Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Katarzyna
Obsługa klienta
Dodano: 4 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W dniu 04.08.2015 o godz. 15:45 chciałam za pomocą pesel lub nr klienta dokonać transakcji wpłaty gotówki, ale mi się nie udało. Moje postępowanie wynikło z sytuacji, gdzie w innym oddziale osoba chciała dokonać takiej transakcji i sczytano moje dane. Bardzo się zaniepokoiłam, ale Pani Dysponent na stanowisku nr 6 oraz Pani Naczelnik w III O w Gdańsku przywróciły mi nadzieję, że moje dane osobowe nie trafią w niepowołane ręcę. Dziękuję i przepraszam, ale musiałam tą informację sprawdzić.Jestem stałym klientem od 20lat i nadal nim będę bo ufam tej instytucji finansowej.
Autor: Mariusz
bezpieczeństwo
Dodano: 3 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam przyszłych klientów PKO BP. Z całego serca odradzam jakiekolwiek konto w ww. banku. Mimo posiadania konta przez 15 lat bank nie potrafi prawidłowo zabezpieczyć środków na kontach ponieważ przy wprowadzaniu nowej strony logowania hakerzy wyprowadzili nam z 2 kont prawie 20 tyś zł. a bank uznał iż to my udostępniliśmy dane złodziejowi. Nawet nie użyto hasła jednorazowego i użyto argumentu o nieprawidłowym logowaniu. Czy ja przez 15 lat nie nauczyłem się obsługi? Korzystałem cały czas z tego samego adresu strony więc zastanawiające jest takie rozumowanie. Najlepiej odmówić reklamacji choć co miesiąc haracz był zgarniany.
Autor: Kasia
Prowadzenie konta
Dodano: 3 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Opłata za prowadzenie konta nagle mi się podniosła i nawet nikt nie raczył mnie o tym poinformować ani telefonicznie ani e-mailem ani pocztą....! Ale jak na koncie pojawiło mi się -10zł od razu o 7 rano sms że mam to uregulować! Śmieszne! Zdzierają kasę z ludzi jak się tylko da! Nigdy więcej nie chce mieć z nimi nic wspólnego! Nie polecam!!!!
Autor: malina
mini ratka
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W PKO konto mam od 6 lat. Niedawno spłaciłam jeden kredyt i teraz planowałam wziąć kolejny, Wniosek złożyłam przez konto, został on rozpatrzony pozytywnie, zadzwonił do mnie konsultant, że mam udać się do najbliższego oddziału żeby podpisać umowę, bo ona już tam na mnie czeka... To ja, cała szczęśliwa jadę tam i... zaczynają się schody z tą ich całą papierologią... zaświadczenia, zusy rmua i inne gówna ode mnie chcieli, a przecież miałam tylko umowę podpisać... tak, więc podziękowałam, zabrałam swoją torebkę i wyszłam. skorzystam z usług innego banku...
Autor: Obiektywny
Prowizje
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank zdziera kasę jak tylko może, prowizja 3% od kwoty przy wyborze pieniędzy z innego bankomatu niż PKO. Niekompetentni pracownicy w banku- pytają się po sto razy innych jak załatwić najprostsze sprawy. Nawet nieprzyjacielowi nie poleciłbym tego banku! Nie dziwi liczba negatywów...
Autor: jan wilda
kontakt z klientem
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wybralem pko bp 15 lat temu bo stwierdziłem ze jego placówki sa wszędzie.Nie dawno zawiodłem się ponownie na nim.Moja karta bankomatowa jest wazna do 31.07 br.Do dziś nowej nie otrzymałem.Infolinia mi tlumaczyla ze została wyslana 30.06 lub najpóźniej 15.07.Dostawca jest inpost.Smiech na sali.Chyba zmienie bank.Jutro musze wyjechać i będę bez karty ale sobie dam rade
Autor: Paula_123
Oszuści
Dodano: 25 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Założyłam wczoraj swoje pierwsze konto w banku PKO. Jako młoda osoba nie mam jeszcze własnych środków na swoje utrzymanie, więc każdy grosz jest dla mnie ważny. Zaraz po otwarciu konta wpłaciłam 100 zł. Po zalogowaniu się na serwis iPKO zobaczyłam, że na koncie mam 20 zł. Następnego dnia poszłam do banku, aby się dowiedzieć, dlaczego na moim koncie jest tylko 20 zł. Dowiedziałam się, że 50 zł z mojego konta zostało pobrane za OTWORZENIE rachunku, natomiast kwota 30 zł została zabrana z mojego konta na potrzeby ubezpieczenia, o którym nie zostałam poinformowana. Tragedia !!! Założyłam wczoraj swoje pierwsze konto w banku PKO. Jako młoda osoba nie mam jeszcze własnych środków na swoje utrzymanie, więc każdy grosz jest dla mnie ważny. Zaraz po otwarciu konta wpłaciłam 100 zł. Po zalogowaniu się na serwis iPKO zobaczyłam, że na koncie mam 20 zł. Następnego dnia poszłam do banku, aby się dowiedzieć, dlaczego na moim koncie jest tylko 20 zł. Dowiedziałam się, że 50 zł z mojego konta zostało pobrane za OTWORZENIE rachunku, natomiast kwota 30 zł została zabrana z mojego konta na potrzeby ubezpieczenia, o którym nie zostałam poinformowana. Tragedia !!!
Autor: Paweł
wyłudzanie pieniędzy
Dodano: 24 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam przed tym bankiem a w szczególności posługiwanie się kartami debetowymi tego banku w internecie. W razie kradzieży pieniędzy przez internet Bank rozpatruje reklamację 90 dni ale ode mnie żąda uzupełnienia debetu który zrobił złodziej. Czyli traktuje mnie jak potencjalnego złodzieja i nie ponosi żadnej winy za kiepskie zabezpieczenia transakcji internetowych.
Autor: Aneta
pko zdecydowanie nie
Dodano: 22 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pisze aby ostrzec przed tym bankiem! Mam kredyt hipoteczny i konto w nim musze mieć ale nienawidzę go straszecznie! Zdzierają ze mnie jak tylko mogą! Za wszystko, szczerze odradzam! Mialam kiedys konto w eurobanku i bylo naprawde ok.
Autor: interpris
szaleństwo
Dodano: 21 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Od połączenia banków nordea i pko bp zaczęły sie negatywne zjawiska.Na początku zostały wyrwane terminale komputerowe w sali operacyjnej banku gdzie klienci nordei od lat mogli zrobić przelewy i sprawdzic stan konta ,następnie dokonano połaczzenia banków w dniu 20 kwietnia .Z historii rachunku zniknęła część od 1 kwietnia do 18 kwietnia. opłaty za wypłatę z euronetu podniesiono z 4 zł do 3% zapłaciłem za 1 wypłatę 10000 zł 300zł. Kiedy bankoamat z siedziby banku w czasie działania placówki ukradł mi 500zł po złozeniu reklamacji już po miesiacu uznano mi ją po czym po miesiacu cofnięto. poprostu horror. Jako były klient Nordei też jestem karany i nie we wszystkich wpłatomatach banku mogę dokonywać wpłat możliwe jest to tylko w byłych siedzibach banku Nordea. Jak mozna było tak popsuć dobrze działajacy bank jakim była Nordea
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.