Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: tenek
olewnie klienta
Dodano: 16 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
do poprzedniej opinii , żeby zle nie zrozumieć dwa obsadzone przez obsługę banku stanowiska bez petentów , były zupełnie wolne i długi czas nie zauważano mnie
Autor: tenek
olewanie klijenta
Dodano: 16 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzień dobry . Dzisiaj w Gdańsku na ulicy Subisława 27C/2 , filia banku zostałem przez obsługę zignorowany . Myślałem , że sprawę załatwię szybko, ponieważ spieszyłem się do pracy, niestety , wchodząc zauważyłem obsadzone dwa stanowiska , innych petentów brak , usiadłem i czekałem , długo czekałem aż wyszedłem , ile można nie zauważać dużego faceta. TOTALNA KPINA Z KLIENTA I TAK NIE ZAŁATWIŁEM TEGO CO MIAŁEM ZAŁATWIĆ
Autor: Jacek
porażka
Dodano: 10 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
gorzej niż dno
Autor: Misiek
CA24
Dodano: 29 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
linie czynne od 8 do 20 a nie 24h 7 dni w tygodniu. Pic na wode fotomontarz.
Autor: Misiek
CA24
Dodano: 29 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
linie czynne od 8 do 20 a nie 24h 7 dni w tygodniu. Pic na wode fotomontarz.
Autor: Gniotę Hejterów
ABC
Dodano: 27 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zmień na konto, które jest darmowe przy spełnieniu dwóch warunków bodajże wpływ na konto 1500 i obrót kartą 500 pln wówczas konto masz za darmo "prostooszczędzajce plus" chyba, a jak tak Ci źle to zmień bank na inny, na który i tak będziesz narzekać.
Autor: Gniotę Hejterów
ABC
Dodano: 27 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zmień na konto, które jest darmowe przy spełnieniu dwóch warunków bodajże wpływ na konto 1500 i obrót kartą 500 pln wówczas konto masz za darmo "prostooszczędzajce plus" chyba, a jak tak Ci źle to zmień bank na inny, na który i tak będziesz narzekać.
Autor: Klientka
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 12 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: Oławianin
pozytyw
Dodano: 12 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jakoś mi nie biorą za prowadzenie konta.Dzisiaj byłem w banku bardzo mila obsługa pomogli ,doradzili.Nigdy nie spotkałem się z problemem .Byłem już w różnych bankach i do tego nie mam się o co przyczepić.Jak ktoś nie ma dużego kredytu to przecież zawsze można zmienić bank na taki który odpowiada.Pozdrawiam
Autor: Bożena
zablokowaie konta
Dodano: 11 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od tygodnia nie mam dostępu do swojego konta on-line. Nie mogę zalogować się na konto, zrobić przelew, sprawdzić saldo. Nikt z banku nie jest mi w stanie powiedzieć jaka jest przyczyna i ile taki stan potrwa.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.