Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Kasia
skandaliczne zachowanie
Dodano: 8 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Skandaliczne zachowanie pracownikow w Łodzi jak można parkować pojazd na zakazie z emblematem banku!
Autor: Kasia
skandaliczne zachowanie
Dodano: 8 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Skandaliczne zachowanie pracownikow w Łodzi jak można parkować pojazd na zakazie z emblematem banku!
Autor: Gruby
Kolejna pazerność banku nie zna granic !!
Dodano: 7 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Żeby za zaświadczenie o spłacie kredytu bank łupił od biednych klientów 50 złotych to jest skandal-PRZECIEŻ TO POWINNO BYĆ ZA DARMO - PODŁOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC !!
Autor: Klientka
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 7 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: klient
Ręce opadają
Dodano: 6 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
czytam te wasze opinie i powiem tyle: baranów w Polsce nie brakuje. Czekałeś w kolejce i nikt cię nie zauważył? A co ty jesteś, prezydent? Tak trudno podejść do stanowiska i zapytać jak długo potrwa rozmowa? Ci ludzie obsługują kilkadziesiąt osób dziennie, jak nie więcej. To Ty przyszedłeś do nich, rusz dupę następnym razem i zapytaj. Co do oferty, promocje są różne, podobnie jak w innych bankach. Jedne lepsze, drugie mniej korzystne. Ale to przecież my wybieramy, jeżeli nie jesteś pewny to nie podpisuj umowy, a nie później się żalisz. Przeczytałem kilkanaście stron, i z tego zasłużonych negatów było może z 4. Reszta to teksty - kasę kradną, złodzieje itp. Mam wrażenie że piszą je dzieci z gimnazjum, którym szaleją hormony... A, i jeszcze jedno. Zanim zgłosisz sprawę do sądu sprawdź baranie historię transakcji, zadzwoń, zapytaj. A nie oczerniasz Bank nie mając pełnej informacji...
Autor: marek 1963d@poczta.onet.p
mam
Dodano: 5 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
wabibicie nowych klientów ale jak kredyt dla stałych klientów to nie ma. .bank tylko dla bogatych
Autor: marek 1963d@poczta.onet.p
nie warto
Dodano: 5 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
szukajcie nie szanują
Autor: marek 1963d@poczta.onet.p
fatalna placówka
Dodano: 5 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak obsługi po modernizacji kolejki .Mam u Was konto ale kredyty dostaję w innych bankach tylko nie u was . Nie polecem was . Sam obsługuję kredyty..Jeszcze raz poczekam u Was 30 minut aby wpłacić kasę to pa. Placówka na Sobieskiego w Warszawie -------------------------------------------------------
Autor: thx
bolek
Dodano: 19 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie istnieje coś takiego jak debet bezterminowy. ktoś wprowadził was w błąd. co roku naliczane są opłaty za prowadzenie. Jeśli na konto przestają wpływać środki - bank ma możliwość wypowiedzenia umowy - niestety robi to bez skrupułów.
Autor: bolek
debet
Dodano: 17 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jesteśmy 10 lat w banku przyznany debet bez terminowy w styczniu 2016 dowiadujemy się ze mielismy splacic w 2015 po uzgodnieniu z bankiem uczciwie spłacaliśmy w maju 2016 dowiadujemy się ze jesteśmy w big czujemy się oszukani bank wypiera się wszystkich wcześniejszych ustalen
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.