Logowanie Rejestracja
Ofin.pl opinie Klientów

Ofin.pl opinie

Opinie o banku Ofin.pl

Ofin.pl - ocena: 4.60 / 5 - liczba opinii 12

Ofin.pl należy do spółki Sfera Finansów SA, wydawcy grupy serwisów internetowych podejmujących temat finansów osobistych, bankowości i pożyczek pozabankowych. W ofercie Ofin.pl znajdziemy mikropożyczki online w kwocie od 100 do 2 000 zł, na których spłatę mamy 15, 30 lub 60 dni.

Chwilówka od Ofin.plMarka jest pośrednikiem Ferratum Banku, firmy wchodzącej w skład Ferratum Group, który jest jednym z największych dostawców oferujących krótkoterminowe pożyczki w Europie.

Opinie klientów o Ofin.pl. Co myślą użytkownicy o Ofin.pl?

Promocja tygodnia w Ofin.pl:

pożyczka chwilówka 1500 zł za darmo

  • pożyczki na 15, 30 oraz 60 dni 
     
  • pieniądze nawet w 15 minut
     
  • 1500 zł za darmo pierwszej pożyczki

Zobacz analizę oferty Ofin.pl
Dodaj opinię o Ofin.pl:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Ofin.pl (14):

Autor: Marzena
dlaczego nie ma decyzji
Dodano: 7 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dlaczego nie otrzymałam do tej pory żadnego kodu pin z ofin pożyczka, nie ma żadnej informacji, czy będzie pożyczka przyznana, czy nie
Autor: edek
malina z ofina
Dodano: 6 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pożyczka jak pożyczka ale ja lubię Panią Malinę z Ofina.
Autor: lekkiss
pożyczka na tak
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
darmowa, szybka i wszystko przez internet - super sprawa i bardzo dobra pożyczka
Autor: Ofinka
Ofin
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak dla mnie super pożyczka! Jako stała klientka mogę składać wniosek jedynie wysyłając SMS-a, a pożyczkę mogę oddać w dwóch ratach. Czego chcieć więcej?;)
Autor: mariolka
ofin
Dodano: 16 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałam pierwszą pożyczkę w tej firmie - darmową. Ferratum obsługuje przelewy i pieniądze. Szybko załatwiłam temat bo miałam konto w tym samym banku co oni. Przelew w godzinę. Jestem mile zaskoczona. Szkoda, ze tylko pierwsza jest darmowa
Autor: grzenio
ofin jest super
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
super bardzo polecam ofin. przemila obsluga pani z infolinii wszystko super tlumaczy cierpliwa a nie jak czasem te wredne baby co tylko gadaja jak maszynki i splawiaja czlowieka .pozyczka szybka i solidna, co prawda przyznali mi mniejsza kwote niz chcialem ale na pewno bede czesciej korzystal z ich uslug wiec nawet 2 tysiace bede mogl wziac. ofin ogolnie duzy pozytyw ode mnie ;-))))
Autor: Marcos
miała być pozytywna
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
źle zaznaczyłem, miała być ocena pozytywna oczywiście
Autor: Marcos
pożyczka za zero
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pierwsza pożyczka jest za darmo i można wziąć nawet tysiac złotych. Skorzystałem i nie mam żadnych zastrzeżeń: szybko i sprawnie, a pani Asia z punktu obsługi bardzo sympatyczna i osobna. Tylko nie możecie mieć wcześniej wziętych pożczyek w ferratum bank, bo wtedy nie dostaniecie w ofinie.
Autor: kucyk
pony
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Koleżanka poleciła mi ofin.pl. Pierwsza pożyczka jest tutaj na zero więc skorzystałam. Moja córeczka poszła do pierwszej klasy a co się z tym wiązało to mega wydatki dosłownie wszystkiego.
Autor: kaśka
szybka pożyczka
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Super jak dla mnie. Milusińska pani na infolinii wyjaśniła wszystko. Ofin.pl wydali na konto pożyczkę 700zł na 30 dni. Super że pierwsza darmowa!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.