Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 382

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (417):

Autor: Borys
Zmniana
Dodano: 23 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank beznadziejny jak i cała obsługa
Autor: Maciej
umowa umową
Dodano: 20 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szanowny Panie Tomaszu moja mama została wprowadzona w błąd przez co straciła dosyć dużą kwotę, a pracownik który to zrobił już tam nie pracuje. Zmarł mój ojciec i mama chciała pozalatwiac wszystko jak należy z pożyczką jako współkredytobiorca, pożyczka była ubezpieczona w EUROPA SA. Zaufanie do pracownika banku który powinien mieć dużą wiedzę zawiodło. A z kolei ubezpieczyciel Europa SA to koleiny oszust który podważa ogólne zasady ubezpieczeń.
Autor: Tomek
Opinia
Dodano: 19 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Panie Maćku, a co mówi umowa, bo jeśli nie ma pan umowy to jak można do tego było doprowadzić. PKOBP obsługuje wszystkie moje finanse. Oprócz konta bez granic, mam również rachunek maklerski, rachunek TFI, rachunki IKE i IKZE i nie mam najmniejszego problemu z niczym. Wszystko jest na wysokim poziomie, szybko, jeśli występują błędy i problemy są szybko rowiązywane. Bylem już w trzech bankach i wróciłem do PKOBP bo są najlepszy i najstabilniejszy.
Autor: lucjan
PKO Zielonka
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Kolejki zasłabnięcia czekających ludzi. Horror. MOGDY PKO BP
Autor: cyryl
darmowe konto
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
TAK NIESTETY -to jest swieta prawda-TAK JEST W P K O
Autor: mlody
konto za darmo
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
KONTO ZA DARMO DLA MLODYCH -kon by sie usmial -biora 5 zlotych podobno to jest za karte -PYTAM SIE ZA JAKA KARTE - POWIEDEZCIE OTWARCIE TO JEST ZA PROWADZENIE KONTA- I TAK LUPIECIE MLODYCH -a ktory mlody ma 5 operacji karta jak on nie ma pieniedzy - jeszcze raz powtarzam -kont darmowych w p k o NIE MA !!!!!!!!!!!!!
Autor: Tomek
Brednie
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Panie Maciej, co za bzdury pan wypisuje. Ręce opadają
Autor: Maciej
oszuści w banku pko
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
moja mama została oszukana przez bank PKO BP na kwotę ubezpieczenia około 16tys. zł. pracownik banku wprowadził ją w błąd co do spłaty ubezpieczonej pożyczki a teraz bank wprost mówi że nie mamy tego nagranego i nie mamy dowodu i oni mają czyste ręce" jestem bezradny wobec banku pko w Łodzi oddział 3. a rzecznik klienta w tym banku jest beznadziejny i nie wie co ma robić- brak jakichkolwiek kompetencji. kontakt 512 329 498
Autor: GIENEK
KONTO ZA ZERO
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
KONTO ZA ZERO TYLKO JEŚLI POSIADAM APLIKACJE IKO,TAK MNIE POUCZYŁ PRACOWNIK BANKU,IDIOCI MAJĄ NAS ZA BARANÓW
Autor: halina
pko
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jaworzno -oddział 2 -pracownica pracująca na stanowisku 2 w dniu 11.08 0 godz.13.00do zwolnienia -obsługa beznadziejna , wolna,
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.