Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 382

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (417):

Autor: jagoda
opinia
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oddział 2 w Jaworznie piękny ale obsługa pod psem , żółw i ślimak to sprinterzy -proszę sprawdzić ilu ludzi obsługuje dany pracownik - to kpina !!!!!!!!a zarobki mają super .
Konto za Zero
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Konto za zero może być całkowicie za darmo. Wystarczy posiadać kartę, która również jest za darmo, jeśli w ciągu miesiąca zapłaci się nią rachunki wartości 300 zł. Nie trzeba też płacić za karty zdrapki - wystarczy w iPKO zmienić sposób autoryzacji na bezpłatne SMS-y.
Autor: MissMonki
1.5 h w kolejce
Dodano: 10 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konto za zero ktore kosztuje 6.90 zl miesiecznie plus 10gr za kody ze zdrapki (nie rozumiem po co i na co ona) Oddzial w Sierpcu- kolejka na numerki w ktorej dzis spedzilam z moja mama UWAGA 1 godzine i 30 minut!!! Tak tak 1.5 godziny - na 4 okienka jedno obsugujace. Ja rozumiem ze Sierpc jest malym miastem plus okoliczne wsie ale petentow bylo dosc duzo i nie sadze ze ktos marzy o tym aby spedzac swoj dzien czekajac w kolejce w banku.
Autor: Kama
brak kompetencji
Dodano: 10 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kontakt z bankiem to jakaś kpina kilkakrotnie prosiłam o informację w sprawie kredytu hipotecznego, rozmawiałam z konsultantem jednak jak się okazało po rozmowie nie ma śladu.
rachunki osobiste
Dodano: 10 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bank zawsze informuje z wyprzedzeniem o wszelkich zmianach w tabeli opłat i prowizji. Mamy różnego rodzaju rachunki - np. Konta dla Młodych to rachunek który jest całkowicie za darmo. Bez opłat można mieć też dołączoną do niego kartę - po dokonaniu niż 5 dowolnych transakcji
Autor: Kowalski
Precz z kontem
Dodano: 7 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konto w pko -nigdy w życiu.Właśnie rezygnuje z konta w tym banku,nie będzie mnie bank okradał i podwyższał nieustannie wszelkie możliwe opłaty.PRZECIEŻ TO NIE MA ŻADNEGO UZASADNIENIA . Procenty spadły -to trzeba klienta wziąć z innej strony, i wyciągnąć od niego jak najwięcej kasy.DROGI BANKU -TAK SIĘ NIE ROBI.Tak,więc w związku z tym -NAJPEWNIEJSZA JEST SKARPETA, BO TAM CI NIKT OPŁAT NIE PODNIESIE .
Autor: Dawid
Przelew
Dodano: 7 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zaksiegowanie pieniędzy z wypłaty.....to jakaś paranoja kolega z pracy ma konto w banku Spółdzielczym i ma pieniądz na koncie a w PKO Trzeba Przeczekać weekend dramat nie polecam
Autor: Daria
Zadowolona
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zalozylam konto 2 miesiace temu, przeszłam z Wbk. to dopiero był gnój, co chwile jakiś nowy regulamin i nowe opłaty. Jak chciałam zmienić konto to proponowali konto za 0zł i pozniej znowu zmiana regulaminu i kolejne opłaty. Syzyfowe zmiany regulaminu. Konto dla młodych naprawdę jest w porządku, póki co jestem zadowolona, chociaż mogliby bardziej postarac się o bezpieczeństwo logowania w sieci.
Autor: Ania
masakra
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To jest jakis żart i nieporozumienie. Dzwonie na infolinie, zadają mi sto pytań, szkoda, że nie proszą o numer buta. Kolejki w oddziałach, odkąd Nordea została kupiona przez ten pseudo bank, nie można nic zalatwic. MASAKRA!!!!!!!!
Autor: Emeryt
SKANDAL
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank pko obciążył mnie za roczną kartę bankomatową i myślałem ,że się przewrócę-w zeszłym roku było 26 złotych ,a teraz aż 39 złotych .PRZECIEŹ TO JEST 50 % WIĘCEJ-przecież to nie można nazwać inaczej nazwać inaczej niż SKANDAL .Za co taka podwyżka-ciągle jakieś podwyżki -a to konto ,a to znów coś jeszcze .Podjąłem decyzję -rezygnuję z konta i emeryturę będzie mi przynosił listonosz do domu -przynajmniej nie będę miał żadnych opłat ,ani podwyźek opłat.I TAK POWINNI ZROBIĆ WSZYSCY ,KTÓRZY MAJĄ KONTO W PKO .A swoją drogą ,żeby tak o 50 % oprocentowali pieniądze co są na kontach to nie . JEDNYM SŁOWEM SKANDAL , SKANDAL I JESZCZE RAZ SKĄNDAL !!!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.