Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: xyz
opinia
Dodano: 19 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w nocy konto internetowe nie działa?Dlaczego?Niby przerwa! Szanujący się bank nie robi tak!Wracam z nocki,mam do zrobienia przelew i nie mogę-żenada-wynoszę się z tego banku szybciutko!
Autor: Władysław Leszczyński
Rachunek na spłatę całaści/częsci kredytu przed terminem.
Dodano: 11 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Będę prosił Bank o potwierdzenie, czy faktycznie spłacając część rat za jednym razem-jestem zobowiązany do wpłacenia należności np. 9 rat z góry- na inny rachunek (podany jest w umowie) niż na rachunek określony na blankietach wpłat. Po co takie rozróżnienie?.A jak wpłacę na ten co na blankietach -to co się stanie?.
Autor: Jan Malicki
Podwójne naliczanie płatności.
Dodano: 6 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A od 01-04-2017 bankowi się coś porąbało w rozumie i nalicza płatności kartą podwójnie. Aż uwierzyć nie mogłem, ale wszystkie płatności kartą są u mnie na koncie naliczone podwójnie, każdego dnia powtórka. XXI wiek elektroniki i komputerów a oni nawet na liczydłowych nie umieją klienta pieniędzy przeliczyć. Oczywiście umieją, ale na swoją korzyść. I kogo tu polecać.
Autor: Kasia
Porażka
Dodano: 16 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Credit Agricole moim zdaniem trudno nazwać bankiem... Pracownicy na niczym się nie znają czytają formułki z broszur i nawet nie rozumieją co czytają. Udzielono mi tam kredytu, finalnie nic się nie zgadza i wyjaśnianie trwa. Nie jest prosto bi nawet na infolinii cięzko się z kimś porozumieć o ile infolinia działa .... Odradzam , omijać szerokim łukiem. To nie bank tylko banda naprawdę nie wyszkolonych ludzi, która nic nie wie o swoich produktach...
Autor: Alina Swirog
odmowa kredytu
Dodano: 15 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od wielu lat nie brałam żadnego kredytu,nie mam żadnych zadłużen. Dzisiaj chciałam w Carrefour Łódź przy ul Kolumny zapłacić 5 ratalnym kredytem,ale nie otrzymałam zgody.Mój miesięczny dochód wynosi 2100 zł a rata kredytu wyniosłaby miesięcznie ok.60 zł. Mój telefon 793 066 101. Oczekuję wyjaśnienia.
Autor: niezadowolona
zlodzoeje
Dodano: 29 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałam kartę kredytową i zadłużenie 1400. Po trzech latach spłacania po 78 zł miesięcznie ciągle islam 1800 . Noe potrafili mi tego wytłumaczyć. Dopiero z Krukiem udało mi się pozbyć tego długu . Bandycka firma . Niw polecam nikomu
Autor: Mario
Bałagan,omijać z daleka
Dodano: 25 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa klienta to porażka, nie daj się namówić na ten syf
Autor: Klient kredytowy
Kontakt telefoniczny to dno
Dodano: 16 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chwalą się kontaktem telefoniczny, przez 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Na weekendzie nawet nie próbujcie się dodzwonić, bo nikt nie odbierze. Na tygodniu przygotujcie sobie herbatę, najlepiej w termosie i coś do jedzenia bo będziecie godzinę z telefonem przy uchu wisieć i się nie dodzwonicie. To jakaś parodia, że się nie można do nich dodzwonić, a chciałem wczesniej raty spłacić w całosci. Nigdy więcej niczego na raty, jeśli CA będzie obsługiwać kredyt ratalny
Autor: piecia
dno
Dodano: 28 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałem kiedys przyjemność posiadania konta w tej placówce i jak po kilku miesiącach zobaczyłem ile kroją za wszystko i jaki tam burdel jest to dałem sobie z nimi spokój chociaż nie było łatwo bo nagabywali żeby zostać za wszelką cenę hehe..Omijać szerokim łukiem ten bank!!!!
Autor: Klient banku.
Żarty z umierajacych ludzi.
Dodano: 19 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Umiera 80 letnia kobieta, zostaje zabrana do szpitala i pozostają opłaty za dom, media, lekarstwa, lekarzy. Emeryturę dostawała przez listonosza i myślałem, że mając konto rodzinne w CA, gdzie kilka lat temu umierająca mama miała otwarty wspólny z nami rachunek będzie teraz rozwiązaniem. Niestety zmieniła dowód osobisty i konto już nie działa. Jako dzieci naszej mamy, właściciele konta myśleliśmy, że nie ma nic prostszego jak odnowić jej możliwość korzystania z naszego konta rodzinnego pod wspólnym nazwiskiem. Mimo dostarczenia dokumentu ze szpitala o jej pobycie, podpisów podań przez mamę w obecności personelu szpitala, pliku dokumentów dla porównania jej podpisu przed chorobą , panie “decydentki” z CA nie chcą dokonać ponowienia zawieszonego czasowo konta. Zgoda mamy na dokonanie korekty danych dowodu podpisana na prośbie nie jest dla nich zgodą. Liczy się tylko osobisty widok chorej umierającej mamy przez panie “obrończynie banku”. Zostajemy zmuszeni jutro prosić ordynatora na pozwolenie przewiezienia umierającej mamy ponad 50 km w jedna stronę i odwiezienia na nasz koszt, wynajęcia opieki medycznej w jednym celu – aby rycerskie panie z CA obejrzały sobie mamę.. Wniesiemy mamę do banku i ona w obecności pani “decydentki” podpisze, że jest naszą mamą i pozwala się dopisać do konta. Cała procedura potrwa 5 minut, ale pojechanie po mamę, przywiezienie i odwiezienie to cały dzień. Jak to się skończy Bóg raczy wiedzieć. Jeśli umrze w drodze dokonam tu wpisu, aby wszyscy zobaczyli z kim mamy do czynienia. Jak zatwardziałą kadrę ma CA. Oceńcie sami, czy warto z takim bankiem współpracować. Czy naprawdę dokumenty zgody podpisane przez mamę, poświadczone przez personel szpitala z odpowiednimi wydrukami, pieczęciami nie są dla banku wystarczające. Czy to regulamin, czy zatwardziałość ludzi, którym dano jakąś tam władzę.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.