Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów
Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: ŁUKASZ
co robić?
Dodano: 3 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam pytanie.Płacić czy nie płacić .Dziesięć lat ciszy i nagle wezwanie do zapłaty.Kredyt spłacony w całości,jak się okazało dopatrzyli się nieterminowych spłat PO 10 LATACH!!!! To chyba jakieś kpiny.Byłem w banku kazali zapłacić a potem pisać reklamacje.Co robić?
Autor: ona
oszuści
Dodano: 2 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
hieny,hieny i jeszcze raz hieny ostrzegam przed tym Bankiem pracownicy tego Banku jak i windykatorzy tego Banku doprowadzili mojej koleżanki znajomą do śmierci dziewczyna załamała się że w nieskończoność naliczają jej dodatkowe koszta windykacyjne i popełniła samobójstwo psychicznie nie wytrzymała tej presjii nie jednego mają i będą mieli na sumieniu o ile te hieny mają sumienie cały czas ją nękali,zastraszali mimo że kredyt miała spłacony moi kochani nagłaśniajcie takie sprawy jak można doliczać tak wysokie koszta windykacyjne Ja nie winię banki za tą patologię to nasze państwo doprowadziło do takiej patologii zezwalając bankom na takie praktyki jak windykacja ludzie płacą w nieskończoność a państwo polskie jest głuche na ludzkie tragedie.
Autor: Aleksander
Do Julii
Dodano: 1 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
To że dług zostanie sprzedany nie znaczy,że przerywa się tok przedawnienia jedynie poprzez uznanie długu przez dłużnika lub skierowanie sprawy do sądu tok przedawnienia zostaje przerwany i wtedy dopiero przed sądem podnosimy zarzut przedawnienia i nie inaczej!
Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje z credit agricol
Dodano: 1 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Julia: A jak odniesiesz się do tego? http://www.fakt.pl/Czy-bank-quot-odpusci-quot-ci-twoje-dlugi-,artykuly,106273,1.html
Autor: Julia
Niestety bank ma prawo
Dodano: 1 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dług sie nie przedawnia nigdy. Sprawa moze sie przedawnić i bank nie ma sprawa skierować jej do sądu ani sciagać w żaden sposób, ale ma prawo sprzedać firmie windykacyjnej, dla której ta sprawa jest rozpoczęta w dniu zakupu długu
Autor: łukasz
Złodzieje z CA
Dodano: 1 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Umowa czerwiec 2004 rzekoma zaległość 9,50 do spłaty 122 zł. Ludzie to są jakieś jaja,nie dajmy się tym naciągaczom.Złodziejstwo w biały dzień.
Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje z Credit Agricole parabanku
Dodano: 1 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłem u nich w piątek. Nie da się osobiście. Trzeba dzwonić. Więc dziś będę dzwonił :)
Autor: darek
parabank
Dodano: 30 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie bierzcie nic w tym banku na raty za juchnie gazowa ktora kosztuje 100ożl zaplacicie 3000tys zlodzieje
Autor: lenu
kredyt
Dodano: 30 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ludzie nie chcę wam psuć bojowych nastrojów, ale skoro bank się odzywa po 10 latach, to wy podnosicie zarzut przedawnienia i po krzyku. Nikt nic nie płaci (ani kapitału ani odsetek). Jeżeli odzywaliby się szybciej (a powinni), to byście musieli płacić. Nie chcę bronić ani tego banku ani żadnego innego. Na forum to trafiłam przypadkowo, ale przynajmniej się pośmiałam :)
Autor: doradca
wyludzenie
Dodano: 29 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
http://www.fakt.pl/Czy-bank-quot-odpusci-quot-ci-twoje-dlugi-,artykuly,106273,1.html
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.