Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 566

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (651):

Autor: zadowolony
super kłopoty
Dodano: 22 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pow wielu perypetiach udało się zakończyć współprace z tym super bankiem wpłata ostatniej kwoty i koniec ale nie pani zamiast wpłaty zrobiła wypłatę i byłem dłużny 2razu wpłatę Odkręcenie bagatela dwa tygodnie zamkniecie konta podobno 30 dni lecz jest to według co niektórych 30 miesięcy a po 30 dniach jest w trakcie zamykania 36 dni po wypowiedzeniu konto jest podobno zamknięte czekam na info pisemne z banku o zamknięciu konta
Autor: Andrzej Bednarek
dopisek
Dodano: 22 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie widziałem ani grosza celem jasności sytuacji!
Autor: Andrze Bednarek
Czyżby oszustwo??
Dodano: 22 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wziąłem kredyt na zakup motoroweru marki "Toros", wartości 3100 zł. Tymczasem dowiaduję się, że że jestem winie bankowi ponad 5350 złotych. Skąd taka suma? Otóż okazuje się , że udzielono mi kredytu na sumę 4500 zł.I tym samym koszt kredytu wyniósł 5350 zł. To się równa stopie 58 % wartości kredytu !! Skąd się to wzięło? Nie widziałem tych pieniędzy!!! Bednarek Andrzej 59-400 Jawor ul.Starojaworska 140/a/5 Proszę o wyjaśnienie!! ( listownie, lub e-maiem ) bean31@02.pl
Autor: wojciech
wezwanie do
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mam takie samo pismo jak Panie , proponuje spotkanie u prawnika na ul.Szajnochy.
Autor: Szymańska
Złodzieje
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z niewyjaśnionych odsetek 0,01 grosz narosło ponad 40 zł, a wezwanie przyszło po raz pierwszy. W infolinii każą dzwonić później, nikt nie odbiera! Zwykłe chamstwo i złodziejstwo. Po 11 latach jakieś odsetki im narosły!
Autor: szuszkiewicz urszula
złodzieje
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Crediy Agricole Bank Polska s.a jest bankiem złodziejskim i lekceważącym klienta. Odsyłającym od infolinii do infolinii przy których czeka się bardzo długie minuty.. Z niewyjaśnionych odsetek 0,02 grosze każe spłacać zadłużenie 120 zł. Nie przychodziły wezwania informujące o mega wielkim zadłużeni. Złodzieje
Autor: ela
wezwanie
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja również otrzymałam takie wezwanie do zapłaty i również z 2004 roku. Kwota zadłużenia to 0,04 a do spłaty mam 109,33 nie wiem skąd te kwoty z bankiem rozliczylam się bezpośrednio w placówce. Uważam że to oszustwo i jawne wyłudzenie. Mam ochotę również powiadomić media i przestrzec wszystkich na Fb niech ta przestroga idzie ma cały świat. Chciałam jeszcze dodać że pod wskazany nr telefonu nie można się dodzwonić.Jeżeli ktoś może pomóc mnie i mojej poprzedniczce proszę o radę
Autor: Grażyna
fakt- sprostowanie
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przepraszam, jestem tak zdenerwowana że popełniam błędy pisząc data umowy to: 17.08.2004r. a nie 204, i nie 2014r. Przeprawam. Czeka mnie dzisiaj rozmowa z nimi ale pióra polecą, napiszcie co mam zrobić, bo ja im mogę zapłacić 0,01zł plus odsetki np. 10 zł ale nie taką kwote którą podali. To się nazywa wyłudzenie. Pozatym to chyba był wtedy Lukas Bank anie credit agricole.
Autor: kasia
żal
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
odradzam branie na raty spłaciłam wcześniej i żądają spłaty odsetek a w umowie co innego
Autor: Grażyna
błąd daty zakupu
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
poprawna data to 17.08.2014rok a nie 17.08.204
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.