Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: biedak
pseudobankierzy
Dodano: 7 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
wydanie zaświadczenia o splaceniu kredytu w CA kosztuje 50 pln. cieszę się że to już koniec,proponuję lepiej zapłacić te 50 bo czasami można spłacać kredyt w nieskończoność TYLKO CZY TO ABY TO JEST LEGALNE ?
Autor: klijęt
naciągacze klijętów
Dodano: 4 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niewiarygodny bank odradzam ten bank placówka Inowrocław Krulowej Ja
Autor: Weronika
Odsetki
Dodano: 3 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pozdrawiam bądź nie Panią, która łaskawie nie raczyła mi powiedzieć, że trzeba wysłać odstąpienie od umowy w ciągu 14 dni. Nie wiem jak można zatrudniać tak niekompetentnych ludzi do pracy, którzy biorą grube pieniądze za pracę w waszej firmie, a nie raczą nawet powiadomić człowieka, że trzeba odstąpić od umowy. Specjalnie dzwoniłam jeszcze na infolinię, żeby zapytać. NIKT MNIE O TYM NIE POINFORMOWAŁ, A JA JASNOWIDZEM NIE JESTEM. Kwota została spłacona w terminie a pismo z naliczonymi odsetkami pojawiło się w domu. Co do placówki w mieście SŁUPCA, również jestem bardzo zniesmaczona. Zatrudniajcie ludzi, którzy wiedzą co mają ze sobą zrobić, a nie siedzą tylko i biorą kasę za "nicnierobienie". Tylko ludzi potraficie naciągać i nic więcej.
Autor: oszukany
kredyt
Dodano: 30 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bardzo miła pani 2,5 tysiąca od ręki umowa kilkunastostronicowa napisana małym druczkiem jak sie okazało z 2,5 tyś. zrobiło się prawie 5 tyś właśnie miła pani nie poinformowała mnie o tzw. ubezpieczeniu kredytu ktore wyniosło prawie 2 tyś. poinformowałem tę panią że kredyt chcę splacić w ciągu roku no i wyliczyla mi raty od 2,5 tyś plus odsetki jak się póżniej okazało po przeczytaniu calej umowy kredyt jest na 60 rat 5 lat oczywiście ja go splacam w takich ratach aby się zmieścić w 12 miesiącach I MAM TAKIE PYTANIE CZY ODZYSKAM CZĘŚĆ ODSETEK I CZĘŚĆ UBEZPIECZENIA w placowce tego banku ta miła pani nie jest w stanie na to mi odpowiedzieć TO JEST NORMALNA LICHWA NIE POLECAM TEGO BANKU
Autor: Dawid
Pozytywna Decyzja Ratalna
Dodano: 29 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem zadowolony z usług tego banku gdyż jako jedyny udzielił mi pozytywnej decyzji kredytowej na wziecie sprzetu komputerowego naprawde polecam
Autor: Izabela
opinia
Dodano: 29 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy ze wszystkich banków w polsce.Płacimy wielkie pieniądze na ubezpieczenie kredytu a póżniej mimo że ulegamy ciężkiemu wypadkowi i tak musimy płacić.Ubezpieczyciele żądają takich dokumentów że lepiej chyba nie przeżyć takiego wypadku.Tak właśnie stało się w naszym przypadku,pijany i naćpany kierowca potrącił teściową,była cała połamana 6 tygodni w śpiączce a bank nie może uznać ubezpieczenia bo ;żyyyje?
Autor: PIOTR
OPINIA
Dodano: 29 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NAJGORSZA PLACÓWKA W WARSZAWIE NA UL: KASPROWICZA OBSŁUGA FATALNA O MŁODY PAN PRACUJĄCY TAM TO KOSZMAR BANKOWY
Autor: Agata
Jeden zadowolony !!!
Dodano: 27 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Taka obsługa to tylko - w Raju, ale w przyszłości i to nie dla wszystkich. A napisz ile to płacisz ostatnio za obsługę konta, karty, tokena, itp. A ile masz płacić od kwietnia, bo pewnie już cię powiadomili, abyś w Providencie zaciągnęła pożyczkę na te opłaty, bo z pensji ci zabraknie :)
Autor: kolcik
bank ok
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja wzięłam kredyt i jestem zadowolenia idealna obsługa klienta raty dostosowane do mnie niskie odsetki polecam gorąco
Autor: Roman D
reklama CA
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
natrętne SMS-y zachęcające do wzięcia kredytu z "ułatwionym" dostępem do podposania umowy w rodzaju: "wyślij sms by uzyskać informację lub skontaktować się z doradcą". Przypomina to bardziej sposób działania parabanków lub firm świadczących usługi finansowe gdzie potwierdzenie lub odczytanie sms-a oznacza zgodę na dalsze działania celem podpisania umowy.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.