Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów
Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: jaga
paranoja
Dodano: 7 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
to nie jest bank a Zarząd to jakieś hieny a nie uczciwi bankowcy jak można tak bezczelnie krzywdzić klientów którzy powierzyli im swoje pieniądze , bezkarnie oszukują bez nadzoru a K N F śpi .......Smieszne jest też to ze jak złożysz reklamację to znowu musisz czekać 2 miesiące albo i dłużej , twoje pieniądze pracują dla tych hien bankowych , ty możesz w tym czasie umrzeć z głodu i bezsilności ,wylew albo zawał pewny , kto mi zwróci stracone zdrowie i poniesione koszty
Autor: edyta
masakra
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pozyczki mi nie chca udziekic mimo ze pozyczka poprzednia splacona mowia ze przez bik ze niby jakies zadluzenie musialo byc masakra chociaz mam umowe na 6 lat i zarabiam 2200
Autor: pati
opinia
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank ktory poboera ogromne sumy za prowadzenie rachunku i nic nie prooonuje sam od siebie zadnych kredytow a rachunek miesiecznie mnie wynosil 13 zl i do tego dodatkowe pakiety w sumie miesiecznie zabierali mi z konta orzez 8 lat 23 zl i saldo sprawdzenia w bankomacie tez podlegalo oplacie 5 zl w iinym banku olace za karte 4 zl a rachunek mam darmowy
Autor: franek
tylko w credit agricole
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bankomat Euronet po nieudanej transakcji wyjęcia pieniędzy blokuje żądaną kwotę nie na dwa dni jak to gdzie indziej bywa tylko od razu na tydzień albo dwa i co na to Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta to jest zgodne z prawem??????? jak można w taki sposób traktować klientów zachowują się jak łowcy skór-bezkarni??? przecież to jest normalna kradzież
Autor: jarek
przetrzymują środki
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przetrzymują środki klientów na własnych kontach informują że jeszcze nie wpłynęły i tak z dnia na dzień ,a nuż jeszcze się da nabić klienta w butelkę i zarobić na nim , co na to KOMISJA NADZORU BANKOWEGO??? co na to N I K albo U O K i K czy Zarząd CA jest bezkarny i kto personalnie za tym stoi bo szary pracownik w placówce w małym mieście nic nie może, rozkaz z góry i koniec rozkładają ręce a w Centrali nie chcą dopuścić do kierownictwa w celu reklamacji straszą policją jak się dopominasz swoich pieniędzy to jakiś horror to ma być bank przyjazny klientowi? tylko żeby go pozyskać obiecać mu bez opłat a potem odbić sobie wielokrotnie niezgodnie z prawem widać Komisja Nadzoru Finansowego nie ma pojęcia co oni wyprawiają a może KNF toleruje takie sprawy i za nic ma dobro normalnego klienta
Autor: agnes
opłaty na koncie
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam konto internetowe ktore mieło byc bezpłatne. Od jakiegos czasu bez uprzedzenia zaczęto mi naliczac opłaty za karte i tokena. poszłam do banku i dowiedziałam sie ze 3 zł za karte jest dlatego ze mój obrót to mniej niz 500 zł. policzyłam i jest ponad500 gdyz z wszystko płace karta. wczoraj bank mi naliczył juz opłatę 7 zł hmmmm wydaje mi się,że nie bede lojalnym klientem tego banku....
Autor: rolniczka z marszłkowskie
bank nie posiada płynności
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ponieważ rolnicy którzy mają kredyty a nie otrzymali dopłat mają zaległości w spłatach , to bank musi w inny sposób zarobić, więc łamie prawo i gnębi klientów którzy mają tam swoje środki a Komisja Nadzoru Bankowego tego nie widzi ???????????????????????
Autor: KSIĘGOWA
BANK JEST JUŻ NIEWYPŁACALNY
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
JUŻ NA MAŁYCH KWOTACH I KOSZTACH/DUŻO, BARDZO DUŻO ZAWYŻONYCH/ICH ŚCIĄGALNOŚCI NIE DA SIĘ ZAROBIĆ TO ŻERUJĄ NA KWOTACH KTÓRE SĄ ZABLOKOWANE PO FAKCIE NIEUDANEJ TRANSAKCJI KARTOWEJ W BANKOMACIE,ŻEBY ZREALIZOWAĆ WYPŁATĘ TEJ KWOTY TRZEBA POCZEKAĆ PRZYNAJMNIEJ 7 DNI
Autor: janina
ten bank jest już skończony
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najpierw do ak sam się ogarnij to ja mam w nieskończoność czekać na moje ciężko zarobione pieniądze moje własne a oni je trzymają na swoich kontach zarabiają i zdziwieni że się o nie dopominam i wymyślają sposoby żeby klient nie wyciągnął z konta od razu całej kwoty bo mają okazję znowu przeciągnąć o jakieś parę dni i oczywiście kto traci? likwidować konta i do PKO albo BGZ tam bankomaty działają piątek świątek i w niedzielę a tu po 17 tej już nie wyjmiesz pieniędzy z bankomatu bo twoje pieniądze w tym czasie zarabiają na innych kontach tak macie rację to oszuści
Autor: Maria
oszuści
Dodano: 4 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie powierzajcie im swoich pieniędzy bo zrobią wszystko,żeby nimi obracać nawet 3 miesiące i wynajdywać sposoby żebyście ich nie wypłacili przekonałam się na własnym przykładzie ,kłamią obiecują a blokują , bankomat nie wypłaca na wydruku wyskakuje minus żądanej kwoty a pieniędzy nie widać
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.