Logowanie Rejestracja
mBank opinie Klientów

mBank opinie

Opinie o banku mBank

mBank - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 56

Od 2000 roku mBank jest liderem innowacji na polskim rynku finansowym. Wypracowany przez Bank model biznesowy zakłada tworzenie otwartej platformy finansowej. W jej ramach Klienci mogą nie tylko korzystać z gamy produktów bankowych dostępnych 24 h/dobę przez Internet i telefon, ale także skorzystać z oferty ubezpieczeniowej i inwestycyjnej.
 

Bank obsługuje klientów indywidualnych, małe i średnie przedsiębiorstwa oraz klientelę korporacyjną. W ofercie znajduje się także pakiet usług premium i private banking. Dla klienta „z ulicy” mBank ma w ofercie rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, produkty oszczędnościowe oraz pakiet kredytów konsumenckich i hipotecznych.

Opinie klientów o mBank. Co myślą użytkownicy o mBank?

Promocja tygodnia w mBank:

 

Dodaj opinię o mBank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku mBank (63):

Autor: również oszukana
bankowiec
Dodano: 31 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
to nie bankowcy to zwykła banda złodziei , wyuczonych oszustów w garniturkach i białych koszulkach
Autor: okradziona
kradzież i oszustwo
Dodano: 31 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
udzielono mi pożyczki wysokości 5000,- + ubezpieczeni w razie utraty pracy . spłaciłam 3400,- raty wyznaczono stałe.na cały okres spłacania pożyczki. do spłaty zostało 1600.- miedzy czasie utraciłam prace. negocjowałam ze "złodziejami" po do dalszej spłaty pisząc pisma . nie udzielano mi odpowiedzi unikano kontaktu jak się okazało mam do spłaty około 4500,- to tak jakbym wcale nie spłacała a mam dowody wpłaty na blankietach bankowych że spłaciłam już 3400,- nie ja ich okradłam jak stwierdziła pracownica banku w lodzi tylko bank MNIE OKRADŁ OSZUKAŁ
Autor: nick
beznadziejny
Dodano: 30 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
korzystam z Karty kredytowej miles and more, bank beznadziejny, nie polecam, uciekać otrzymanie wyciągu z karty - problem, obniżenie limitu na karcie - problem, w Citibanku załatwione tydzień temu w mbanku w trakcie od 10 dni
Autor: krzysztof
beznadzieja
Dodano: 21 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Drogi Mbanku czy wy pracujecie dla siebie czy dla nas. Korzystam z MBanku od wielu lat, ceniłem sobie wszą prosty intuicyjny portal transakcyjny niestety od momentu wprowadzenia nowej wersji nie mogę się przyzwyczaić do tych nowych wodotrysków i beznadziejnie poukrywanych podstawowych opcji. Myślałem że szybko poprawicie nowy portal ale widzę że nie można na to liczyć, na szczęście konkurencja wyciągnęła wnioski z waszej porażki i na rynku jest wiele banków które dbają o klientów i słuchają czego oni oczekują Nie wiem kto projektował nowy portal banku ale raczej się na tym nie znał
Autor: Mat
Niestety
Dodano: 8 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
moja współpraca z mBankiem kończy się w tym miesiącu. Horrendalnie wysoka opłata za kartę (6 zł) i wymóg zapłacenia min. 300 zł w miesiącu, żeby tej opłaty nie było. Pominę już fakt, że jak człowiek chce bezpiecznie (czyli z oddziału) wyjąć większą sumę pieniędzy, to musi za to płacić (9 zł). Mało tego, jak chce WPŁACIĆ, również musi ZAPŁACIĆ - no to już jest moim zdaniem szczyt bezczelności. Dodatkowo bardzo niekorzystny i zawiły system przewalutowań transkakcji w walutach obcych (waluta obca -> EUR -> PLN), przez co traci się dość dużo. Gdy zakładałem u nich konto (w 2008 roku), to był on jeszcze konkurencyjny. Niestety, z biegiem lat zapomniano o dotychczasowych klientach, dając nie wiadomo jakie profity dla nowych klientów. Moim skromnym zdaniem bank powinien dbać właśnie o dotychczasowych klientów, a nie nastawiać się na zdobycie coraz większej rzeszy nowych, bo wkrótce bilans może stać się ujemny, czyli więcej klientów będzie odchodzić, niż przychodzić :(
