Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów
Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Rafał T.
Credit Agricole praktyki parabankowe
Dodano: 29 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja , jak podobnie wielu ludzi po 12 latach otrzymałem wezwanie do zapłaty 1,98zł (kredyt był spłacony) z jakimiś chorymi opłatami razem ok 40 zł.Jeśli ten bank jest poważny to powinien przeprosić w TV wszystkich za takie głupie postępowanie a jeśli nie to może znajdzie się ktoś, kto ma możliwość zrobić im "reklame" na w.w. temat w mediach?
Autor: autorka- ja
Złodzieje, oszuści...
Dodano: 28 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mój mąż również dostał w zeszłym tyg. wezwanie w którym jets jasno napisane że proszą o dobrowolne urególowanie zadłużenia, po 8-miu latach.... Panie w placówce powiedziały by zapłacić najpiew kapitał i poprosić o anulowanie odsetek. Myślalały że durni mają przed sobą- zapłaci to się przyzna i od odsetek też się nie wywinie. Wysłalismy że sie nie zgadzamy z ich żądadniem gdyż dług jest przedawniony i czekamy.Nadmienie tylko że 1,5 roku temu wnioskowaliśmy o hipoteczny kredyt u nich i weryfikacja byla pomyślna umowa czekała na podpis, szczęście wybraliśmy inny bank bo nei wiadomo co by sie działo w tym złodziejskim C.Agricole.
Autor: mkmorag
złodzieje
Dodano: 28 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
też dostałem wezwanie do zapłaty 36 zł za 2gr z przed 9 lat .trzeba tą sprawe nagłośnić żeby więcej na swojej pazerności stracili niż zyskali,tracąc klijentów
Autor: Marcin
oszusci!!!
Dodano: 28 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wczoraj dostalem podobne wezwanie do zaplaty w wysokosci 1gr.+odsetki razem ok.35zl.Kredyt bralem ponad 10 lat temu!Ja sie pytam co to ma k...a byc?!!!Skoro bylem winny ten 1gr.dlaczego bank wczesniej nie wyslal pisma z prosba o wplate tylko czekal tyle lat?To jest zwykla proba wyludzenia!Skandal to malo powiedziane.Mam zamiar poinformowac o tym media bo nie mozna pozwolic aby okradali nas z pieniedzy na ktore ciezko pracujemy!!!
Autor: Aleksander
Nie
Dodano: 27 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dlatego uważam,że należy walczyć z patologia bo idąc w takim kierunku agresywnej polityki handlowej byle wypierdek upomni się po 100 latach o 1 grosz a koszty będą kosmiczne i co będziemy grzecznie płacić?Podobna sytuacje przechodziłem z Sygma Bank chyba z Agricolem byli na jednym szkoleniu
Autor: Aleksander
Nie
Dodano: 27 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W takim przypadku jesli jesteście pewni,że zadłużenie ma ponad trzy lata rozmowa z bankiem na ten temat jest niczym innym jak uznaniem długu a po tym pozostaje nam jedynie płacić.
Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje z credit agricol parabanku
Dodano: 27 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kroki lepiej podjąć, bo jeżeli się okaże że z jakichś powodów racja jest po ich stronie to do tych 100zł będę musiał sobie doliczyć 500zł kosztów sądowych czy komorniczych... i to wszystko za 4 grosze... Lepiej sprawę wyjaśnić... a dopiero potem kazać im się walić na ryj :p
Autor: andre1
lichwa
Dodano: 27 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czy ktoś zna prawnika który by się kopal z bankiem za te kabaretowe niby naleznosci
Autor: Aleksander
wyłudzenie
Dodano: 27 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Drodzy Państwo.. Sądzę,że nie powinniście podejmować żadnych kroków związanych z Wezwaniami o zapłatę tych śmiesznych groszy po 10 latach. Niech sprzedadzą wasze wierzytelności a wierzyciel jeśli pójdzie z tym do sądu w co wątpię to po wezwaniu do zapłaty Podnosimy zarzut przedawnienia i po krzyku i niech sie bujają!
Autor: wojciech
reklamacje
Dodano: 26 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jestem ciekaw, czy rozmowy i wizyty coś Państwy wyjaśniły.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.