Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Alexa
pozew zbiorowy przeciwko Credit Agricole
Dodano: 21 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jest pozew zbiorowy przeciwko Credit Agricole. Tutaj jest więcej informacji na ten temat www.pozywamzbiorowo.pl/grupy-pozwy-zbiorowe?view=grupa&layout=pozew&id=17 Kredytobiorcy, którzy w latach 2004-2009 brali kredyt hipoteczny w Credit Agricole (dawnym Lukas Banku) chcą odzyskać składki za ubezpieczenie niskiego wkładu własnego. Można się jeszcze przyłączyć do pozwu.
Autor: stefkow3589
karty kredytowe
Dodano: 16 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie radzę korzystać z ich oferty karty kredytowej z Auchan dawniej Accord obecnie Oney Polska S.A.
Autor: Korneliusz
Panie "ja"
Dodano: 16 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank do d...., a pan panie "ja" nie pisz hymnów pochwalnych, bo to ani era PRL, ani epoka Stalina.Regulaminów nikt z CA nie wysyła do domu, ani listownie, ani mailowo.A pan wybaczy, ale ja nie mam czasu na zaglądanie codziennie do e-banku CA aby sprawdzić czy się regulamin nie zmienił. Ich działania są takie, że o zmianie regulaminy i z obciążeniem rachunku z tego powodu dowiaduję się jak raz na miesiąc oglądam rachunek bankowy i jest już za późno, bo wszystko jest pozabierane. Prawnie to chyba powinno być pytanie, czy ja się zgadzam na nowe warunki obciążenia, czy też zrywam umowę ze względu na te obciążenia. Jednak bank zatrudnił geniuszy machlojstwa i po co pytać, trzeba działać i zabierać kasę ile i jak się tylko da. To jest nowe spojrzenie CA na polski nowy kapitalizm. Zanim się ludzie nauczą bronic przed tą ekonomią, to trzeba ich oskubać i puścić z torbami. Całkowicie odmienne zasady - zadowolenie klienta to nasza strata.Oby tak dalej do upadku.
Autor: były klijent
złodzieje
Dodano: 15 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pruszkowski oddzial credit agricole to złodzieje wspólnie z komornikiem kradną pieniądze z tytułu świadczeń rodzinnych dzieci pomimo otrzymania wszelkich zaświadczeń że im nie wolno ruszyć ani złotówki
Autor: była klientka
mam już spokój
Dodano: 15 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przetrzymywanie moich pieniędzy sie skończyło,przelewy o 17 gdy u konkurencji są o 9rano!!! Dzisiaj wybrałam sie do oddziału chciałam spłacić linie kredytową po 10minutach wpierania mi że nie mam pieniędzy na koncie udało sie "kompetentnej"pracownicy wytłumaczyć na czym polega linia w ICH banku,po tym była niespodzianka i zamknięcie konta ooo zdziwko i zmiana o 180st nagle kobieta zrobiła sie tak miła że w wiadome miejsce bez wazeliny by weszła nawet zawołała kierowniczkę która przyszła z super ofertą ale jak definitywnie usłyszały nie to wszystko wróciło do normy a gdy nie wyraziłam zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych to prawie zabiła mnie wzrokiem.Ale nie mam z nimi nic już wspólnego i każdemu odradze
Autor: ja
prawda
Dodano: 12 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
a o kredyty ratalne to pretensje tam gdzie się bierze czytajcie umowy w mediaexpert a nie potem pretensje do banku ze chcieliście na 10mc a macie na 36 porażka jak dzieci !!!!
Autor: ja
prawda
Dodano: 12 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bank do każdego klienta wysyłał płytę z nową tabelą opłat i prowizji więc nie piszcie, że nie wiedzieliście poza tym jest internet można zerknąć mamy XXI WIEK nie bądźmy zacofani :)
Autor: magda
żart
Dodano: 9 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
"nie bierzcie nic w tym banku na raty za juchnie gazowa ktora kosztuje 100ożl zaplacicie 3000tys zlodzieje" ale zawsze tak jest,ze im dłuższy okres kredytowania to większe koszty kredytu,skoro brałaś kuchnie warta 1000 zł na 72 raty ,nie czytałaś umowy ,nie zawróciłas uwagi na cąłkowity ksozt kredytu to co maz pretensje do banku,ich wina? twoja,ze jeste debilem ,nie wykształconym i nie myslsiz co robisz,podpisujesz i nie patzrysz?
Autor: andre
lichwa
Dodano: 9 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank ma już pozew zbiorowy za kredyty hipoteczne
Autor: klient
oplata
Dodano: 9 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam jestem bardzo zbulwersowana zachowaniem osób pracujących na odpowiedzialnych stanowiskach , ktorzy wmawiają nam ,że to nic nie kosztuje a przychodzi co do czego to po pół roku informują o zaległościach. Dlaczego nie informują jak zaległość wynosi 4 złote a nie np.40 zl. Dla mnie to jest duża różnica ale widocznie tylko dla mnie. Pani zadowolona bo kolejne konto otworzyła ale jestem zmuszona takim zachowaniem tam pracujących osób zamknąć jak najszybciej
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.