Logowanie Rejestracja
NetCredit opinie Klientów
NetCredit opinie

Opinie o banku NetCredit

NetCredit - ocena: 4.05 / 5 - liczba opinii 16

Netcredit opinieNetcredit  to firma pożyczkowa działająca w Polsce, której korzenie wywodzą się z Łotwy. Spółka świadczy swoje usługi w Rosji, Gruzji oraz Czechach. Na polskim rynku pożyczek pozabankowych zaczęła działać w 2011 roku oferując pożyczki online na krótki okres.

 

Marka specjalizuje się w pożyczkach online o wartości od 150 do 4000 zł, które należy spłacić maksymalnie w ciągu 30 dni. Wszystkie formalności można załatwić nie wychodząc z domu przez internet.

Opinie klientów o NetCredit. Co myślą użytkownicy o NetCredit?

Promocja tygodnia w NetCredit:

Dodaj opinię o NetCredit:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku NetCredit (20):

Autor: teofil
net
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pożyczka w netcredit jest ok. Prosty wniosek przez internet. Brałem 600zł na 30 dni. Spłata na konto.
Autor: wkurzony
słabo
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie otrzymałem pożyczki i nawet nie wiem dlaczego. słabo to działa i wygląda w tym netcredit
Autor: zadowolona
netcredit
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
właśnie dostałam pieniądze od Netcredit. Cała operacja zajęła może pół godziny. Przy okazji zaraz zamierzam wysłać zgłoszenie do ich konkursu. Może uda mi się wygrać ten bon na wycieczkę.
Autor: magneto
polecam serdecznie
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
polecam netcredit kazdemu komu powinie sie noga i potrzebuje kilku stowek. ja mialem juzu nich pozyczke nie raz i zawsze wszystko splacalem w terminie, a oni tez nie robili jakis problemow. na poczatku troche sie balem naciagani a bo wiadomo ze za darmo nikt niczego w zyciu nie daje hehe. ale zaryzykowalem i oplacilo sie i teraz zawsze jak potrzebuje pozyczki to biore w netcredit
Autor: slimszejdi
Oki
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie mam pytań: szybki kontakt, prosty formularz, kasa na koncie jeszcze tego samego dnia, a spłata za miesiąc. Jak potrzebuje pieniędzy na wczoraj, to NetCredit warto wziąść pod uwage
Autor: Artur
opinia
Dodano: 10 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
chwilówka w netcredit jest jak dla mnie ok. szybko się uwinęli z kasą, mało formalności. jeszcze się skuszę w potrzebie
Autor: szczęściarz
mam kase
Dodano: 7 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mam pożyczkę od netcredit. Starałem się wszędzie, ale tylko oni mi pożyczyli. dziękuję i polecam
Autor: Karol
NetCredit
Dodano: 3 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wydaje mi się, że w porównaniu do innych firm dość długo trzeba czekać na odpowiedź i przelew. Ale w rezultacie wszystko doszło do skutku. Szczególnie korzystny jest program lojalnościowy, jeśli kotś regularnie korzysta z takich rozwiązań. Nie można im za dużo zarzucić, chociaż strona jest dość biedna. Z obsługi klienta nie musiałem korzystać, więc się nie wypowiem.
Autor: anna
zadowolona
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wzięłam pożyczkę w net credit i trafiłąm na przemiłą panią bo dzwoniłam do biura obsługi klienta dopytać o pewne szczegóły. Pieniądze szybko wypłacili mi na konto, mało formalności.
Autor: łona79
netcredit bardzo na plus
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bralem pozyczke w netcredicie i moge powiedzieć że wielki PLUS. pozyczki na miesiac tylko no ale tak to bywa w takich firmach, za to obsluga perfecto no i tez szybkosc dzialania co sie chwali. na pewno nie raz jeszcze wroce do netcreditu jak tylko bede potrzebowal pozyczyc pieniazki
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.