Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: pjawien
Bankowość internetowa - żart...
Dodano: 5 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jako były klient Nordei codziennie przeżywam traumę korzystając z "Bankowości internetowej" PKO BP - co drugi raz jestem odsyłany do oddziału... (nawet, gdy chcę wcześniej spłacić część kredytu, albo gdy chcę zobaczyć zestawienie transakcji na dodatkowych kartach debetowych) - jeżeli to ma być obsługa internetowa...
Autor: anka
reklamacja
Dodano: 4 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Reklamacje rozpatruje dyrek odziału to dlatego pracownicy mają nas w nosie.
Autor: krych
prosimy zmienić bank lub odział
Dodano: 4 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
tak doradca banku reaguje na uwagi odział żnin żenada.
Autor: MAREK
KONCZE Z TYM BANKIEM
Dodano: 4 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PKO BP-zdziera juz z klienta co sie da -zalegam 30 zl-i zaraz dzwonia -i biora za ten telefon 10 zl -to jest skandal-zyrowac na ludzkiej krzywdzie- za telefon interwencyny brac tyle pieniedzy-SKANDAL POI PROSTU SKANDAL-TAk szukacie pieniedzy u biednych ludzi- nie tedy droga -splacam wszystko -i odchodze z tego banku .
Autor: bodzik
obsługa PKO BP
Dodano: 3 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
miałem konto w Nordei która została przejęta przez PKO i powstało popularne IPKO które jakoś działało i wszystko było w miarę dobrze Ktoś mądry wpadł w banku na pomysł i postanowili zmienić na nowe Ipko i tu pokazała się prawda o PKO BP.nie można było sie zalogować na swoje konto, poszedłem do oddziału i tam po 45 minutach Pani w oddziale zalogowała mnie na konto , zginęli moi kontrachenci, po ponad miesiącu znależli ale tych z przed 8 lat a tych ze starego IPKO z przed kilku dni niestety do dzisiejszego dnia nie mogą odnalezć, brak możliwości zmiany limitów dotyczących konta jak i karty bankomatowej niestety nie można zmienić a przedstawiciele BANKU nie potrafią tego naprawić i od momentu przejscia Banku z IPKO na NOWE IPKO cały czas funkcje te nie działają ale pobieranie opłat skrupulatnie dokonywane. Jednocześnie dodam że w PKO BP znalazłem się z przymusu bo PKO BP włączyło do siebie NORDE .
Autor: kupiony z Nordea
opłata za kartę
Dodano: 2 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W Nordei nie miałem takiej miesięcznej daniny w rachunku firmowym.
Konto dla Dziecka
Dodano: 1 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mama juniora - Przepraszamy za kłopoty. Prosimy o podanie swoich danych na adres ekspert/at/pkobp.pl Postaramy się wyjaśnić sytuacje i pomóc.
Autor: Klient
Zdrapka/SMS
Dodano: 1 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Po co narzekać na kartę kodów - chcesz ją mieć, to czekaj. Dawno przesiadłem na darmowe SMS. Jak ktoś chce potwierdzać kodem ze zdrapki, to jego wola, ale ja się ciesze, ze mam wybór.
Autor: mama juniora
konto junior
Dodano: 31 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zalozylam dziecku przez internet konto junior, jako subkonto mojego ror.Ni stad ni zowad moj trzynastolatek dostal pismo o tym, ze jest pelnoprawnym posiadaczem konta i moze - w skrocie -wszystko. Poza kieszonkowymi na jego koncie sa moje pieniadze, ktore odkladam co miesiac w roznych celach. Okazuje sie,ze nie moge ich wybrac bez zgody dziecka.Chlopak nie ma legit szk, zniszczona, nie wyrabiamy nowej - zaraz gimnazjum.Pani w banku zaskoczona, jak ja w ogole otworzylam to konto i nie mogla zrozumiec, jak to zrobilam przez internet? Ja natomiast nie rozumiem, dlaczego NIKT nie uprzedzil, co sie stanie z tym kontem dalej. Trzynastolatek to chyba za wczesnie na takie decyzje
Autor: michał
brak kart kodów jednorazowych
Dodano: 29 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
karta kodów jednorazowych idzie do klienta od 07-05 i klient otrzymuje ją 29-05 PARANOJA Czas oczekiwania na połączenia z konsultantem to dokładnie 65 minut następna PARANOJA Jak tu mieć zaufanie do takiego banku jak braknie kodów jednorazowych a trzeba wykonać przelewy. warto pomyśleć o zmianie banku na lepiej traktujących swoich klientów, nie polecam z korzystania z PKO.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.