Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: ak
ogarnijcie się ludzie
Dodano: 4 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bank ma prawo dochodzić swojej własności nawet za 50 lat nie ma czegoś takiego jak przedawnienie -nie wiem skąd macie taka informacje ale jest błędna ....po spłaceniu kredytu należy zawsze udać się do banku i zapytać czy wszystko zostało uregulowane a zazwyczaj jest tak ze płacić ie nieregularnie od czego są odsetki karne ale ich nie regulujecie i pi spłacie ostatniej raty uważacie że wszystko jest ok ....błędne myślenie
Autor: BYŁY KLIENT
Uciekajcie z tego banku.
Dodano: 30 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dobrze radzę - zwiewać do innego.Będziecie płakać jak po Amber Gold.
Autor: Marta
ukryte opłaty
Dodano: 30 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam założone moje 1 konto: został mi przydzielony jakiś multipakiet bez mojej zgody, opłaty za kartę mimo, że z niej korzystałam, okazało się, że jest inaczej niż mi mówili, miały być wszystkie bankomaty w Polsce za darmo, żadnych opłat a jednak nie, dziś się dopatrzyłam, że są prowizje za korzystanie z bankomatów, opłaty za nie korzystanie z karty(a przy zakładaniu się specjalnie dopytywałam o ukryte koszty-"nie ma") Nie polecam!!
Autor: prawnik
szkodliwy bank
Dodano: 28 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Drodzy klijęci byli klijeci i przyszli klijęci nie dajcie się naciągać poprzez nierealne reklamy co credit acrikole wam wciska będziecie potem żałować polecam banki PKO ' BGŻ oferują usługi bardziej realne
Autor: stanisław
niewirygodnny kanciże
Dodano: 26 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W tym banku po spłaceniu kredytu w roku 206 żondaią po 8 latach ponownej spłaty z kosmicznymi odsetkami liczą że klijęt pozbył się po tylu latach dowody spłaty w tym pżekręcie pomagają niekture sądy mają wtyczki sędziów ktuży po odwołaniu sąd nieraguie i wbyskawicznym tępie masz komornika
Autor: wygrany
odwolanie skutkuje
Dodano: 25 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Panie Marcinie identyczna odpowiedz z banku rowniez ja otrzymalem, Wniosek nasuwa sie jeden, szukaja naiwnych a ludzie boja sie kosztow windykacji i placa.
Autor: Agnieszka Szulc
Bank pada?
Dodano: 25 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja już zmieniłam bank. Nie podoba mi się jak z dnia na dzień zmienia się tabela opłat i chcą kilkanaście złotych za to, że daję im moje pieniądze, aby na nich zarobili. To zwiastun upadku banku, zabierają gdzie się tylko da. Nowe regulaminy i nowe haracze.
Autor: Olga
Pozew zbiorowy przeciwko Credit Agricole
Dodano: 25 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W sądzie jest pozew zbiorowy przeciwko Credit Agricole. Tutaj są informacje na ten temat http://www.pozywamzbiorowo.pl/grupy-pozwy-zbiorowe?view=grupa&layout=pozew&id=17 Wciąż można się przyłączyć.
Autor: Marcin Stagrowski
złodzieje z Credit Agricole parabanku
Dodano: 24 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OK, przypomnę się... miałem 4gr długu, kazali płacić 100 zł... wiec: - byłem u nich osobiście ale to nic nie pomogło, kazali dzwonić do siebie - napisałem pismo, że nie zapłacę bo minęły 3 lata - dziś dostałem odpowiedź, w której jest takie zdanie: " ble ble ble... Mimo to, po powtórnej analizie, mając na uwadze dobro współpracy, podjęliśmy w Pana sprawie indywidualną decyzję i postanowiliśmy odstąpić od dochodzenia należności z tytułu wyżej opisanej umowy kredytowej. Potwierdzamy zatem, że w świetle podjętej przez nas decyzji, nie jest Pan już dłużnikiem banku z tytułu zawarcia tej umowy. Bank nie będzie względem Pana podejmował żadnych działań mających na celu odzyskanie jakichkolwiek kwot z tego tytułu." TEMAT ZAMKNIĘTY :D Jak ktoś ma pytania, zapraszam na priv: marcinstagrowski@gmail.com
Autor: BYŁY KLIENT.
Uciekajcie z banku CA
Dodano: 23 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wychodzi na to, że bank pomału bankrutuje. Skoro łakomi się na zdzieranie gdzie się da po parę złotówek, to znaczy, że tonie i to szybko. Nawet zrobił jak nigdy lokaty na 4,1%, aby zdobyć kasę na przetrwanie.Od kilku lat lokaty nie przekraczają 2%, a tu nagle taka bomba w listopadzie. Ludzie uciekajcie z kasą z tego banku, bo będzie jak z Amber Gold - zostaniecie bez pieniędzy. To bank francuski więc nie liczcie na odszkodowanie.Rządzący tylko uklękną przez żabojadami i pocałują ich w rękę.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.