Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: klient
oplata
Dodano: 9 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam jestem bardzo zbulwersowana zachowaniem osób pracujących na odpowiedzialnych stanowiskach , ktorzy wmawiają nam ,że to nic nie kosztuje a przychodzi co do czego to po pół roku informują o zaległościach. Dlaczego nie informują jak zaległość wynosi 4 złote a nie np.40 zl. Dla mnie to jest duża różnica ale widocznie tylko dla mnie. Pani zadowolona bo kolejne konto otworzyła ale jestem zmuszona takim zachowaniem tam pracujących osób zamknąć jak najszybciej
Autor: obiektywny
przestroga
Dodano: 7 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ten bank ma ewidentnie olbrzymie problemy finansowe.
Autor: wojciech
pozew
Dodano: 7 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wysłać pozew do sądu o uznanie przedawnienia
Autor: Jan Rutkowski
Zmienić bank.
Dodano: 7 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank chyba pada, bo ściąga kasę skąd tylko można. Po kilku latach potrafi naliczać swoim klientom procenty od grosików z dodatkiem opłaty za list, notabene kilkadziesiąt razy drożej niż Poczta Polska. Zmienia regulaminy co miesiąc aby tylko wyrwać po kilka złotych za prowadzenie konta i każdą czynność jaką się wykonuje. Jedyne lekarstwo to poprzenosić wszystko do innego banku, a oni z tej pazerności niech zdechną.
Autor: andre
lichwa
Dodano: 6 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
może ktoś podpowie jak się do nich dobrac może telewizja?
Autor: Aleksander
Walczymy z Patologią
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Walczmy z Patologią!!!!!!!!! wszyscy!!!!!!!!!!
Autor: Adam
Przebiegłość Credit Agricola
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Że złodziejstwo to wiadomo i to na każdym kroku.Co jakiś czas wprowadzają nowe regulaminy, a tam są pozmieniane opłaty.Do niedawna miałem tak, że po spełnieniu umową pewnych procedur nic nie płaciłem za korzystanie z banków i jego narzędzi. W tym miesiącu skasowali mnie na 4 zł za token i 3 zł za nie przekroczenie zakupów na 500 zł. Nikt mnie nie powiadomił, że ta ramka zakupów wzrosła z 400 do 500 zł. Jak obserwuje od lat te ich metody to oni tylko polują i żerują na naszym niedoinformowaniu. Boję się, że któregoś dnia wprowadzą opłatę za wpłacanie do nich kasy i np. z 200 wpłacanych potrąca nam 300 zł na zasadzie nowego regulaminu.
Autor: Oszukany
Paradoks
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Drodzy konsumenci. Przedstawiam przypadek jaki mnie nas spotkał z tym konkretnie bankiem. Moja babcia (św. pamięci) wzięła kredyt w postaci ratalnej w dniu 28.11.2005 roku. Zmarła w styczniu 2006 roku, a my spłaciliśmy kilka rat, których babcia nie zdążyła zapłacić. W październiku tego roku dostajemy od banku pismo (wezwanie do zapłaty) z tytułu zaległości w kwocie 0.03 zł (trzy grosze) plus opłaty w kwocie 58 zł i odsetki w kwocie 1,88 zł. Przedstawiłem w placówce banku akt zgonu babci a tydzień po tym zadzwoniłem na infolinię w celu uzyskania informacji na jakim etapie jest sprawa. Pani z którą rozmawiałem dała mi do zrozumienia, że bank będzie usiłował odebrać te pieniądze od dzieci zmarłej. Po 9 latach bank się upomniał o zaległość 3 gr!!! Co o tym sądzicie??? Mam zamiar przedstawić ten przypadek do telewizji.
Autor: Oszukany
Paradoks
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Drodzy konsumenci. Przedstawiam przypadek jaki mnie nas spotkał z tym konkretnie bankiem. Moja babcia (św. pamięci) wzięła kredyt w postaci ratalnej w dniu 28.11.2005 roku. Zmarła w styczniu 2006 roku, a my spłaciliśmy kilka rat, których babcia nie zdążyła zapłacić. W październiku tego roku dostajemy od banku pismo (wezwanie do zapłaty) z tytułu zaległości w kwocie 0.03 zł (trzy grosze) plus opłaty w kwocie 58 zł i odsetki w kwocie 1,88 zł. Przedstawiłem w placówce banku akt zgonu babci a tydzień po tym zadzwoniłem na infolinię w celu uzyskania informacji na jakim etapie jest sprawa. Pani z którą rozmawiałem dała mi do zrozumienia, że bank będzie usiłował odebrać te pieniądze od dzieci zmarłej. Po 9 latach bank się upomniał o zaległość 3 gr!!! Co o tym sądzicie??? Mam zamiar przedstawić ten przypadek do telewizji.
Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje z Credit Agricole
Dodano: 4 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja wysyłam pismo do nich zgodnie z tym co można znaleźć pod tym linkiem. Zobaczymy jaka będzie reakcja.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.