Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Szymańska
Złodzieje
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z niewyjaśnionych odsetek 0,01 grosz narosło ponad 40 zł, a wezwanie przyszło po raz pierwszy. W infolinii każą dzwonić później, nikt nie odbiera! Zwykłe chamstwo i złodziejstwo. Po 11 latach jakieś odsetki im narosły!
Autor: szuszkiewicz urszula
złodzieje
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Crediy Agricole Bank Polska s.a jest bankiem złodziejskim i lekceważącym klienta. Odsyłającym od infolinii do infolinii przy których czeka się bardzo długie minuty.. Z niewyjaśnionych odsetek 0,02 grosze każe spłacać zadłużenie 120 zł. Nie przychodziły wezwania informujące o mega wielkim zadłużeni. Złodzieje
Autor: ela
wezwanie
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja również otrzymałam takie wezwanie do zapłaty i również z 2004 roku. Kwota zadłużenia to 0,04 a do spłaty mam 109,33 nie wiem skąd te kwoty z bankiem rozliczylam się bezpośrednio w placówce. Uważam że to oszustwo i jawne wyłudzenie. Mam ochotę również powiadomić media i przestrzec wszystkich na Fb niech ta przestroga idzie ma cały świat. Chciałam jeszcze dodać że pod wskazany nr telefonu nie można się dodzwonić.Jeżeli ktoś może pomóc mnie i mojej poprzedniczce proszę o radę
Autor: Grażyna
fakt- sprostowanie
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przepraszam, jestem tak zdenerwowana że popełniam błędy pisząc data umowy to: 17.08.2004r. a nie 204, i nie 2014r. Przeprawam. Czeka mnie dzisiaj rozmowa z nimi ale pióra polecą, napiszcie co mam zrobić, bo ja im mogę zapłacić 0,01zł plus odsetki np. 10 zł ale nie taką kwote którą podali. To się nazywa wyłudzenie. Pozatym to chyba był wtedy Lukas Bank anie credit agricole.
Autor: kasia
żal
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
odradzam branie na raty spłaciłam wcześniej i żądają spłaty odsetek a w umowie co innego
Autor: Grażyna
błąd daty zakupu
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
poprawna data to 17.08.2014rok a nie 17.08.204
Autor: Grażyna
wezwanie
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
kupiłam na raty nie pamietam co, ale 10 lat temu tzn.17.08.204r. spłacono w terminie a teraz po 10 latach tzn.20.11.2014r. dostaję wezwanie do zaaty. Wwaga! - kapitał 0,01 zl - koszty 105,00 zł - odsetki 38,44 zł razem do zapłaty : 143,45 zł Raptem przypomnieli sobie że jestem im wiinna po 10 latach 0,01 zł. Napiszcie co mam zrobić chyba powiadomię media. Informuje nie otrzymałam wczesniej żadnego wezwania. Pozdrawiam
Autor: Andrzej
raty
Dodano: 20 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sprzęt kupiony w sklepie x-kom na raty CA. teraz sklep czeka za bankiem aż ten się obudzi mimo, że cała procedura ratalna na g...ne pieniądze trwała chyba najdłużej ze wszystkich dostępnych banków. Bank ma to w nosie. ODRADZAM kupowanie na raty z CA!!!
Autor: Basia
Hasło pod drzwi ????
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jak zakładałam konto to wszystko im się pozacinało. Wróciłam do domu i pod wieczór oczom nie uwierzyłem. Przyszła do mnie pani z banku z kartką A-4 zgiętą w pół i mi mówi, że przyniosła hasło do konta. Nogi się pode mną ugięły i pytam jakim prawem i skąd ma mój adres domowy. Bezceremonialnie powiedziała, że coś tam popsuła i wzięła adres z danymi z systemu, a to jest moje nowe hasło do banku internetowego. Nie spałam całą noc i rano poleciałam do banku, aby mi sprawdzili, czy mnie nie okradli. Panie powiedziały, że nic się nie stało, bo znając hasło i tak się nie wejdzie do banku. No ale pracownica wlazła, prawda.
Autor: isiu
Bezprawie
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
tym powinna zająć się Najwyższa izba kontroli i nałożyć na ten bank wysoką karę https://www.nik.gov.pl/kontakt/skargi-i-wnioski/
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.