Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: kasia
obsługa
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tragiczna obsługa w waszym banku w Piotrkowie tryb na ul. Słowackiego. 7 osób w kolejce, jedna kasjerka, która obsługuje jednego klienta 30 min. Do wpłaty pieniędzy trzeba czekać baaaardzo długo.
Autor: bezdomni
prawda o bankach
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie napisałam słowa nie prawdy a twoje ublizanie nic dlamnie nieznaczy bo jeszcze jest prawo odrzucenia spadku i mozna sie uwolnic od gilotyny bankowj.
Autor: prawy
bank_ok
Dodano: 14 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie wiem czym kierują się Ci wypisujący te kretynizmy Jestem klientem tego banku od 12 lat i NIGDY mnie ze jego strony ani ze strony pracowników nic złego nie spotkało a tylko życzliwe porady
Autor: bezdomna przez bank
finanse
Dodano: 11 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Przypomniałam sobie jeszcze o jednej sprawie dlaczego bank nie ubezpiecza kredytów starszym ludziom.Rozumiem ze kazdy ma prawo decydowac o sobie brac kredyty ale co dalej jak umrze? Karte mi sprawdzała czy ubezpieczona telefonicznie nie bo wiek za stary to kogo mają ubezpieczac ? jak mozna udzielic 3 kredytów a pózniej nic na ten temat tajemnica tylko na kartece prawie 200 zł 5 lat i prawie 200 zł 4 lata i jeszcze karta.której nikt z rodziny niewidział i bank niechce sprawdzic kto wypłacał z niej pieniadze sa kamery prawda? tylko obsługa banku sie zmieniła raptownie nie ma bardzo miłej pani która tak ojciec chwalił i która go robiła w konia ze jak wezmie kredyt dostanie 1000zł nagrodymnie juz ta sprawa nie intersuje odrzuciłam spadek ale na budynek banku jak go mijam nie moge patrzec tak mozna zniszczyc ludzi doprowadzic do bankructwa.
Autor: masakara
bezdomnosc
Dodano: 11 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tato zmarł miał 79 lat i był nałogowym alkoholikiem.Po smierci lekarz stwierdził ze miał uszkodzony muzg miarzdzyca a mi gdy sie dowiedział co zrobił z nim bank równiez dostałam uszkodzenia muzgu ze zmartwienia. Okazało sie ze ma w tym banku 3 kredyty karta kredytowa z której nie kozystał ale były naliczane płatnosci i jeszcze dwa kredyty.Mama mogła tylko rozmawiac w banku czyli płakac a pracownica doradziła jej dzwonic do komornika.Aco jest jeszcze smieszniejsze bank sam pobierał z konta taty zaległosci za kredyty w jednym miesiacu a scislej piszac ostanim w którym umrł przysłali nakaz do zapłaty za jedna zrat oczywiscie z odsetmi, nie mielismy głowy na to go trzeba sie było zajac pogrzebem na 2 dzien juz był komornik.Mama była wtedy upowaziona do konta i twiedziła ze pobrali naleznosc ale nie miała kwitku bo pracownica jej go nie dała. Mam ma równiez 73 lata i jest po ciezkiej operacji serca.Strasze było to ze nikt zrodziny niemógł jej pomuc bank ocizał tylko ja płatnosciami. Wypisała sumy jakie ma mama płacic i iile lat.Napisaliśmy do siedziby banku zeby rozłoozyli nam to na ludzie raty zeby to mozna było spałacic ale bank sie nie odedzwała, po miesiacu nie spania i chodzenie po nocy posianach ze zmartwienia odrzucilismy spadek jedyne wyjscie z sytuacji ale sreacilismy na warosci poniewaz majatek ojca przedadł. To straszne jak bank moze 79 człowieka tak zadłuzyc dawac mu kredyty staszneie oprocentowane , zabieraz na spłate starych kredytów i dawac kolejne ojciec nie gostał zeby niebył duzych pieniedzy poprostu dawali mu małe kredyty starczyło na alkohol i awantury w domu a po smierci niepodzianka dzieci zamiast spadku bezdomni.
Autor: Agnieszka
Omijać z daleka.
Dodano: 10 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To najbardziej lichwiarski bank jaki znam. Co miesiąc nowe opłaty, bez żadnych powiadomień, zmian umowy. O dodatkowym haraczu dowiadujesz się z rachunku obciążeń.
Autor: judyta
opinia
Dodano: 9 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
na połączenie telefoniczne nie ma szans bo kto ma czas czekać godzinami i słuchać muzyczki nikt nie raczy odebrać telefonu a jak już ktoś odbierze to jest niekompetentny i nie połączy z osobą kompetentną, a może tam wcale nie ma osób kompetentnych ? sami młodzi nie douczeni i mają za zadanie pozbyć się natręta - klienta który poniekąd słusznie domaga się swoich praw do środków zdeponowanych w szumnie zwanym banku CA , to co napisał bank o sobie powyżej to nijak ma się do rzeczywistości tam nie ma profesjonalnej obsługi i na pewno nie są przyjażnie nastawieni do klientów , a budowanie długotrwałych relacji z klientem polega na niewypłacaniu mu w stosownym czasie należnych mu środków tylko wymyślaniu sposobu żeby jak najdłużej obracać tymi środkami a co ich obchodzi natrętny klient niech sobie czeka
Autor: marko
ciekawe opłaty
Dodano: 9 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za potwierdzenie pisemne spłaconego kredytu 50 zł . Takiego czegoś nie słyszałem jeszcze
Autor: julia
Bank CA= oszust
Dodano: 7 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Edyto nie udzielają ci pożyczki bo nie mają środków są niewypłacalni dopiero jak klienci ulokują swoje pieniążki to będą mieli czym obracać -a właśnie lecą jak ćmy do światła i wpłacają na lokaty byle dużo bo klientów którzy chcą odzyskać swoje pieniążki nawet bez odsetek byle je odzyskać muszą na nie cierpliwie czekać / / miesiącami / bo dostają odpowiedz pan myśli że jest sam ? sami się przyznają że kantują klientów zbywają ich po prostu żerują jak tylko się da i oczywiście bezkarnie
Autor: fela
brak kontroli KNB
Dodano: 7 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
chciałabym wiedzieć na czym polega praca Komisji Nadzoru Bankowego skoro ten pseudo bank może robić takie rzeczy bezkarnie??????????????????
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.