Logowanie Rejestracja
mBank opinie Klientów

mBank opinie

Opinie o banku mBank

mBank - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 56

Od 2000 roku mBank jest liderem innowacji na polskim rynku finansowym. Wypracowany przez Bank model biznesowy zakłada tworzenie otwartej platformy finansowej. W jej ramach Klienci mogą nie tylko korzystać z gamy produktów bankowych dostępnych 24 h/dobę przez Internet i telefon, ale także skorzystać z oferty ubezpieczeniowej i inwestycyjnej.
 

Bank obsługuje klientów indywidualnych, małe i średnie przedsiębiorstwa oraz klientelę korporacyjną. W ofercie znajduje się także pakiet usług premium i private banking. Dla klienta „z ulicy” mBank ma w ofercie rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, produkty oszczędnościowe oraz pakiet kredytów konsumenckich i hipotecznych.

Opinie klientów o mBank. Co myślą użytkownicy o mBank?

Promocja tygodnia w mBank:

 

Dodaj opinię o mBank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku mBank (63):

Autor: lux
jest w czołówce
Dodano: 25 września 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mbank to już instytucja z tradycja już kilkuletnia na polskim rynku ,jest liderem w dziedzinie bankowości elektronicznej Pod koniec 2008 roku miała już dwumilionowego klienta.
Autor: Paulo
polecam
Dodano: 1 września 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mówcie sobie co chcecie, ja mam konto w mbanku od trzech lat i niezmiennie jestem zadowolony. Przejrzysty i łatwy w obsłudze panel internetowy, wszystko sprawnie załatwiam przez neta. Nie ma się do czego przyczepić.

Fakt, nie miałem do tej pory potrzeby składania reklamacji ani nic w tym stylu. Ale nie ma co zapeszać na razie jest okej.
Autor: Mika
negat
Dodano: 29 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa telefoniczna (infolinia) pozostawia bardzo wiele do życzenia (nie wiem kogo oni tam zatrudniają)

Zablokowano mi internetowy dostęp do konta, a na ustanowienie telekodu w celu jego odblokowania czekałam prawie tydzień!!!!!! Każdego dnia zamawiałam w tym celu rozmowy ( które powinny być zrealizowane w tym samym dniu)i olewali mnie masakrycznie!!

Konsultanci na infolinii traktują klienta jak zło konieczne.
Autor: MarekS
produkty firmowe kuleją
Dodano: 28 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jstem klintem mBanku od Ponad 4 lat i jak się ma szczęście to fajnie wszystko biegnie, tanio i bezproblemowo. Miałem konto zwykłe ROR i konto oszczędnościowe.

Ale jak założyłem firmowe, to się przekonałem , że w tym mbanku nic nie można załatwić!!!! Przez ponad 50 dni rozpatrywali moje reklamacji i niestety nadal nie ma efektu. Cały czas obiecywali rozwiązanie problemu, a to po 16:00, a to jutro z rana, a to za 3 dni robocze, a to za 4 dni... Prosili o kolejne telefony,faksy, a nawet skany dokumnetów na email. Ciągle wyznaczali nowe terminy już na 100% "ostatecznego" załatwiania sprawy...

O ile na konta dla osób fizycznych nie mogę za mocno narzekać, tak na ofertę firmową bardzo.
Autor: tass
wpłatomaty działają!
Dodano: 26 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja jestem zadowolony z mBanku - przelewy za darmo, karta za darmo, wypłaty z bardzo dużej liczby bankomatów za darmo. Ostatnio korzystałem także z wpłatomatu mbanku. Z dużą niepewnością włożyłem kilka banknotów i o dziwo wszystko poszło ok, tzn. wpłatomat przyjął mi pieniądze, dobrze je policzył i jeszcze wydrukował potwierdzenie :) a naczytałem się wcześniej o tych wpłatomatach negatów sporo...że wciągają kasę właśnie. Ale to chyba sporadyczne przypadku - tego się trzymam!
Autor: ps
nie jest za dobrze
Dodano: 26 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety jakość obsługi w mBanku spada w szybkim tempie. Ostatnio wystosowałem do banku prośbę o wystawienie opinii bankowej na temat mojego rachunku - oczywiście opinię wystawili ale przypadkowo wysłali ją do zupełnie innej osoby!!
Autor: milosz90 milosz90
Perturbacje mBankowe
Dodano: 28 lipca 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mBank - moje odczucia co do tego banku zmienią się po 1 sierpnia, kiedy to zostaną wprowadzone opłaty za prowadzenie rachunku (2zł) w przypadku, kiedy nie będzie płatności bezgotówkowych na minimum 100zł. Bank promował się hasłem "0 na zawsze", a jak widać kiedyś trzeba zarabiać. Internetowy bank, który był liderem studenckim - tak, ośmielam się tak mówić, że deklasował WBK - teraz niestety konkurencja ich wyprzedza. Do minusów banku na pewno należy wymienić info/telemarketerów, którzy dzwonią i dzwonią - nawet jak im się mówi po stokroć razy, że nie stać Cię na "specjalne ubezpieczenie" za 10zł/miesięcznie, bo jest się studentem, a 10zł/m-c=120zł na rok. A dla bezrobotnego studenta to pokaźna suma. Mobilne placówki też mogą się dziwnie kojarzyć - nie dla mnie, ale dla starszego społeczeństwa. Teraz przejdźmy do plusów, bo ich też trochę jest:) na pewno bezpłatne konto eMax z możliwością oprocentowania miesięcznie 1% do kwoty 50.000. Mi się to nie przydaje [patrz wyżej], ale znajomi sobie dorabiają dzięki temu. Przejrzystość strony internetowej - prosta szata, nieskomplikowana obsługa, a do tego jeszcze informowanie na koncie o zmianach, przerwach w działaniu itd. I jeden z największych plusów - sponsor Off Festivalu w Katowicach, na którym często dla użytkowników mBanku znajdują się ciekawe promocje pozwalające oszczędzić nieco pieniędzy. I jeszcze coroczne konkursy i wygrywanie karnetów (w tym roku chyba 60 podwójnych mBank rozdał). Działalność mZakupów i innych akcji towarzyszących również na plus.
Autor: dzieckowa
mBank
Dodano: 11 czerwca 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
online banking przejrzysty, prosta obsługa przez 24 h niezależność jest dla mnie bardzo ważna i mój zaoszczędzony czas - zdecydowanie polecam !
Autor: A.Marchewka
e-konto
Dodano: 11 czerwca 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam e-konto od kilku lat, karta zwykła i karta kredytowa. Przyznaję że nie jestem zorientowana w ofertach bankowych, ale za pozytyw można chyba uznać brak negatywów i co dla mnie ważne - łatwość obsługi. Nie planuję zmian - jestem zadowolona.
Autor: Marian44
Moja przgoda z mbankiem
Dodano: 9 czerwca 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam,
moja przgoda z tym bankiem zaczęła się od zwykłego konta, a potem były też lokaty--ale tutaj oprocentowanie zrobiło się dramatycznie niskie i wyemigrowałem.
Na razie mi pasuje ale już są zmiany --(karata- delfinek) płatna 2 zł a miało być zupełnie darmowe. I do tego ostatnio chciałem się skontaktować z konsultantem----55 min czekania na "czat", gdy już mnie połaczyło to się okazało, że pani mi napisałą 'ona tego nie może załatwić" proszę dodzwonić się na infolinię.-----MOCNO DZIĘKUJĘ ZA TAKĄ OBSŁUGĘ!!!!! """""A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE"""""
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.