Logowanie Rejestracja
mBank opinie Klientów

mBank opinie

Opinie o banku mBank

mBank - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 56

Od 2000 roku mBank jest liderem innowacji na polskim rynku finansowym. Wypracowany przez Bank model biznesowy zakłada tworzenie otwartej platformy finansowej. W jej ramach Klienci mogą nie tylko korzystać z gamy produktów bankowych dostępnych 24 h/dobę przez Internet i telefon, ale także skorzystać z oferty ubezpieczeniowej i inwestycyjnej.
 

Bank obsługuje klientów indywidualnych, małe i średnie przedsiębiorstwa oraz klientelę korporacyjną. W ofercie znajduje się także pakiet usług premium i private banking. Dla klienta „z ulicy” mBank ma w ofercie rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, produkty oszczędnościowe oraz pakiet kredytów konsumenckich i hipotecznych.

Opinie klientów o mBank. Co myślą użytkownicy o mBank?

Promocja tygodnia w mBank:

 

Dodaj opinię o mBank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku mBank (63):

Autor: Jack
M Bank
Dodano: 9 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie mogę się dodzwonić od godziny, konto internetowe z nie wiadomo jakich powodów zablokowane. Nowa strona- porażka. Jak się dodzwonić to będzie ostatnia moja rozmowa z tym bankiem i koniec współpracy. Nie polecam nikomu tego banku
Autor: stefek
Uważajcie na mBank
Dodano: 12 lipca 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uważajcie na mBank i ich wpłatomaty Chcąc zaoszczędzić czas i mieć od razu pieniądze do dyspozycji na koncie , wsiadłem w samochód i pojechałem prawie 100 km w obie strony do wpłatomatu. Tam postępując zgodnie z instrukcją wsunąłem 5o banknotów , łącznie 5000 zł . jak tylko wpłatomat przyjął całą kwotę zrobił bruuuutttt i pojawił się komunikat o błędzie operacji. Po kilku minutach nerwów , co dalej, kolejny komunikat o błedzie tym razem terminala. W miedzy czasie pani z punktu mBanku poinformowała mnie , że : po pierwsze nie wkłada się takiej ilości banknotów ( to po co informacja na wyświetlaczu o maksymalnej ilości 50 sztuk?), po drugie: obsługa wpłatomatu będzie w ciągu dwóch godzin , wszystko się wyjaśni, dadzą info do centrali i może się zdażyć , że jeszcze tego samego dnia pieniądze będą na koncie, trzeba tylko zadzwonić i zgłosić reklamacje. Podczas rozmowy telefonicznej już tak różowo nie było. Poinformowano mnie , że tego typu sprawy rozpatrywane są przeważnie w przeciągu tygodnia, a mogą się przedłużyć do 30 dni . Czekam, na drugi dzień telefon z uprzejmą prośbą o jak najszybsze uwzględnienie reklamacji, po dwóch dniach kolejny telefon , za każdym razem słyszę, że sprawa została przekazana do odpowiedniego pracownika i będę informowany mailem. Po tygodniu nie wytrzymałem i dzwonię znowu. Nic nie wiadomo, kontaktu z osobami zajmującymi się moją sprawą, żadnego, ani telefonicznie , ani mailowo. O kontakcie osobistym mogę sobie tylko pomarzyć.. Pieniędzy na koncie nie ma. Nie wiadomo kiedy będą i czy w ogóle będą. Pani na drugim końcu słuchawki informuje mnie , że przecież trzeba się skontaktować z obsługą wpłatomatu (???). Przez tydzień nie byli w stanie tego zrobić ? Kontrahenci , którym miałem przekazać pieniądze traktują mnie z coraz większą nieufnością i rezerwą. wstrzymaną mam dostawę sprzetu niezbędnego do pracy, nie mówiąc o nerwach. Jestem klientem mBanku od wielu lat, ale myślę , że już niedługo. Jeśli dacie się nabrać na kolorowe reklamy czy zmienioną szatę graficzną, której zupełnie nie używam , bo jest mało czytelna, to gratuluje wyboru. Ale żebyście później nie żałowali w bezsilnej złości, jak zostaną Wam zabrane Wasze pieniądze i w zgodzie z regulaminem przetrzymywane. Na szczęście są banki z oddziałami , a nie wirtualne, w których konto można obsługiwać przez internet.
