Logowanie Rejestracja
mBank opinie Klientów

mBank opinie

Opinie o banku mBank

mBank - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 56

Od 2000 roku mBank jest liderem innowacji na polskim rynku finansowym. Wypracowany przez Bank model biznesowy zakłada tworzenie otwartej platformy finansowej. W jej ramach Klienci mogą nie tylko korzystać z gamy produktów bankowych dostępnych 24 h/dobę przez Internet i telefon, ale także skorzystać z oferty ubezpieczeniowej i inwestycyjnej.
 

Bank obsługuje klientów indywidualnych, małe i średnie przedsiębiorstwa oraz klientelę korporacyjną. W ofercie znajduje się także pakiet usług premium i private banking. Dla klienta „z ulicy” mBank ma w ofercie rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, produkty oszczędnościowe oraz pakiet kredytów konsumenckich i hipotecznych.

Opinie klientów o mBank. Co myślą użytkownicy o mBank?

Promocja tygodnia w mBank:

 

Dodaj opinię o mBank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku mBank (63):

Autor: edzio
System dno
Dodano: 6 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nowy system transakcyjny jest tragiczny!!!
Autor: Mariusz
Klient
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ta nowa strona, a raczej te ,,wodotryski" które się pojawiają jako strona spowodowały, że po 15 latach rozstaję się z mbankiem. Szkoda że od profesjonalizmu przeszli w stronę jakiegoś rodzaju mbooka
Autor: Milena
Mi się podoba
Dodano: 2 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mi się nowy system transakcyjny podoba :) na początku ciężko było się odnaleźć ale teraz jestem zachwycona. Ogólnie korzystam z konta, rachynku oszczędnościowego, karty kredytowej i TFI. Dla mnie idealny bank. Nigdy żadnych problemów i do tego super aplikacja na smartfona. Osobiście polecam:)
Autor: Krzyś527
platforma internetowa
Dodano: 29 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tyle opinii negatywnych, że włos jeży się na głowie. Nie będę się powtarzał, ale korzystam z nowego serwisu internetowego już od czasu kiedy nie można korzystać ze starego i ciągle jestem bardzo, ale to bardzo niezadowolony. Rozpacz i porażka. A jedyne pochlebne opinie to auto-opinie. Nikt nie jest z nowego badziewia zadowolony. MBanku, wróćcie do tego starego, stabilnego, czytelnego systemu. Osioł by to już dawno zrozumiał.
Autor: Paweł Gajewski
Pan
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Współpracę z Wami oceniam nieźle na przestrzeni lat. Ale będę się z Wami żegnał, jeśli pozostawicie obecny system traksakcyjny - nieczytelny, przeładowany kolorami, wielopoziomowy. Stary serwis transakcyjny miał wszystko, co potrzebne i nic ponadto.
Autor: Marcin
likwidacja konta
Dodano: 18 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam jeśli państwo zdecydują się na likwidację konta proszę o wyzerowanie konta .Ja osobiście popełniłem ten błąd i pozostawiłem środki na koncie od 9 dni nie mogę się na nie doczekać zostały przeniesione na depozyt nieoprocentowany .Byłem w placówce podałem numer konta ale nadal nie ma przelewu.Podałem numer w formularzu przy likwidacji konta lecz stwierdzili że numer konta był nieprawidłowy a wiem że był dobry tylko w tym czasie mieli awarię systemu.
Autor: wojciech
mgr
Dodano: 1 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety mbank zmienia organizację zwojego serwisu internetowego na NIEPRZEJRZYSTY, ZAGMATWANY< NIEPRZYJAZNY dla użytkownika!!!!!!
Autor: asia5-5
okropna strona
Dodano: 23 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
okropna nowa szata graficzna. Całe mnóstwo niepotrzebnych gadżetów. było jasno, przejrzyście- jest chaos. Chyba czas na zmiany
Autor: Sławek
nowa strona internetowa
Dodano: 17 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W zapale tworzenia medialnych nowości mBank zafundował sobie(i klientom) nową stronę transakcyjną. W skrócie: wodotryski, feeria barw i gadżecików, a nawet gra. Oni chyba nie zdają sobie sprawy do czego służy konto bankowe. Jasne system tabelek nie jest zbyt widowiskowy, ale praktyczny. A nowa strona chyba skierowana jest głównie do przedszkolaków ewentualnie gimbusów. Ale oni pieniądze będą mieli dopiero za kilkanaście lat...
Autor: gisby
Pomóżcie m-Bankowi – zrezygnujcie z jego usług !!!
Dodano: 24 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pomóżcie m-Bankowi – zrezygnujcie z jego usług !!! Od 5 lat byłem klientem tegoż banku posiadając bezpłatny ROR. Nie nadużywanego jego usług – tylko od czasu do czasu dokonywałem wirtualnych przelewów. Ale dobre złego początki …. Najpierw wprowadzono opłatę za kartę debetową, potem przysłano mi nową listę hasłem do przelewów choć na starej miałem jeszcze z 8 haseł (chciałem z niej zrezygnować i przejść na hasła sms ) i pobrano mi za to 19 zł. Miarka się przebrała, gdy z jakiś względów „udało” mi się zablokować konto. Zadzwoniłem wieczorem …. Po kilkunastu minutach nabijania sobie na telefon słuchałem muzyczki … bo jak twierdzą : „mają dużo interesantów i próbują coś z tym zrobić „ . W końcu zgłosiła się konsultantka, która po weryfikacji mnie jako klienta – zamiast mnie odblokować – to stwierdzała że może mi zamówić rozmowę zwrotną na jutro … bo dziś nikt już nie zadzwoni. Na nic zdały się tłumaczenia, że nie po to tyle czekałem na jej zgłoszenie… Ona może tylko zamówić rozmowę na jutro … poprosiłem o telefon po 19-tej ( bo tak pracuję) na stacjonarny bo tylko taki mają w swych notatkach. Na nic zdało się sugerowanie że wtedy jeszcze nie miałem komórki. A na koniec okazało że nie można wybrać godziny. Oczywiście zadzwonili … o 9 rano i przywitała ich tepsowa sekretarka. Żona która akurat była w domu oddzwoniła do nich i przedstawiła sprawę. Oczywiście nic nie da się zrobić … Zadzwoniłem wieczorem (czekając kilkanaście minut) – wyjaśniłem sprawę – i oczywiście konsultantka znów zamówiła rozmowę i NIKT do godziny 22 nie zadzwonił. Sam do nich zadzwoniłem o 21.45 znów czekając , ktoś odebrał stwierdził że jest mu przykro … i może mi na drugi dzień zamówić … rozmowę zwrotną. Trzepnąłem słuchawką … i po dwóch dniach wymówiłem konto. Strach pomyśleć co by było jak byłbym zagranicą lub musiał dokonać przelewu życia …. To bank który tylko wiele obiecuję – lecz po złapaniu olewa klienta – bo przecież ma bezpłatne konto – nie ważne że trzymasz u nich pieniądze…. Nie rozumiem też dlaczego konsultantka nie może załatwić tak prozaiczne sprawy … Pomóżcie m-Bankowi – zrezygnujcie z jego usług !!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.