Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów
Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: KLIENT CA
nasz klient nasz wróg
Dodano: 15 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
co tym zyskali _ idę jutro zlikwidować konto
Autor: KLIENT CA
nasz klient nasz wróg
Dodano: 15 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
zakup na raty okazał się tragedią która trwała kilka godzin, wstępna weryfikacja pozwoliła na przyznanie kredytu , ale pracownica nie dała za wygraną zażądała zaświadczenia z pracy o wysokości zarobków .Zakup na kwotę 2500 zł mam konto właśnie w ich banku , wpływy miesięczne ok 2800 zł . Zakupy w Norauto pracownik daje mi słuchawkę i gaworzę z pracownicą banku ( chyba ) dane , inne , 20 min .słuchawka do pracownika sklepu , 10 min. proszę czekać 5 min.czekam 15 min .pracownik dzwoni do CA .proszę czekać 5 min . i tak kilka razy już sam robił żarty że jest za 30 sek. I faktycznie był jak powiedział .Po ponad godzinie mieliśmy już dość i po prostu wyszliśmy z tego sklepu
Autor: KLIENT CA
nasz klient nasz wróg
Dodano: 15 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zakup na raty okazał się tragedią która trwała kilka godzin, wstępna weryfikacja pozwoliła na przyznanie kredytu , ale pracownica nie dała za wygraną
Autor: wys14
re.najgorszy bank w polsce
Dodano: 7 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wybralem sie do placowki CA w Myslowicach-zamiast wyjasnien .obsluga wezwala ochrone .Porazka.-a kasy dalej nie widac (pozdrowienia dla najleprzego bankiera w Polsce??????? Tak to o pana chodzi panie Jakubie)
Autor: WKURZONA KLIJENTKA
PORASZKA
Dodano: 2 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
TRAGRDIA ,INFOLINIA ZWŁASZCZA !!!!!!!!
Autor: wys14
Ca najgorszy bank w polsce
Dodano: 28 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak w tytule-bank ktory nalezy omijac -likwidujac lokate czekam na wlasne pieniadze juz miesiac-stale ktos jest na urlopie lub ktos czegos nie dopilnowal-porazka
Autor: madalam
trzymać sie z daleka
Dodano: 25 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Masakryczna obsługa, niekompetentni pracownicy. Klient to wróg nr 1. Tomaszów Maz. to porażka jeśli chodzi o ten bank.
Autor: Staszek
ostrzeżenie
Dodano: 11 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam,szczególnie osoby starsze,nie wchodzcie w układy kredytowe z bankiem Credit Agricol,wasi spadkobiercy będą mieć problemy ze spłatą.Bank odmawia spłaty w całości,żąda postanowień sądowych.Normalnemu bankowi zależy na spłacie kredytu,tu intencji banku można się oczywiście domyślać. Pozdrowienia dla p.dyrektor w Bochni:M.Szymczyk,dobrze,że CA ma tak nieuprzejme i niekompetentne kadry,może mniej ludzi się nabierze,ja szczerze wszystkim znajomym będę odradzał.
Autor: stanisław
to nie polski bank
Dodano: 6 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kochani, omijajcie ten bank, pracują tam źli ludzie, nic nie pomogą, obrażają klientów, przynoszę pieniądze na lokatę a traktują mnie jak złodzieja.
Autor: Klient
Spłata całkowita
Dodano: 22 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzisiaj CA rozłożył mnie na łopatki, nie mogę spłacić całości kredytu, bo mam zaległość wysokości 1zł.... Chce im wpłacić 1300zł, a oni mi nie pozwalają przez 1zł... Obsługa na infolinii tragiczna...
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.