Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 566

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (651):

Autor: judyta
opinia
Dodano: 9 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
na połączenie telefoniczne nie ma szans bo kto ma czas czekać godzinami i słuchać muzyczki nikt nie raczy odebrać telefonu a jak już ktoś odbierze to jest niekompetentny i nie połączy z osobą kompetentną, a może tam wcale nie ma osób kompetentnych ? sami młodzi nie douczeni i mają za zadanie pozbyć się natręta - klienta który poniekąd słusznie domaga się swoich praw do środków zdeponowanych w szumnie zwanym banku CA , to co napisał bank o sobie powyżej to nijak ma się do rzeczywistości tam nie ma profesjonalnej obsługi i na pewno nie są przyjażnie nastawieni do klientów , a budowanie długotrwałych relacji z klientem polega na niewypłacaniu mu w stosownym czasie należnych mu środków tylko wymyślaniu sposobu żeby jak najdłużej obracać tymi środkami a co ich obchodzi natrętny klient niech sobie czeka
Autor: marko
ciekawe opłaty
Dodano: 9 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za potwierdzenie pisemne spłaconego kredytu 50 zł . Takiego czegoś nie słyszałem jeszcze
Autor: julia
Bank CA= oszust
Dodano: 7 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Edyto nie udzielają ci pożyczki bo nie mają środków są niewypłacalni dopiero jak klienci ulokują swoje pieniążki to będą mieli czym obracać -a właśnie lecą jak ćmy do światła i wpłacają na lokaty byle dużo bo klientów którzy chcą odzyskać swoje pieniążki nawet bez odsetek byle je odzyskać muszą na nie cierpliwie czekać / / miesiącami / bo dostają odpowiedz pan myśli że jest sam ? sami się przyznają że kantują klientów zbywają ich po prostu żerują jak tylko się da i oczywiście bezkarnie
Autor: fela
brak kontroli KNB
Dodano: 7 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
chciałabym wiedzieć na czym polega praca Komisji Nadzoru Bankowego skoro ten pseudo bank może robić takie rzeczy bezkarnie??????????????????
Autor: jaga
paranoja
Dodano: 7 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
to nie jest bank a Zarząd to jakieś hieny a nie uczciwi bankowcy jak można tak bezczelnie krzywdzić klientów którzy powierzyli im swoje pieniądze , bezkarnie oszukują bez nadzoru a K N F śpi .......Smieszne jest też to ze jak złożysz reklamację to znowu musisz czekać 2 miesiące albo i dłużej , twoje pieniądze pracują dla tych hien bankowych , ty możesz w tym czasie umrzeć z głodu i bezsilności ,wylew albo zawał pewny , kto mi zwróci stracone zdrowie i poniesione koszty
Autor: edyta
masakra
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pozyczki mi nie chca udziekic mimo ze pozyczka poprzednia splacona mowia ze przez bik ze niby jakies zadluzenie musialo byc masakra chociaz mam umowe na 6 lat i zarabiam 2200
Autor: pati
opinia
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank ktory poboera ogromne sumy za prowadzenie rachunku i nic nie prooonuje sam od siebie zadnych kredytow a rachunek miesiecznie mnie wynosil 13 zl i do tego dodatkowe pakiety w sumie miesiecznie zabierali mi z konta orzez 8 lat 23 zl i saldo sprawdzenia w bankomacie tez podlegalo oplacie 5 zl w iinym banku olace za karte 4 zl a rachunek mam darmowy
Autor: franek
tylko w credit agricole
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bankomat Euronet po nieudanej transakcji wyjęcia pieniędzy blokuje żądaną kwotę nie na dwa dni jak to gdzie indziej bywa tylko od razu na tydzień albo dwa i co na to Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta to jest zgodne z prawem??????? jak można w taki sposób traktować klientów zachowują się jak łowcy skór-bezkarni??? przecież to jest normalna kradzież
Autor: jarek
przetrzymują środki
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przetrzymują środki klientów na własnych kontach informują że jeszcze nie wpłynęły i tak z dnia na dzień ,a nuż jeszcze się da nabić klienta w butelkę i zarobić na nim , co na to KOMISJA NADZORU BANKOWEGO??? co na to N I K albo U O K i K czy Zarząd CA jest bezkarny i kto personalnie za tym stoi bo szary pracownik w placówce w małym mieście nic nie może, rozkaz z góry i koniec rozkładają ręce a w Centrali nie chcą dopuścić do kierownictwa w celu reklamacji straszą policją jak się dopominasz swoich pieniędzy to jakiś horror to ma być bank przyjazny klientowi? tylko żeby go pozyskać obiecać mu bez opłat a potem odbić sobie wielokrotnie niezgodnie z prawem widać Komisja Nadzoru Finansowego nie ma pojęcia co oni wyprawiają a może KNF toleruje takie sprawy i za nic ma dobro normalnego klienta
Autor: agnes
opłaty na koncie
Dodano: 6 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam konto internetowe ktore mieło byc bezpłatne. Od jakiegos czasu bez uprzedzenia zaczęto mi naliczac opłaty za karte i tokena. poszłam do banku i dowiedziałam sie ze 3 zł za karte jest dlatego ze mój obrót to mniej niz 500 zł. policzyłam i jest ponad500 gdyz z wszystko płace karta. wczoraj bank mi naliczył juz opłatę 7 zł hmmmm wydaje mi się,że nie bede lojalnym klientem tego banku....
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.