Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Marta
koszmar
Dodano: 22 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zmarł mój ojciec po którym należy mi się jego ostatnia emerytura. Niestety bank robi bardzo duże problemy z wypłatą jakby to im należały się pieniądze a nie mi. Też jestem w tym banku już bardzo długo i nie jestem zadowolona.Zamierzam z niego zrezygnować.
Autor: pimi
Nabity w butelkę
Dodano: 21 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Od marca czekam na nową- wznowioną kartę Doradczynie bankowe ciemne i nic nie wiedzące za Konto za zero opłaty za kartę m-cne opłaty za kod opłaty za kartę kodów opłata jednym słowem lichwa moje niemieckie konto w przeliczeniu miesięcznie tańsze o ponad połowę wychodzę z tych operacyjnych finansowych lichwiarzy .zróbcie to też
Autor: Marek 2
ostrzegam
Dodano: 18 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po prostu bank z PRL-u, powinien upaść, prowadziłem rachunek z przyzwyczajenia, podczas rozwiązania umowy uregulowałem wszystko łącznie z miesięcznym wypowiedzeniem, chcą wyrwać jeszcze kilka złotych z klienta który odszedł 3 miesiące temu, posiadam pisemne poświadczenie rozwiązania umowy - to o niczym nie świadczy bank nalicza opłaty za prowadzenie rachunku ostrzegam
Autor: Rafał
Uwaga
Dodano: 18 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wieczne problemy, połączenie z konsultantem to cud, bankowość internetowa porażka, obsługa kasowa kpina, doradcy absurd, nawet system oczekiwania za numerkiem się zacina (przymnie padł), w banku gorąco, po godzinie oczekiwania sucho w ustach, obsługa gubi dokumenty, trzeba je nosić z sobą, konsultanci telefoniczni podstępni, okienka wiecznie nie czynne, kolejki, obsługa plącze się.
Autor: Olany 2
lokaty
Dodano: 18 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W kulturalny miły sposób zostaniecie nabici w butelkę. Zostanie wam sprzedany produkt oczywiście najlepszy na świecie który na pewno przyniesie dużą dywidendę. Zysk będzie ale dla banku
Autor: Zirytowany
Nabity w butelkę
Dodano: 17 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zostałem poproszony o przyniesienie dokumentu wydanego przez bank którego nie powinienem mieć. Według wcześniejszej zmiany nie potrzebny mi. Po przedstawieniu go zdziwionej kasjerce został skserowany gdyż bank zagubił oryginał
Autor: Dawny klijent
Naciągnięty
Dodano: 17 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na konsultantów telefonicznych, krótka rozmowa może doprowadzić do niechcianych kosztów. Jeśli będziecie grzeczni i nie wyślecie do diabła okaże się że zamówiliście coś czego nie chcieliście. Namawiam do zmiany banku
Autor: Marek
Dawny klijent
Dodano: 17 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wieczne kolejki do okienek, proste czynności zajmują godzinę, panienki plączą się z papierkami, przeniosłem się do innego banku
Autor: Danuta
mrs
Dodano: 17 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam, jestem bardzo zadowolona z uslug banku w Poznaniu. Wszystkim polecam doradce Pania Edyte, ktora zawsze w profesjonalny, uprzejmy i mily sposob zalatwia moje sprawy.
Autor: Patrycja
SKARGA
Dodano: 17 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam.Wczoraj chciałam zamknąć w Banku PKO Konto bez granic.Pani,która mnie obsługiwała w Banku powiedziała,że zależy im na każdym kliencie i z tego powodu może zaproponować mi zmianę warunków umowy.Zgodziłam się(Ksero potwierdzenia).Pani zaproponowała mi konto za 0 zł przez pół roku! Wczoraj weszłam na iPKO i miałam na koncie 18,63 PLN,dziś wchodzę na konto a tam 9,08 PLN. 2015-06-16 za prowadzenie konta wręcz skradziono mi 9.55 zł! Zróbcie coś z tym bo ręce opadają.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.