Logowanie Rejestracja
NetCredit opinie Klientów
NetCredit opinie

Opinie o banku NetCredit

NetCredit - ocena: 4.05 / 5 - liczba opinii 16

Netcredit opinieNetcredit  to firma pożyczkowa działająca w Polsce, której korzenie wywodzą się z Łotwy. Spółka świadczy swoje usługi w Rosji, Gruzji oraz Czechach. Na polskim rynku pożyczek pozabankowych zaczęła działać w 2011 roku oferując pożyczki online na krótki okres.

 

Marka specjalizuje się w pożyczkach online o wartości od 150 do 4000 zł, które należy spłacić maksymalnie w ciągu 30 dni. Wszystkie formalności można załatwić nie wychodząc z domu przez internet.

Opinie klientów o NetCredit. Co myślą użytkownicy o NetCredit?

Promocja tygodnia w NetCredit:

Dodaj opinię o NetCredit:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku NetCredit (20):

Autor: alfreda
OKi
Dodano: 31 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ogólnie jestem zadowolona i opinia bardziej na plus niż neutral ale trochę długo na kaskę czekałam
Autor: janek32
ocena
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
netcredit oceniam pozytywnie. jak dla mnie bez zastrezen, pożyczke wziolem , splacilem i nie bylo problemow jakichkolwiek z niczym, raz tylko nie moglem sie zalogowac na konto ale okazalo sie ze zle wpisalem numer hehe
Autor: dawid0s
nie polecam
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ja nie polecam netcreditu - zlozylem u nich wniosek o pozyczke i dostalem odmowe, a nie mam zandych dlugow ani niczego w tym stylu nigdy nie spoznilem sie z rata kredytu. nie wiem co to ma znaczyc
Autor: Zofija
ja tez
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bralam u nich pozyczke w netcredicie i tez uslyszalam o nich z reklam w telewizji. bardzo sa irytujace ale chyba dzialaja skoro tu jestem hehe . mi nie robili zadnych problemow, zlozylam wniosek, zaakceptowali i dostalam przelew nawet szybko
Autor: olga
netcredit
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bralam u nich pozyczke, nie bylo zadnych problemow. prosty wniosek, co prawda potem bylo troche formalnosci ale nie zauwazylam zeby cokolwiek wyludzali. jak chce sie dostac pieniadze to trzeba podac rozne dane i tyle
Autor: bogdan63
pożyczka
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
w netcredicie jest jak najbardziej oplacalna no i uczciwa. uslyszalem o nich z reklam w telewziji a ze akurat mi brakowalo pieniedzy to mysle raz kozie smierc. ale ie naciagaja jak to sie mowi na jakies koszty z kosmosu
Autor: bogdan63
pożyczka
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
w netcredicie jest jak najbardziej oplacalna no i uczciwa. uslyszalem o nich z reklam w telewziji a ze akurat mi brakowalo pieniedzy to mysle raz kozie smierc. ale ie naciagaja jak to sie mowi na jakies koszty z kosmosu
Autor: Agatulek
jest dobrze
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ale mogloby byc lepiej . co prawda pieniadze dostalam, ale co sie na nie naczekalam to juz inna bajka... co prawda mi bardzo zalezalo na czasie wiec kazda minuta sie dluzyla, ale i tak dobrze by bylo jakby troche skrocili ten czas oczekiwania na kaske
Autor: Maja
zadowolona
Dodano: 22 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja brałam pożyczkę w netcredit i bez żadnych problemów pożyczkę uzyskałam po czym spłaciłam.
Autor: NETCREDIT
NETCREDIT
Dodano: 19 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NETCREDIT NIE POLECAM WYŁUDZAJĄ DOKUMENTY DO NIE WIADOMEGO CELU LEPSZA JEST WONGA CZY VIVUS
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.