP to teraz mam same nieporozumienia i wyjaśniania. Gdybym nie miał kredytu to już by mnie tu nie było, a tak juz doszły dodatkowe koszty których być nie powinno. iPKO nie dopracowany.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.