Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Xenia
jakość obsługi
Dodano: 9 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
... Przepraszam, za niedokończoną opinię. Nie poczekałam na konsultanta gdyż koszt połączenia i tak byłby większy niż opłata, która została pobrana z mojego konta i o którą chciałam zapytać.
Autor: Xenia
jakość obsługi
Dodano: 9 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Połączenie z konsultantem graniczy z cudem, 20 czekania i nic nie załatwiłam..... A jak już siė ktoś pdezwał to znowu mnie wrzucił na system gdzie miałam wpisać swój nr klienta, który nie został wogóle odczytany (ani że błędny, czy za długo wpisywany, wcale nie zarejestrowany przez system) w związku z czym miałam znowu poczekać na konsultanta. nie poczekała, bo moja złoś
Autor: K.G.
fatalnie w porównaniu z Nordea
Dodano: 8 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Skostniałe procedury, brak elastyczności strasznie żałuję, że nie jest to nordea
Autor: EwaB.
po połączeniu z Nordeą
Dodano: 8 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety system internetowy zostawia wiele do życzenia. W Nordei kontakt z opiekunem był rzeczą normalną, tu póki co opiekun się nie ujawnił. A gdy doszliśmy do tego kto to kontakt z nim póki co żaden. Ponoć sprawy, które załatwiało się w Nordei via system i kontakt z doradcą teraz wymagają druczków i wycieczek do Oddziału - gdziekolwiek on jest!?
Autor: Rafał K
takie są fakty
Dodano: 7 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wszystkie banki zmieniły teraz opłaty. najpierw sprawdźcie jak wygląda aktualna oferta gdzie indziej a potem piszcie komentarze. zostaję w PKO BP
Autor: kasia
taki sobie
Dodano: 6 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja bylam w credit agricole i stamtad przeszlam do pko pb. obsluga w oddziale bardzo mila i bardzo mi pomogla bo przechodzilam z kedytem, takze rata zmniejszyla mi sie o 400 zl. jedyne co to biora duza oplate za prowadzenie konta. w tej chwili to 17 zl. reszta jak dla mnie ok na ten moment. regularnie wplacam, z internetowym nie mam problemu. takze ta cena tylko za konto....
Autor: Niezadowolona
Trzymać się z daleka
Dodano: 6 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank nieuczciwy. Byłam w Nordei i byłam zadowolona. żadnych dziwnych opłat. W PKOBP - przeciwnie. Nie polecam!
Autor: Andrzej
całokształt
Dodano: 6 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank został mentalnością w poprzednim systemie politycznym ,za swoją dewizą życiową wybrał ,,klient jest dla nas a nie my dala klienta '' i w tym chociaż jest prawda ,mam konto w PKO BP i żałuje ,że je tu założyłem ale już niedługo je zmienię na każdy inny bank bo ,każdy inny bank jest lepszy nisz to średniowieczne dziadostwo .Obsługa klienta dno, dodzwonienie się na infolinie dno a załatwienie czego kolwiek graniczy z cudem ,jak dla mnie ten bank to totalne dno i powinien zostać tak samo zaorany ja Bronek po wyborach .
Autor: Tomtar
Usługi banku
Dodano: 6 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem bardzo zadowlony z usług tego banku. Mam tu wszystkie swoje finanse. Od konta osobistego po usługi maklerskie i emeryturę. Wszystko załatwiane jest sprawnie i szybko. Wpłacam pieniądze w wpłatomacie, praktycznie w ogóle nie korzystam z oddziału. Poza tym jest to najbardziej stabilny bank w Polsce i dlatego powierzam mu swój majątek. Bank również finansuje moje potrzeby przez kredyty gotówkowe, nie mam problemu z ich uzyskaniem. Natomiast jak czytam te opinie negatywne to śmiem twierdzić ze są to osoby nie korzystające z usług bo piszą bzdury
Autor: Piotr
połaczenie z konsultantem
Dodano: 5 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
czekałem 10 minut na połączenie z konsultantem infolini i nic musiałem odpuścić.pobierają prawie 10 zł za kartre miesiecznie.to jest 240 zł rocznie za 2 karty masakra.były klient nordei.Musze zmienić bank tyle załatwiania :(
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.