Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje wzywają do zapłaty
Dodano: 24 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam tą samą sytuację (za 4 gr chcą 101,75) 1. Proponuję zacząć od tego: https://www.nik.gov.pl/kontakt/skargi-i-wnioski/ 2. Następnie pozew zbiorowy.
Autor: Katarzyna.F
Re: serdariusz
Dodano: 23 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Oczywiśie, że nie znamy, ponieważ mamy zupełnie zawody i specjalizacje, na których znamy się z kolei lepiej niż prawnicy. Jak rozumiem jednak, to, co Pan serdariusz pisze jest dla nas dobrą wiadomością. Pytanie się nasuwa: czy bank zna te przepisy i liczy na naszą ignorancję, czy może też ich nie zna?
Autor: serdariusz
odsetki
Dodano: 23 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Widzę że nie znacie panstwo prawa.Proponuje się zapoznać u prawnika z prawem które jest w tej chwili takie że bank może w tej chwili żądac odsetek za kredyty tylko 3 lata wstecz ale nie to co wy piszecie 10,15 lat itd
Autor: Katarzyna F.
wezwanie do zapłaty
Dodano: 23 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dołączam zdaje się do tych, co dostali wezwanie do uregulowania zaległości pozyczki dawno spłaconej. Zdaje się, że Bank Credit Agricole prowadzi jakąś grubszą akcję wyłudzania kasy. W piątek dostałam wezwanie na kwotę 104 zł za pożyczkę zawartą w 2004 r. z bankiem Lukas, o której już zapomniałam, bo dawno ją spłaciłam ( to było parę stówek pożyzki przy zakupie pralki. Teraz mi wyszczególnili, że kapitał do spłaty to 4 grosze, odsetki 13,62 zł, i... uwaga!...koszty: 90zł. Koszty czego? Wezwania? Przez tyle lat nikt się nie upominał o 4 gr. a teraz na gwiazdkę taki numer?? Nie wiem czy najpierw do radia z tym, czy od razu do prawnika, ale samodzielne szukanie porady może przekroczyc koszt całego wezwania. Jednakże szlag mnie trafił i nie zamierzam płacić 90 zł. Jeszcze nawet do nich nie zdążyłam zadzwonić. Może faktycznie trzeba złożyć jakiś zbiorowy pozew? Podaję maila kontaktowego do siebie: katarzyna.fiedurek@gmail.com.
Autor: do wszystkich
co
Dodano: 23 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Piszą że odsetki 0.01 itd, trzeba było 10 lat temu spłacać kredyt terminowo a nie teraz psioczyć na bank, przeczyrajcie umowę którą podpisaliscie tylko tak ze zrozumieniem :)
Autor: Gracjan F
0,01 pln długu po 10 latach
Dodano: 23 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja też mam u nich dług. Pomimo ze spłaciłem go 10 lat temu. Są na to papiery.To było 1 grosz a chcą 55pln. mogę je zapłacić ale jak za 5 lat przyjdą i powiedzą że mam 500000 długu to co wtedy? Przecież to naciągactwo! Będę się sądzić.
Autor: zadowolony
super kłopoty
Dodano: 22 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pow wielu perypetiach udało się zakończyć współprace z tym super bankiem wpłata ostatniej kwoty i koniec ale nie pani zamiast wpłaty zrobiła wypłatę i byłem dłużny 2razu wpłatę Odkręcenie bagatela dwa tygodnie zamkniecie konta podobno 30 dni lecz jest to według co niektórych 30 miesięcy a po 30 dniach jest w trakcie zamykania 36 dni po wypowiedzeniu konto jest podobno zamknięte czekam na info pisemne z banku o zamknięciu konta
Autor: Andrzej Bednarek
dopisek
Dodano: 22 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie widziałem ani grosza celem jasności sytuacji!
Autor: Andrze Bednarek
Czyżby oszustwo??
Dodano: 22 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wziąłem kredyt na zakup motoroweru marki "Toros", wartości 3100 zł. Tymczasem dowiaduję się, że że jestem winie bankowi ponad 5350 złotych. Skąd taka suma? Otóż okazuje się , że udzielono mi kredytu na sumę 4500 zł.I tym samym koszt kredytu wyniósł 5350 zł. To się równa stopie 58 % wartości kredytu !! Skąd się to wzięło? Nie widziałem tych pieniędzy!!! Bednarek Andrzej 59-400 Jawor ul.Starojaworska 140/a/5 Proszę o wyjaśnienie!! ( listownie, lub e-maiem ) bean31@02.pl
Autor: wojciech
wezwanie do
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mam takie samo pismo jak Panie , proponuje spotkanie u prawnika na ul.Szajnochy.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.