Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Jacus
Praca
Dodano: 22 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szef wyslal mi 3400zl wyplaty.Bank za to mi 1100zl zabral. Pytam sie nastepnego ddnia gdzie sa te pieniadze. Oni mowia ze pozyczli. Jebac zlodzieji.
Autor: Kinia
Kasa
Dodano: 22 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mialam na konie 550zl. Nie wyplacalam kasy. Na stepnego dnia raz wyplacilam 40zl . Ide wieczorem do bankomatu a tam 0zl. Zglaszqm sprawe do sadu. Bede walczylq o odszkodowanie.
Autor: Alinka
Oszusci
Dodano: 22 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szmaty oszukuja. Kase kradna.
Autor: Haniadita
Lokata i wprowadzenie w błąd
Dodano: 21 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety ten bank to dno, liczysz się dla nich tylko kiedy zakładasz lokate.To samo jeśli chodzi o kredyt ktorego ie chcesz i Ci wciskają a jak byś chciała wziąśc to nawet zdolności kredytowej nie umieją policzyć.Pracownicy niekompetentni nie mówią wszystkiego, przemilczają ważne kwestie, a potem się tego wypieraja,Dla mnie ten Bank masakra i na pewno uciekam z tego banku.
Autor: GL
Kredyt na zakup sprzętu w sieci elektromarketów
Dodano: 5 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. Przestrzegam przed braniem szybkich kredytów na zakup sprzętu AGD / RTVw sieciach znanych i reklamowanych elektromarketów. Sprzedawcy oferują raty z bardzo wysoką prowizją. Podam przykład: lodówka za 1600 złotych z wpłatą własną 300 złotych na okres 18 miesięcy kredytu. Koszt całkowity lodówki po spłacie kredytu wyniósłby ponad 2100 złotych!!! Uważajcie Państwo na takie oferty i lepiej trzy razy przemyślcie zakup. Na szczęście zrezygnowałem z tej nieuczciwej oferty zapropopnowanej mi w Krośnie na Podkarpaciu.
Autor: thx
MAjka
Dodano: 17 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
niestety czas na zaksięgowanie Twoich pieniędzy to ok 2 tyg. ważne że zgłosiłaś tą sytuacje jak najszybciej. Możesz być spokojna bo to akurat złośliwość rzeczy martwych. Pamiętaj ze soboty i niedziele nie są dniami księgowań więc nie wliczają się w okres oczekiwania. Jesli po 2 tyg nie beda jednak widniały na Twoim koncie polecam złożenie kolejnej reklamacji
Autor: Majka
wpłatomat
Dodano: 15 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Co mam zrobić jak w wpłatomacie wpłaciłam znaczną ilość pieniędzy i po czterech dniach nie ma ich jeszcze na koncie? Nikt nie potrafi powiedzieć kiedy zostaną zaksięgowane.!!!!!
Autor: Klientka
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 11 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: thx
do gina
Dodano: 11 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
raty kredytów gotówkowych udzielanych osobie fizycznej nie mogą różnić się wysokością raty. Bank ma możliwość podniesienia lub obniżenia ostatniej raty ze względu na zaokrąglenie przy dokonaniu całkowitej spłaty kwoty kredytu. Rata jak i kwota nie odbiega zazwyczaj od kwoty wcześniejszych rat.
Autor: thx
do klient
Dodano: 11 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odnośnie kredytu na zakup samochodu. Na dole każdej strony umowy kredytowej zapisana jest nazwa pakietu kredytu który otrzymałeś. Jeśli jest tam napisane dosłownie KREDYT NA AUTO to masz podstawy do reklamacji.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.