Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 382

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (417):

Autor: interpris
szaleństwo
Dodano: 21 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Od połączenia banków nordea i pko bp zaczęły sie negatywne zjawiska.Na początku zostały wyrwane terminale komputerowe w sali operacyjnej banku gdzie klienci nordei od lat mogli zrobić przelewy i sprawdzic stan konta ,następnie dokonano połaczzenia banków w dniu 20 kwietnia .Z historii rachunku zniknęła część od 1 kwietnia do 18 kwietnia. opłaty za wypłatę z euronetu podniesiono z 4 zł do 3% zapłaciłem za 1 wypłatę 10000 zł 300zł. Kiedy bankoamat z siedziby banku w czasie działania placówki ukradł mi 500zł po złozeniu reklamacji już po miesiacu uznano mi ją po czym po miesiacu cofnięto. poprostu horror. Jako były klient Nordei też jestem karany i nie we wszystkich wpłatomatach banku mogę dokonywać wpłat możliwe jest to tylko w byłych siedzibach banku Nordea. Jak mozna było tak popsuć dobrze działajacy bank jakim była Nordea
Autor: Moja
Kolejo
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Do "to ja": PIN od początku istnienia kart w tym banku przychodziły w osobnej korespondencji. To nic nowego i bulwersującego. Wyobraź sobie co by było, gdyby twój list przepadł, a w nim by była i karta i PIN.
Autor: to ja
zlewka na klienta
Dodano: 14 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
moja żona założyła niestety konto w tym "banku" 1.07.2015 karta przyszła po siedmiu dniach roboczych a dziś jest 14.07.2015 i nie ma PINU.Nie wiadomo kiedy dotrze, wiem gdzie ja NIE założę konta.!!!!!
Autor: Zarka75
Nygusy
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W soboty nie chce się im pracować
Autor: Zarka75
Masakra
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jak największy negatyw.Wcale mnie nie dziwi mega ilość negatywów.Dzisiaj chciałem wypłacić gotówkę w kasie a tu zoong.Mało atrakcyjna pani kasjerka mówi mi że podpis jej się nie zgadza.Chyba miała coś z oczami.Zagotowałem się niezmiernie.W poniedziałek wypowiadam umowę na prowadzenie rachunku.Można stracić klienta?Można.
Autor: Tomek
Opinia
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jakie tu niektórzy bzdury piszą, połowa nie wie jakie kupuje produkty finansowa, a jeszcze inni to są ograniczeni umysłowo. Trzeba czytać to co sie podpisuje
Autor: marlena
spadek na samo dno
Dodano: 9 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem klientem banku od kilkunastu lat...i bardzo mocno się zdziwiłam, że zmieniono mi rodzaj rachunku bez poinformowania mnie i teraz bulę za każdy przelew, za prowadzenie konta i wypłatę z bankomatu Euronet- który dotychczas był za free..ale już nie jest- tylko po co o tym informować klienta skoro lepiej go "okraść" i na nim zarobić.
Autor: Pati
Naciągacze
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank który zakłada prawie 80 letniej osobie na emeryturze lokatę "kapitał na emeryturę" na 15 lat, z oprocentowaniem wg wibor 3m i obecnie 1,72%. Przy czym osoba jest przekonana że ma lokate na pół roku. Nie polecam. Naciągają starszych ludzi!
Autor: marek
uciekac
Dodano: 28 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ten bank bierze oplaty od klienta juz za wszystko co sie da -uciekac od nich i to jak najszybciej.
Autor: Klaudia
Zlodziejski bank
Dodano: 25 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Absolutnie negatywna opinia. Zlodziejski bank pobral sobie prowizje 84 zl za wyplate w bankomacie euronet, gdzze inne banki nie maja zadnych oplat.....SKANDAL !!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.