Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Jaro
Wznowienie karty
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Karta ważna do końca sierpnia. Dostałem nowa w przed końcem miesiąca ALE przesyłka z PINem dotarła 07-09 !!!!
Autor: Zorak
Perfekcyjne konto
Dodano: 5 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja polecam bardzo bank PKOBP. Posiadam konto Platinium II i osobistego doradcę. Nie stoję w kolejkach i załatwiam wszystko w super atmosferze w gabinecie doradcy. Najlepszy bank
Autor: Irena
Opinia
Dodano: 5 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Byłam w PKO przez przypadek. Zacznę od początku. Miałam konto w banku Nordea , które przejął bank PKO. w Nordea nie płaciłam za prowadzenie konta. Na koncie było 0,10 zł. Po paru miesiącach dowiedziałam się że Nordea przejął bank PKO.Jakie było moje żdziwienie że muszę zapłacić około 50 zł. za prowadzenie konta.Myślałam że dostanę zawału. Jestem emerytką i mam 700 zł. emerytury.Mieszkam na wsi więc żeby dojechać do Banku potrzebowałam czasu i pieniędzy. Udało mi się po wielkich perypetiach rozwiązać umowę z bankiem . Wypowiedzenie trwa 30 dni więc musiałam jeszcze zapłacić haracz za jeden miesiąc. Nie polecam nikomu tego banku i przestrzegam zwłaszcza emerytów. Jestem w Banku T-Mobile i za nic nie płacę i jestem bardzo zadowolona z ich usług.
Autor: Jodła
Skarpeta
Dodano: 4 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
KONIEC Z KONTEM W PKO -ŁADUJE SZMAL DO SKARPETY
Autor: były z Nordea
wpłatomat !!! - paranoja PINu
Dodano: 4 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szanowny Ekspercie - po co wpłatomat pyta mnie o PIN (podaje go) następnie przyjmuje plik banknotów. Po przeliczeniu (40szt.) podaje kwotę do zatwierdzenia (zatwierdzam) aby stwierdzić że podany PIN jest nieprawidłowy i prosi znowu o PIN ? Po co ten kretyński bankomat po każdej paczce z banknotami oddaje kartę i prosi mnie o PIN ? Może Szanowny Exspert pójdzie do wpłatomatu z trzema paczkami (3 x 40szt. banknotów) i zobaczy ile traci czasu na prostą operację. DAWNIEJ (Nordea) wkładałem kartę - system nie prosił o PIN ale pytał się czy chce wpłacić kasę do konta Nr..... do którego jest karta i zaczynała się jazda (bez oddawania karty po każdej paczce). Mogłem nawet zablokować operacje na karcie i dać kartę pracownikowi aby wpłacił kasę !!!! W PKO pez PINu nie wpłacisz - szkoda systemu NordeaBank`u
Autor: Vicia
waluty i lokaty
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wpłaciłam na rachunek oszczędnościowy całkiem sporo EURO, żeby leżakowały,ale co miesiąc mam na koncie mniej EURO, bo opłata za prowadzenia konta jest wyższa, niż odsetki od EURO. TRAGEDIA!!! Likwiduję konto! Widzieliście jakie mają lokaty w PLN? śmiech na sali 0,10%-0,50%na rok. BANK nie nadaje się dla oszczędzających, pracownice nerwowe, niegrzeczne i najgorsze, że każda mówi co innego.
Autor: Szu szu
Karta
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czy ktoś mądry z P K O może mi odpowiedzieć co jest przyczyną że bank podniósł opłatę za kartę bankomatową o 50 procent z 26 na 39 zł. Przecież to jest nieludzkie .CIEKAWE JESTEM ODPOWIEDZI .
Autor: emerytka
opłaty za prowadzenie konta
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam konto od kilku lat emerytura wpływa w kwocie 1197zł a opłata za prowadzenie konta wynosi prawie 18zł zrezygnowałam z karty kodów zdrapek i przeszłam na hasła sms ale dalej za każdą transakcje płasę 0.10zł pewnie że to nie duże pieniądze ale chodzi o fakt pora zwijać manatki i isć gdzie indziej
zlecenie płatnicze
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
"zły" - prosimy o złożenie reklamacji.Można to zrobić w oddziale, za pośrednictwem infolinii, serwisu iPKO lub na profilu PKO BP na facebooku. Postaramy się wyjaśnić sytuację.
Autor: zły
groteska
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pko nie realizuje prawidłowo złożonych zleceń płatniczych, pomimo wwystarczających środków na r-ku. Przyczyny i termin realizacji nieznany - nikt nie wie !!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.