Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Jarek
Dobra rada
Dodano: 5 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dobra rada dla przyszłych klientów banku wypraktykowana przeze mnie i która się sprawdza -PAMIĘTAJ -jeśli zawrzesz jakąkolwiek umowę z bankiem -NIGDY nigdy nie podawaj żadnego numeru telefonu do kontaktu ,bo ciebie zamęczą telefonami -ZAWSZE mów , źe nie masz żadnego telefonu ,bo wszystkie skasowałeś ,no i wtedy muszą się kontaktować wyłącznie drogą listową,no i masz spokój w razie czego .TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !!
Autor: NIedługo były klient
ODRADZAM
Dodano: 3 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ODRADZAM. Mam konto w PKO BP od 15 lat. Jak tylko będę mogła, konto zamykam. Oprócz kosztów, niedziałających aplikacji, braku informacji, najbardziej chyba zniechęca brak kompetencji (brak wiedzy, nieznajomość i niezrozumienie regulaminów własnego banku) u pracowników, w zasadzie trzeba ich sprawdzać na każdym kroku. Poza tym Bank ma zawile napisane, nieprecyzyjne regulaminy, których sam nie przestrzega. W rozpatrzeniu mojej sprawy zadziałało postraszenie UOKiK. SZKODA CZASU , NERWÓW i PIENIĘDZY
Autor: PKO
PKO:)
Dodano: 3 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie chcę mieć z PKO nic wspólnego
Autor: mysty
polski bank hahahaha
Dodano: 2 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mądrzy inaczej klienci tego niekompetentnego molocha nadal myślą, że to polski bank - dawno się tak nie uśmiałam. Wbrew własnej woli zostałam ich klientką po przejęciu portfela Nordei - jeszcze kilka lat i nie chcę mieć z PKO nic wspólnego. Nie umywacie się do konkurencji.
Autor: chaosmedia
Bo trzeba płacić, złotówy!
Dodano: 29 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie rozumiem negatywnych komentarzy, sam nie daję pozytywa, bo bank ma wady, jednakże: Zalety: -dostępność oddziałów, wszędzie -pokój VIP z kawą -prywatna infolinia VIP -ipko, iko i inne takie -uczciwe oprocentowanie kredytów, właśnie kończę sporą mini-ratkę -super panel do zarządzania większa ilością kont (mbank to syf pod tym względem) -bezpieczeństwo, gwarantowane przez skarb państwa, ostatni polski bank, który może upaść na naszym rynku. Wolę zapłacić więcej niż trzymać kasę w jakiś krzakach wbk czy w niemieckim mbanku Wady: -za dobrą obsługę, trzeba zapłacić, konta VIPowskie -brak powiadomienia SMS o pracach konserwacyjnych -słaba oferta "dla ciebie", a w zasadzie jej brak, mimo gigantycznego obrotu -brak programów lojalnościowych, bo to co jest, to jakaś parodia mOkazji -kolejki w oddziałach, omijane jedynie przy kontach VIPowskich -szczegółowa weryfikacja każdego, bzdurnego papierka przy kredycie Do zalet zaliczę jeszcze formę ewentualnej windykacji. Spóźniam się np. jeden dzień, a zdarzyło się nawet 2 tygodnie i dopiero wtedy zadzwonili z zapytaniem, a nie żądaniem. Przykładowo Getin, Credit Agricole, w pierwszym dniu spóźnienia uruchamiają lawinę telefonów, zasypując połączeniami co 30 minut. Na stwierdzenie, że wpłacę jutro, wrzeszczą, że mam czas do 14:00. Ok, to do 14:00... potwierdzam, pani "zapisuje", a za 10 minut dzwoni następny kretyn z tym samym pytaniem.
Autor: kasiarzynka
dobre po polskie
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja bardzo lubię pko bp. Polski bank, dużo bankomatów a w każdym mieście znajdziesz placówkę. Do tego bardzo dobra bankowośc przez internet ipko, mam konto w trzech bankach i z ipko najwygodniej mi sie kożysta
Autor: cocacola
pko bp
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
moj chlopak ma u nich konto, ja tez niedawno zalozylam. w sumie rodzinny biznes, bo rodzice od dawna mnie na to namawiali jak im narzekalam na oplaty w moim banku. no i bylo warto! zakladalam konto przez internet i musze Wam powiedziec ŚWIETNA strona!! az znajomym pokazywalam, bo bylam tak zdziwiona. maja wyszukiwarke, ktora dopasuje do Twoich potrzeb idealne konto osobiste. ktory niby bank ma jeszcze taki bajer?! PKO RZADZI!
Autor: buziaczek 88
ror
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pko BP od lat to mój bank. Zaczęło się od konta studenckiego potem ROR dla "dorosłych". Bez opłat, bez stresu. Opłaty są a i owszem ale do wytrzymania. Jestem na tak w dalszym ciągu
Autor: j_karwatka74
dobre konta
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
PKO BP był pierwszym bankiem, w którym założyłem konto jeszcze na samym początku studiów. Dziś to nie jest mój główny ROR, bo z racji kredytu osobistego muszę używać konta innego banku. Ale nadal konto w PKO jest przeze mnie chętnie używane, bo żona też ma w tym banku, więc przelewy między kontami są szybkie i bezpłatne. Opłaty są niższe niż u konkurencji, przynajmniej moim zdaniem. Poza tym to bezpieczny bank, bo przecież rząd nie pozwoli, żeby upadł, skoro ma tam 65 procent udziałów. Teraz będę brał kredyt gotówkowy MiniRatka.
Autor: Lop1786
o czym wy wogóle piszecie
Dodano: 23 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Co chciąłem to miałem. Założyłem konto, potem przyszedł czas na jakis kredyt. Spłaocny w czas, rachunek prowadzę do tej pory to i narzekać nie ma na co. Bo się spłaca w termianch.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.