Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Adamski Jan
Podwyżki opłat.
Dodano: 23 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od 01-04-2015 roku mamy płacić za prowadzenie konta z wszystkimi opłatami, aż 20-30 zł w zależności co sobie dodatkowego wykupimy. To już naprawdę rozbój w biały dzień. Dają możliwość rezygnacji z usług i ja z tego skorzystam. Bank tonie - radzę zwiewać do innego pewniejszego.
Autor: Barbara
info o spłacie kredytu z karty
Dodano: 22 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Poszłam do banku aby dowiedzieć się dlaczego naliczają mi odsetki od przeterminowanych rat wyszło że spłacam prawidłowo ale pani powiedziała mi że nie ma czasu na mnie gdyż musiałaby prześledzić cały okres spłaty a to tylko 12 rat wiec wyszłam oburzona jej zachowaniem gdyż sama nie wiedziała o co w jej pracy chodzi .Muszę to gdzieś zgłosić może ja doszkolą tylko niewiem gdzie bo żadnego numeru telefonu.Zero obsługi i poszanowania dla klienta .Ten bank w Głogowie to porażka!
Autor: kris
banda zlodzieji
Dodano: 22 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie dzwon na infolinię bo przeszkodzisz pewnej pani w sniadaniu a ona powie zdecydowane nie i rozlaczy się w połowie rozmowy. Poszanowanie praw konsumenta pierwszy i ostatni raz wziąłem raty w tym banku wymienionym pani nazwisko ale nie o to tu chodzi. Sam fakt podejścia do klienta.
Autor: ania
nie polecam banku
Dodano: 21 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ja niestety mam złe doświadczenia z tym bankiem, pierwsza sytuacja, którą bardzo źle wspominam miała miejsce kiedy poszłam z mężem tylko zapytać jaka byłaby rata kredytu w tym banku. Szanowna Pani poinformowała mnie, że aby podać mi kwotę musi wprowadzić do systemu wniosek kredytowy. Jak nas poinformowano musieliśmy się na to zgodzić. Pani wprowadziła, wyliczyła i podała nam ratę, która w porównaniu z innymi bankami była bardzo wysoka, więc podziękowaliśmy. Szanowna Pani jednak nie skasowała tego wniosku co skutkowało tym, że w innym banku nie dostaliśmy już kredytu, bo zablokowała nam tym zdolność kredytową, a kwota nie była niska. Poinformowała nas o tym Pani z innego banku, w którym zdecydowaliśmy się wziąć kredyt. Niestety Credit Agricole był już zamknięty. Musiałam pofatygować się tam następnego dopiero dnia co spowodowało to, że przepadła mi bardzo ważna dla mnie, atrakcyjna oferta zakupu pewnej rzeczy. Jak się okazało Pani w Credit Agricole nie skasowała wniosku jak już wcześniej wspomniałam. Nie potrafiła mi także odpowiedzieć na pytanie dlaczego. Moim zdaniem chciała zaklepać sobie klienta, gdybyśmy jednak wrócili. Kredyt byłby na jej konto i miała doliczone do swojego planu sprzedażowego. Zrobiła tak mimo, że podziękowaliśmy mówić, że zbyt wysoka rata. Kolejna sytuacja miała miejsce przed chwilą. Wzięłam sprzęt w Media Markt na raty, które są w Credit Agricole. Koszt karty miał wynieść zł na rok. Teraz okazało się, że bank zerwał umowę z Media i zaczął mi naliczać koszt prowadzenia konta, ponieważ karta kredytowa przekształciła się w rachunek w karcie kredytowej czy coś takiego. 7 zł miesięcznie co daje koszt już nie 40 zł, ale 84 zł. Tak się naciąga klientów. Nie moja wina, ze zerwali umowę, ja podpisywałam i godziłam się na inny koszt. Dwa razy miałam do czynienia z tym bankiem i oba razy nie są pozytywne. Zdecydowanie nie polecam.
Autor: Adamczewski
Znowu większe prowizje.
Dodano: 20 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
No i mamy informację, że od 01.05.2015 C.A. podwyższa wszystkie opłaty, dodając dodatkowe. Teraz zaczniemy dopiero bulić za ich beznadziejną obsługę. Pocieszające jest to, że mamy tym razem prawo do zerwania umowy.
Autor: rozczarowana
33% odsetek w skali roku
Dodano: 20 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przestroga, kupiłam automat na raty- jeżeli go spłacę w przeciągu 6 m-cy nie będzie żadnych opłat i tak też zrobiłam. Po wpłaceniu ostatniej raty zadzwoniłam do banku żeby potwierdzić zamknięcie zobowiązania - pracownik potwierdził spłatę całości zobowiązania. Po 4 m-cach zaczęły się listy i niegrzeczne telefony o zadłużeniu. Gdy poszłam do banku okazało się, że muszę dopłacić jeszcze 233 zł ( 28% całego kredytu ) bo rzekomo nie dopełniłam jakiegoś warunku kredytu o którym nikt mnie nie poinformował. Po przeliczeniu wyszło, że w skali roku bank nalicza sobie odsetki w wysokości 33% wartości kredytu. UWAŻAJCIE NA TEN BANK TO Z.......E!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: ewe
666
Dodano: 17 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja wółpracuje z tym bankiem naprawde długo i nie mogę powiedzieć zlego slowa placowka w Nowym Dworze Gdańskim bez zstrzeżeń ale w Elblagu masakra
Autor: były klijęt
prezes
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Preezes jednego z sądu rejonowego w ścisłym zażądzie tegosz banku otrzymałem poufną informacie od przpadkowego poznanego pana w sądzie
Autor: michał
opinia
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank nastawiony tylko i wyłącznie na duże lichwiarskie zyski , nie szanuje klienta , nie uważam też aby napisane niżej posty były kretynizmami bo to co napisano oparte jest na faktach na konkretnych sytuacjach i ja się z nimi zgadzam bo też tego doświadczałem i nie chcę więcej z tym bankiem mieć nic wspólnego bo miałem tylko i wyłącznie złe doświadczenia
Autor: Adamczewski
Ile płacisz?
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A ty "prawy" to jesteś pracownik C.A., czy tak w czynie społecznym bronisz tej nieludzkiej instytucji. Jeśli nie to powiedz ile płacisz za obsługę konta, karty, itp, a ile płaciłeś do zeszłego roku? Ile przez te 12 lat zabrali ci przywilejów takich jak darmowy numer telefonu do BOK, itp. No i bolączkę placówek - ile to minut stoisz w kolejce.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.