Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 382

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (417):

Autor: Leszek118
Ostrzegam
Dodano: 9 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank jak bank!Ale problem ze zmiana danych adresowych ciągnie się już od 6 lat. Aplikacja mobilna dzisiaj przelała czarę goryczy,od 17.05.2018r. do dzisiaj 9.06.2016 zablokowała się automatycznie 3 razy w tym konto internetowe! Obsługa robi co może ! Zwłaszcza idiotę z klienta . Gorąco polecam!
Autor: Bożena Adamów
Obsługa w oddziale
Dodano: 8 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam tylko jedno słowo. Żenada. Zmieniam bank, bo szkoda zdrowia.
Autor: oszukana przez pko
oszukana przez pko
Dodano: 15 kwietnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
własnie otrzymałam opinie Rzecznika finansowego... ...odnosnie postepowania w sprawie banku Pko i rzecznik z przedstawionych dokumentów stwierdza , ze reklamacja powinna byc w mysl ustawy rozpatrzona zgodnie z moja wola( bo bank nie odpowiedział w terminie ) a bank twierdzi zupełnie co innego dosłownie brednie wyssane z palca , wiec szczerze nie polecam bo to banda oszustów!
Autor: nie wiem
Ogólnie
Dodano: 31 grudnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Rzenada
Autor: remik
konto
Dodano: 26 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mi odpowiadają warunki konta, mam dla młodych. Nie płącę za kartę ani przelewy, mam kody na telefon, fajną apke. Ogólnie na plus.
Autor: marek
wszystko
Dodano: 5 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dostałem od nich najlpesze warunki kredytu hipotecznego - https://hipoteki.net/pko-bp-kredyt-hipoteczny/ opłacało mi się tam przenieść też swoje jak i firmowe konto. Z założeniem rachunku dla dzieciaka też nie szukałem długo. dobry, stary, sprawdzony bank
Autor: renata
pkobp gdansk marynarki polskiej
Dodano: 28 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
to co sie tam dzieje gdy zmienili obsluge stara na nowa to tragedia,gdzie w tych czasach sie czeka tak dlugo na obsluge tak wlasnie tam.czasami trwa nawet 70 minut zanim cie obsluza,2 okienka czynne a ludzie czekaja,narzekaja,dostane zwrot podatku i zamykam konto!!!!!!!!!!!!11 dosc tego
Autor: Anna
Szukam byłych klientów Nordei, limit hipoteczny, zwiększenie rat!!!
Dodano: 29 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szukam osób, które były klientami Nordei, miały limit hipoteczny i w związku z przejęciem, są teraz klientami PKO BP. Moim bliskim zwiększono ratę miesięczną z 800 do 3500 zł, wbrew ustaleniom, niezgodnie z harmonogramem spłat. Przypuszczam, że jest więcej poszkodowanych, możliwe, że będzie składany pozew. Ze zbiorowym będzie łatwiej wygrać, dlatego szukam wszystkich byłych klientów Nordei, którym obecnie bank PKO BP zwiększył wysokość rat. Proszę poszkodowanych o kontakt na ten adres mailowy: poszkodowanipkobp@gmail.com
Autor: Ola
Dla studentów
Dodano: 15 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Fajne konto mają dla studentów. Mam je od 3 lar i nie narzekam.
Autor: Kasia
Fajna oferta dla młodych
Dodano: 12 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kazdy czlonek rodzimy ma juz konto w PKO. I nie mozemy narzekac. Chociaz jeden, stabilny bank.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.