Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Andzia
art. 54 Prawa Bankowego
Dodano: 22 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Od lat mam konto w PKO BP. Ostatnio popadłam w długi i Komornik zablokował mi konto. Byłam wczoraj (21.09.2015 ) w Oddziale Banku w Gryfinie i chciałam skorzystać z tzw.przywileju egzekucyjnego, prosząc o wypłacenie mi sumy do trzykrotnej średniej płacy. Odmówiono mi, argumentując, że jest brak pozwoleń do wszystkich czynnych sygnatur komorniczych. Co robić? Internauci! Pomóżcie!
Autor: stefan
przesada
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank bez perspektyw , pracownicy strasznie opieszali ( jest to wina dyrektorów którzy reklamacje mają w nosie ) bank przypomina tytanika.
Autor: Mariusz
Bez przyszłości
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
JEDNO JEST PEWNE -jeśli P K O nie przyciągnie czymś atrakcyjnym swych klientów i nie obniży swoich dużych opłat to klienci będą lawinowo uciekać z tego banku -NA BANK !!!!!!-ja będe pierwszym .
Autor: MEG
NIE NIE NIE
Dodano: 19 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ZDECYDOWANIE NIE! Konto mam już dobrych parę lat... ZERO propozycji, jako stała klientka, która nigdy nie miała debetu na koncie.... Mało tego- raz na rok pobierana kwota 40 złotych za kartę do tego 7,90 miesięcznie za prowadzenie konta+ jeszcze 2 złote za jakieś "operacje" , 70 groszy za każdy przelew! NIE NIE NIE ! Bardzo długo wytrzymałam z tym bankiem, ponieważ jego oddział był w mojej miejscowości i chciałam mieć jak najbliżej gdyby się coś działo. Szczerze- wolę te 50 km dojechać, a mieć lepsze oferty w innych bankach. Do tego infolinia, na którą właśnie dzwoniłam czekając na połączenie 25 minut... ciekawe jaki mi przyjdzie rachunek za telefon...
Autor: involved
oszuści
Dodano: 17 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Również nie polecam tego banku. Załatwiłam sobie debet na 500 złotych. Po miesiącu jakimś cudem wyciągnęłam z konta pieniądze i miałam 700 złotych. Dzwoniłam na infolinię to pani mi powiedziała, że środki mogły zostać nierozliczone. Za miesiąc sytuacja się powtórzyła. Teraz okazało się, że mogę mieć nawet 800 złotych na minusie. Nie wspomnę nawet o gigantycznych odsetkach jeżeli ktoś chce wziąć pożyczkę.
Autor: Dawid
zamkniecie konta
Dodano: 16 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam nie polecam tego banku ponieważ człowiek jest oszukiwany na samym starcie. Pierwsze to przelewy miały być za darmo a okazalo się że placilo sie 10gr, niby nie majątek ale kasa w dupe. Po drugie to oplata za konto wynosiła na poczatku 15zl ale potem bez poinformowania o zmianie podnieśli opłatę do 17,90zl (lubią okradać) a na koniec to problem z zamknięciem, dnia 27.07 byliśmy zamknąć konta to nie dość że placilismy za dodatkowy miesiąc bo tyle wynosi okres zakończenia umowy to na dodatek nie zamknęli poprawnie i dzis musieliśmy jechać ponownie i płacić jeszcze raz tylko tym razem 36zl za niedopatrzenie pracownika który jak widac nie umiejętnie ,,zamknął,, wczesniej konto. Szczerze mówiąc to nie polecam
Autor: Szu szu
Karta bankomatowa
Dodano: 13 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
No i przez tydzień czasu nie doczekałem się odpowiedzi jakiegoś mądrego z P K O który by wyjaśnił dlaczego bank podniósł opłatę za kartę kredytową aż o 50 procent .Ja wiem że to jest niewygodne ,ale okażcie się ludźmi honoru !!!!!!;-(
Autor: Anka
Niezadowolona
Dodano: 13 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałam "Konto za zero" w PKO BP (mam "Konto 360" w Millennium) - wypłaty za darmo tylko z bankomatów PKO BP (w M. z każdego na świecie); księgowanie wypłat na drugi dzień (w M. w tym samym dniu); operacja kartą na 150 zł (w M. kwota obojętna); miesiąc rozliczeniowy od 8 do 7 (w M. od początku do końca miesiąca); oddziały czynne od 10 do 17, w poniedziałki do 15! (w M. oddziałów 3, czynne od 9 do 17, a w galerii handlowej do 21 oraz w soboty i niedziele); opłata za prowadzenie konta oszczędnościowego (w M. za darmo i kont oszczędnościowych można mieć kilka); oprocentowanie oszczędności 0,9% (w M. 1,2% - 1,9%)... A PKO BP pyta mnie czemu rezygnuję z ich konta...
Autor: Jan
oszukany
Dodano: 10 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W dniu 24.08.2015 r byłem w PKO BP SA w Oddziale I w Ostrowie Wlkp przy ul. Raszkowskiej 25 a .Obsługiwany byłem przez panią doradca- kasjer Alicję D. Oświadczyłem tej Pani ,że chciałbym systematycznie oszczędzać pieniądze. Ta Pani oświadczyła ,ze ma dla mnie dobrą ofertę i zaproponowała mi ''Kapitał na marzenia '' Poinformowała mnie ,że w każdej chwili mogę wybrać swoje nagromadzone pieniądze bez jakichkolwiek strat. Ponadto zapytałem tą Panią czy to nie jest jakiś fundusz oświadczyła ,że nie. Podała mi druki pisane drobnym maczkiem, które podpisałem. W domu analizując dokumenty bankowe byłem bardzo zdziwiony gdy dowiedziałem się,że uczestniczę w jakimś programie Funduszy oraz gdybym chciał wybrać pieniądze pobierana jest oplata manipulacyjna od odkupionych jednostek./jakich jednostek?/ Powyższa Pani nie poinformowała mnie ,że biorę udział w jakim programie funduszy. Gdyby mi dokładnie oświadczyła na pewno bym się nie zgodził podpisać takiej umowy. Nie interesują mnie żadne fundusze inwestycyjne. Czuję się przez Tą Panią oszukany i naciągnięty na nie chcianą umowę.Wycofałem wkład niestety część pieniędzy zastała mi potrącona.
Autor: Janusz
Opinia o pko
Dodano: 9 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jedno jest pewne - 99 % klientów , którzy byli w banku NORDEA ,nie są zadowoleni z usług banku P K O .Taka jest niestety smutna prawda o tym banku .I to jest opinia ogromnej większości .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.