Autor: Daniel
beznadzieja
Dodano: 29 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
i jak zwykle, nic działa a ze strony infolinii tylko krótka wiadomość - wiemy, zostało zgłoszone, pracujemy nad tym, nie wiemy kiedy platforma będzie dostępna... hehhh... nawet Pani z call center w głosie nie była zaskoczona... jeszcze miesiąc i uciekam z tego pseudo banku, mam tylko cichą nadzieję, że przy zamknięciu rachunku nie będzie podobnych cyrków !!! Żenada
Autor: Alicja
okradziona przez mbank
Dodano: 27 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przestrzegam wszystkich przed mbankiem.Posiadam w nim konto od 15 lat. W ramach konta prowadze konto firmowe. Posiadam lokaty w tym banku, mialam kredyt. Kilka dni temu hakerzy wlamali mi sie na konto i ukradli z niego 10 000. Od tego momentu zaczal sie cyrk. Dowiedzialam sie ze konta klientow mbanku sa okradane regularnie od kilku lar. Bank nic z tym nie robi, nie informuje o tym. mnie okradziono we wtorek a okazalo sie ze juz w poniedzialek byly masowe wlamania na konta klientow mbaku. Poniewaz jest to bank, ktory dysponuje tylko infolinia, za kazdym razem rozmawiam z kims innym. Do tej pory nie wiem kto prowadzi moja sprawe. Skontaktowalam sie z osobami, ktore podobnie jak ja tez zostaly okradzione. Niestety szanse na odzyskanie pieniedzy sa niewielkie. Ciekawy jest fakt, ze w momencie kiedy skladalam reklamace na infolini ponownie probowano mnie okrasc. Tylko moja szybka reakcja, mianowicie przelanie reszty pieniedzy na konto meza, zapobiegly ponownej kradziezy. Osoba z ktora rozmawialam nawet nie zablokowala mojego konta. Ogolnie tragedia, uwazajcie na mbank.
Autor: rr
KU przestrodze !!!!
Dodano: 16 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ku przestrodze !!! Ten Bank to jeden z największych moich horrorów jakie przechodzę !!!! Opiszę sytuacje. W październiku 2014r. otworzyłem MSaver oraz MSaver Plus, po dniu dokonałem rezygnacji z MSaver Plus i teoretycznie został on zamknięty(zawieszony dokładniej), myślałem że bedę mógł spokojnie dokonywać modyfikacji oszczędzanych kwot na MSaverze,,,,,jednak nie.....do dnia dzisiejszego oba produkty to naczynia połączone, MSaver Plus jest zawieszony, a na MSaverze nie mogę dokonać żadnej modyfikacji od listopada 2014r.....mamy marzec 2015r !!!!!!ciągle są ściągane z mojego konta pieniądze( na MSaver), nie da rady tego zawiesić, zmodyfikować, zlikwidować,,,,,wykonałem kilkanaście telefonów w tej sprawie składając szereg reklamacji, jednak bez żadnego skutku !!!!!Brak kompetentnych ludzi, jestem olewany jak pies !!!!! Moje nerwy się już skończyły, za 3 dni idę z nagranymi rozmowami i kopią mailów do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w Poznaniu. Jestem rozgoryczony i zażenowany tym Bankiem. Nie polecam....nigdy więcej takiej traumy!!!!! Sprawa póki co jest nierozwiązana !!!!!
Autor: Kacperka
pożegnanie
Dodano: 28 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
też się przymierzam do rezygnacji i to nie z powodu nowego systemu, chociaż jest nieczytelny ale z powodu braku profesjonalizmu właścicieli banku. Jestem w banku od momentu jego powstania i takiego bałaganu nie znałam. Z konta rezygnuje cała moja rodzina tj 8 osób.
Autor: Ladi
ROZCZAROWANIE
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niekompetencja i wprowadzanie w blad przez mlinie. nic nie da sie zalatwic. TRAGEDIA nie bank
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.