Autor: ewa1971
fatalny bank fatalni praxownicy
Dodano: 3 lipca 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wypłata transzy kredytu trwa....3 MIESIĄCE!!! lekceważąca obsługa klienta, brak wiążących informacji, a w Płocku słynny pan Sebastian z mkiosku no cóż na pewno nie dżentelmen ( no cóż widocznie takie wychowanie wyniósł z domu - rodzice zapewne dumni z synka, w końcu nauka w PWSZ dla wielu to wielki sukces:):):); natomiast pani Iwonka także z Płocka - miła, sympatyczna do czasu.....podpisania umowy kredytowej, łyknięcia w pierwszej transzy wszelkich opłat a później także lekceważy klienta:) nie odbiera telefonów, nie udziela wiążących informacji KRÓLOWA:) a p. Sebastian marny PAŻ:)
Autor: kondi
;';';
Dodano: 23 czerwca 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja także odradzam korzystanie z mbanku, również nie mogę się zalogować, same problemy, odradzam korzystanie z tego banku..
Autor: mali
...
Dodano: 23 czerwca 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Osobiście odradzam Państwu korzystanie z oferty mbanku. Jest bardzo dużo problemów z korzystaniem z konta internetowego. Po tydzień lub dwa nie mogę się zalogować. Z resztą nie tylko ja, ale także rodzina i przyjaciele. Jak tylko będę mogła się w końcu zalogować, to zrobię tam porządek i zmieniam bank! Kategorycznie odradzam, zero korzyści.
Autor: kami
telefon na infolinie
Dodano: 13 kwietnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Co za porażka.!!!!!!Trzeba przebrnąć przez masę kodów i cyferek... z sama "automatyczną" sekretarką trzeba "rozmawiać" kilka minut. Później przechodzi się do rozmowy z "konsultantem" który nie wyraża żadnych emocji i mówi jakby czytał książkę. Dzwoniłam już do nich kilka razy i prosiłam tylko o wyłączenie usługi która i tak nie została wyłączona przez co mam debet już od kilku miesięcy a z konta nie korzystam. Chcąc tylko wyłączyć ta usługę z Panią rozmawiałam 10 min za co zapłaciłam horrendalną kasę. Nie polecam. Korzystanie z konta może przez internet może i jest ok ale załatwienie czegokolwiek przez internet totalna porażka. A na rynku jest taka konkurencja!
Autor: Michał
Uwaga na wnioski
Dodano: 9 kwietnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Próbowałem ustanowić pełnomocnitwo do konta w mBanku. Po dwóch tygodniach od złożenia wniosku nic się nie wydarzyło, więc zadzwoniłem na ich infolinię. Dowiedziałem się że dokumenty nie dotarły. Zaproponowali że dodadzą uwagę do wniosku, żeby sprawdzić tę sprawę. Po miesiącu wciąż nic się nie działo. Gdy zadzwoniłem zaproponowali mi że mogą dodać kolejną uwagę albo mogę zrezygnować z wniosku.
Autor: Stiff Men
E-konto z pakietem
Dodano: 29 października 2012
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ktoś z Państwa ma ten produkt? Proszę o ocenę i informacje.
Autor: Basia
zadowolona
Dodano: 27 października 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto w mBanku od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Bardzo fajna i przejrzysta obsługa internetowa, zero problemów z bankomatami. Dobra obsługa telefoniczna. No żyć nie umierać, normalnie!
Autor: zonda
ror
Dodano: 4 października 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
swego czsau jako pierwsi mieli bezplatne konta internetowe, ale aktualnie konkurencja nie spi, mozna wziac np Getin
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.