Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Dora
wyłudzenia
Dodano: 26 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Po przeczytaniu różnych opinii mam wrażenie , ze bank ma kłopoty finansowe i wysyła do różnych kredytobiorców wezwania o 1 grosz, 2, 4, itp groszy z naliczeniem odsetek i kosztów chyba tego naliczania , pozew zbiorowy by się przydał bo człowieka szlak trafia jak dostaje takie pismo i jeszcze strasza chyba komornikiem..To wygląda na jakiś zbiorowy napad na byłych klientów..Nie możemy dać się zastraszac byle bankowi.A raczej parabankowi.
Autor: Donata
złodziejstwo
Dodano: 26 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Po 12 latach dostalam wezwanie do zapłaty za 4 grosze rzekomej niedopłaty.Myśle , że to zwykłe naciąganie i nie mam zamiaru tego zapłacic..Jeśli jest niedopłata to natychmiast bank powinien zwrócić się do dłużnika o dopłate a nie po 12 latach Pozdrawiam oszustów.
Autor: olso
zirytowany
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wysylam pismo do credit agricole o podanie podstawy prawnej wezwania do zaplaty..Zgodnie z art 118kc i wyrokiem Sadu Apelacujnego w Gdansku z dnia 19 czerwca 2012 r,IACa256/12 roszczenie uleglo przedawnieniu po uplywie 3 lat.Zobacze jaka bedzie reakcja.
Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje z Credit Agricole
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jutro wybieram się do nich osobiście, zobaczymy co powiedzą :)
Autor: klient
skarga
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zadłuzenie z przed 10 lat 0,02 gr+ odsetki 4,96 zł+koszty 45 to zapłaty 49,98zl !!!!!!!!!! dla mnie to oszustwo
Autor: Kalkulator
Wyliczają
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Kapitał 0.03 x 50 000% =15 zł , chyba tak ,hi hi hi, a koszty to wolna amerykanka ile się da.
Autor: Grzesko
Jak to obliczają
Dodano: 24 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Umowa z 2002 spłacona + pismo z podziękowaniem Lukas(gdyby napisali że zalegam 0,03 grosze,puściłbym przelew).Dzisiaj jakieś pismo z credit agricole ,kapitał 0,03 zł ,odsetki 15,33 ,koszt 28,00 zł.Czytając wcześniejsze wpisy mam wrażenie że to liczył jakiś idiota bez żadnego wzoru.Środki na koncie ale naciagaczą nigdy nie zapłace,
Autor: ika
lichwa
Dodano: 24 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja dziś otrzymalam informacje w banku, iz mogę złożyć reklamacji o anulowanie opłaty jeśli mój kapitał do splaty nie przekroczył 21 pln bez odsetek i pozostalych kosztow. Pani była bardzo uprzejma i mila, sprawa szybko załatwiona.
Autor: andre1
lichwa
Dodano: 24 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank z długoterminowymi relacjami z klientem 0,01gr z 2003r=39zl odsetek i upomnienia przysłane po 11 latach to jest kabaret i robi z ciebie idiote i przestepce bankowego
Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje
Dodano: 24 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Odpowiedź od Rzecznika Konsumentów: Szanowny Panie, zgodnie z art. 118 Kodeksu cywilnego (Dz. U. Nr 16, poz. 93 ze zm.) Pana roszczenie, jako świadczenie okresowe, przedawniło się z upływem lat trzech. W zaistniałej sytuacji nie ma Pan obowiązku wpłacania naliczonej sumy. Z poważaniem. Federacja Konsumentów
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.