Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 382

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (417):

Autor: Patrycja
SKARGA
Dodano: 17 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam.Wczoraj chciałam zamknąć w Banku PKO Konto bez granic.Pani,która mnie obsługiwała w Banku powiedziała,że zależy im na każdym kliencie i z tego powodu może zaproponować mi zmianę warunków umowy.Zgodziłam się(Ksero potwierdzenia).Pani zaproponowała mi konto za 0 zł przez pół roku! Wczoraj weszłam na iPKO i miałam na koncie 18,63 PLN,dziś wchodzę na konto a tam 9,08 PLN. 2015-06-16 za prowadzenie konta wręcz skradziono mi 9.55 zł! Zróbcie coś z tym bo ręce opadają.
Autor: niedoszły klient
beznadziejny
Dodano: 15 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Negatyw pod każdym względem dyskryminacja kobiety w ciąży pod kątem kredytu zbędne załatwiania by mieli zajęcie nigdy w życiu nie popatrze nawet w stronę tego banku
Autor: gosc
zenada
Dodano: 14 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jakas zenada ten bank zadnego info na ipko ze beda jakie kolwiek prace modernizacyje a skontaktowanie sie z konsultantem graniczy z cudem odradzam ten bank
Autor: poul
masakra
Dodano: 14 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wiecznie problemy i prace modernizacyjne nie mozna sie zalogowac do ipko tragedia czas na zmiane banku poza tym kolejki i krotko mowiac komuna jeszcze Nas nie opuscila !!odradzam wszystkim
Autor: Gabski
Konto do D..y
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Njgorsze konto jakie dotychczas mialem. Po przejeciu Norde ciagle problemy z logowaniem do konta. Melduje ze podano bledne dane pomimo ze 10 min temu uzyskalem je od konsultanta. Do konta moge sie tylko raz dziennie zalogowac , nastepne logowanie i blokada konta. Trzeba albo jechac do najblizszego oddzialu albo odczekac co najmniej godzine na zgloszenie sie konsultanta a i wtedy ciag dalszy gechenny . Niewiem dlaczego skoro posiadam kody dostepu (Token) nie moge odblokowac konta bez tych wszystki ceregeli. Nikomu nie polecam tego banku..
Autor: JPK
Nie polecam
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiepski kontakt z bankem - czekanie w kolejce do okienka lub na infolinii. Przez ipko nie wszystko da się załatwić. Polityka banku jest taka, by przy każdej okazji pobierać opłaty lub dodawać niepotrzebne produkty, korzystając z nieuważniosci i braku czasu klienta. Radzę sparwdzić, czy nowa karta kredytowa ma zaznaczoną funkcję autospłaty - jeśli nie, to monit (15 PLN) jeśli zapomnisz o spłacie, Przy wymianie karty kredytowej polecam 3 razy sprawdzic i zastrzec, żeby nie przysłali drugiej (opłata roczna 79 PLN) Przy rezygnacji z kredytu odnawialnego radzę dokładnie sprawdzić umowę, bo a nuż bank przypadkiem go odnowi i zabierze z konta sporą prowizję. Nie polecam, rezygnuję
Autor: Normalny
samowola w pko
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam! W 2014r komornik załozył mi blokadę na koncie w pko o drobną sumę. Miał rację bo rzeczywiście miałem zaległość niezapłaconą. Zaraz jak się o tym dowiedziałem, udałem się do komornika i uregulowałem wszystko. Gość wysłał do pko zaraz pismo (zarządzenie) o odblokowanie mi konta. oszołomy z pko oczywiście tego nie zrobiły, nie zdjęły blokady, o czym dowiedziałem się dopiero kilka dni temu, jak ściągły mi z konta sumę. rzekomo za blokadę komorniczą. Zaraz się z nimi kontaktowałem o co chodzi i skąd ta blokada. Nie muszę chyba wszystkim mówić ile w pko czeka się na infolinii... Po wielu telefonach, wielu rozładowanych bateriach otrzymałem wiadomość że pko nie otrzymało od komornika żadnego pisma, twierdzili lub raczej kłamali że nie ma go w systemie. Zatem udałem się do komornika co jest grane, dlaczego nie wysłał im pisma od odblokowanie konta. Gość dał mi pismo które im wysłał, ich odpowiedź, oraz zwrotki z poczty. . Kłamali w zaparte że nic nie mają a komornik wyłożył mi nawet ich odpowiedź, w której twierdzą że blokadę zdejmą!!! Dalej była już tylko ich spychologia. Dalej twierdzą że nic nie mają, na infolinii pow mi że mam sobie iść po pieniądze do komornika, bo tam mu je przesłali. Ja im na to że nie mam nawet najmniejszego zamiaru biegać za pieniędzmi, które mi ukradli i że czekam max. 3 dni na zwrot kasy z odsetkami, albo oddaję sprawę do kancelarii prawniczej. Niech im naliczą koszty procesowe dodatkowo. Jak można tak kłamać wobec dowodów rzeczowych???!!!! Jak można być takim ignorantem , by nie mając pewności zabierać bezpodstawnie czyjeś pieniądze ??? Nawet komornik choć nie musiał kontaktował się z nimi. dalej idą w zaparte! Do dzisiaj mi kasy nie zwrócili. Szykuje się proces! Ludzie uciekajcie z tego parabanku daleko... To są jaja! Na infolinii czeka się ok godziny na połączenie z konsultantem!!! Tego nie grają nigdzie!!!
Autor: JDO
iPKO
Dodano: 11 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie mam połączenia internetowego już od miesiąca ale rozwiązanie istnieje, przyjechać do Polski i zgłosić się do agencji bankowej. Niech żyje iPKO nowy polski bank internetowy.
Autor: JDO
iPKO
Dodano: 11 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od miesiąca (min) nie mam polaczenia do Internetu PKO.Do kogo dzwonić , do kogo pisać ? Do niekompetentnych przemiłych osób które stwierdziły ze mój numer komórki nie zgadza się z numerem zapisanym w PKO i z tego względu nic nie można zrobić. Najpierw trzeba uregulować ten ‘wielki błąd’. To ze błędy informatyczne się zdarzają to oczywiste, to ze nie przewiduje się ich szybkiego rozwiązania to powrót do PKO z czasów PRL’u. Czasy się zmieniły ale mentalność zestala. Nordea w swoim czasie była na poziomie po co zmieniać na gorsze ?
Autor: KARINA
INFOLINIA
Dodano: 10 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Uzyskanie połączenia na infolinię faktycznie graniczy z cudem. Próbuję już trzeci dzień i nikt nie odbiera. Załączyłam telefon na głośno mówiący i tak czekam kolejny dzień i kolejne 45 minut.....
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.