Logowanie Rejestracja
mBank opinie Klientów

mBank opinie

Opinie o banku mBank

mBank - ocena: 1.30 / 5 - liczba opinii 56

Od 2000 roku mBank jest liderem innowacji na polskim rynku finansowym. Wypracowany przez Bank model biznesowy zakłada tworzenie otwartej platformy finansowej. W jej ramach Klienci mogą nie tylko korzystać z gamy produktów bankowych dostępnych 24 h/dobę przez Internet i telefon, ale także skorzystać z oferty ubezpieczeniowej i inwestycyjnej.
 

Bank obsługuje klientów indywidualnych, małe i średnie przedsiębiorstwa oraz klientelę korporacyjną. W ofercie znajduje się także pakiet usług premium i private banking. Dla klienta „z ulicy” mBank ma w ofercie rachunki oszczędnościowo-rozliczeniowe, produkty oszczędnościowe oraz pakiet kredytów konsumenckich i hipotecznych.

Opinie klientów o mBank. Co myślą użytkownicy o mBank?

Promocja tygodnia w mBank:

 

Dodaj opinię o mBank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku mBank (63):

Autor: nigdy więcej mBanku
bezczelność
Dodano: 12 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jestem w trakcie rezygnacji, założyłem konto w innym banku, obsługa klienta to totalne bagno! NIE POLECAM!!!
Autor: snow
przewalutowanie
Dodano: 28 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
wiecie może jak wygląda kwestia przewalutowania i któą kartę najkorzystniej wybrać podczas podrózy?
Autor: Były klient
Bank jak bank, ale...
Dodano: 1 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
...ale to, co zrobili z aplikacją internetową, to po prostu granda i skandal!!! Mieli jeśli nie najlepszy, to jeden z najlepszych interfejsów. Miał swoje drobne grzeszki, ale generalnie był bardzo wygodny, przejrzysty, naturalny - człowiek wchodził, rzutem oka ogarniał sytuację, robił to, po co się zalogował i wychodził. I najwyraźniej jakiemuś !*&%@*&^#%*&^ to przeszkadzało... Wyp****li w błoto 100 milionów (zgadnij, koteczku, skąd je mieli?) i teraz, jeśli ktoś by chciał wiedzieć, jak zrobić aplikację bankową, to powinien zobaczyć "nowy mBank", a następnie WSZYSTKO zrobić DOKŁADNIE ODWROTNIE! Gry, sprawności, fejsbunio-integracja, awatary - Q*WA, to jest bank, czy domowe przedszkole?!?!?! Teraz wchodzisz, pięćset razy klikasz szukając czegoś, co powinno być na samym starcie, zdefiniowane przelewy wychodzą z innego konta niż było w definicji (sic!), wszystko pląsa przed oczami (programersi MUSIELI się popisać, że "umią", rwał ich nać!), każde logowanie kończy się stekiem bluzgów i zszarganymi nerwami... Dodajmy do tego, że pracownikom najwyraźniej również wprowadzili "nowy lepszy program", bo jak byliśmy z żoną pozamykać konta w tym domu wariatów, to aż przykro było patrzeć, jak pracownicy się wstydzą, bo "no dziś nie działa, są jakieś problemy, ale to wydrukujemy pustaka, wypiszemy ręcznie i jak zadziała to przyjmie..." Więc... Jeśli nie potrzebujesz bankowości elektronicznej, nie potrzebujesz załatwić sprawy w oddziele "od ręki", nie przeszkadza Ci, że jako jedni z pierwszych zaczęli się wycofywać z darmowych kont, kart debetowych i kredytowych - to w sumie nie jest to taki najgorszy bank... :-P
Autor: Grzesiek
w poważaniu mają stałych klientów
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam Też noszę się z zamiarem rezygnacji tylko nie wiem na co. Do tej pory nie zwracałem uwagi na obsługę ale nie mogę zrozumieć dlaczego bank nie dba o stałych klientów. Na infolinie poinformowano mnie, że jeśli zmienię na konto mobilne to będę miał zwrot z karty prze około 1,5 miesiąca Niestety efekt wiadomy i infolinia, że oczywiście nie ich wina. Zastanawiam się gdzie założyć konto dlatego jeszcze z nimi jestem
Autor: Grzesiek
w poważaniu mają stałych klientów
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam Też noszę się z zamiarem rezygnacji tylko nie wiem na co. Do tej pory nie zwracałem uwagi na obsługę ale nie mogę zrozumieć dlaczego bank nie dba o stałych klientów. Na infolinie poinformowano mnie, że jeśli zmienię na konto mobilne to będę miał zwrot z karty prze około 1,5 miesiąca Niestety efekt wiadomy i infolinia, że oczywiście nie ich wina. Zastanawiam się gdzie założyć konto dlatego jeszcze z nimi jestem
Autor: lucas33
konto
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
również nie mogę złego słowa powiedzieć na mbank. przeniosłem sie tutaj z innego banku, bo tam kompletnie nie szanowali klienta i teraz jak mam porównanie.... niebo a ziemia naprawde. w mbanku obsluga kompetentna, o wszystkich zmianach powiadomienie sms, naprawde daja rade
Autor: kamila
konto
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto w mbanku i nie narzekam. Konto internetowe za zero, karta za zero przy transakcjach bezgotówkowych na 400 zł miesięcznie. Bankomaty mbanku, bzwbk i euronet darmowe. Przymierzam się do kredytu gotówkowego ale jeszcze rozmyslam nad tym.
Autor: tikotin
zgadzam się z golosem
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
gloos ma rację - to jest bardzo dobry bank. Ludzie piszą tylko o jakiś kłopotach, a jak wszystko działa dobrze, to już im się nie chce. Ja osobiście jestem zadowolony. Mam w mBanku rachunek osobisty i otwarty kredyt na samochód. Po hipoteczny tez najpierw pójdę do nich
Autor: gloos
raczej zadowolony
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam ważenie, że ludzie zaglądają tu tylko w sytuacji, gdy mają z bankami jakieś problemy. Mam w mBanku ROR od wielu lat. Przez jakiś czas był to nawet mój podstawowy rachunek. Obecnie utrzymuję go w zasadzie do płatności w internecie ale również dlatego, że mogę NATYCHMIAST przelać pieniądze dorastającemu dziecku które również ma konto i kartę w mbanku. Czasem się to przydaje. Nie korzystam z innych usług.
Autor: klient
przelewy
Dodano: 12 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie uciekajcie z tego banku, w ubieglym tygodniu doładowałam dwa telefony doladowanie nie doszlo poszlam do salonu, ktory, az przykro pisac wzial wine na siebie i z konta sieci doladowali telefony aby moc gdziekolwiek zadzwonic, nadmienie ze wszystkie oplaty i doladowania robie przez internet,wychodzac z salonu uslyszalam jak dwie kobiety kloca sie w salonie innej sieci, weszlam i spytalam z jakiego banku doladowywaly telefony i co? Okazalo sie ze mbank, poza tym robilam oplaty, dotarly dopiero po kilku dniach. Ostatnio rowniez płaciłam karta za zakupy pieniadze jeszcze nie rozliczone:(( Zadzwoniłam dzis do konsultanta mbanku jedyne co to usłyszłam że moge zlozyc reklamacje i czekac na odpowiedz... juz ręce mi opadaja... ja zabieram pieniadze z tego banku i nie chce miec z tym oszustami nic wspolnego:((
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.